Přeskočit na hlavní obsah

theBalm - rozjasňovač Mary-Lou Manizer ♥


Používáte rozjasňovač? Já se mu dříve vyhýbala, protože mi přišel zbytečný, ale stačilo, aby se mi pod ruku dostal Mary-Lou Manizer od theBalm a rázem jsem svůj názor přehodnotila o 180 stupňů. Nechci pomlouvat například Dermacol a jiné "drogeriové značky" (nejsem typ, který by je odsuzoval, právě naopak - mám je moc ráda), ale pravdou je, že všechny rozjasňovače, které jsem vyzkoušela, mě zklamaly a ani u jednoho jsem nepoznala rozdíl před a po (a věřte, že v naději vidět alespoň minimální rozdíl, jsem s nimi vážně nešetřila! :D).


Možná si ještě vzpomínáte na moji minulou recenzi na tvářenku od theBalm. Přestože jsem tvářenkám dříve neholdovala, okouzlila mě tak, že od té doby jsem si jich pořídila již několik :D.. ale pryč od nich.. dnešní článek patří rozjasňovači! :D.. O tvářence jsem se zmínila proto, že právě díky ní jsem od rozjasňovače nečekala žádné zklamání a nemohla jsem se dočkat, až mi to potvrdí na vlastní kůži! :))
A taky že nezklamal! Už když jsem po něm poprvé přejela prstem, abych udělala swatch, věděla jsem, že se ke mě dostal opravdový poklad ♥ Konzistence je tuhá, ale přitom po rozetření rozjasňovač působí spíše jako tekutý.. Pokožka je po nanesení krásně sametová, prozářená a celkově obličej působí zdravěji.


Hrozně mě baví si s rozjasňovačem hrát, protože stačí, abyste jej nanesly na ta správná místa a je z vás rázem někdo úplně jiný! (myšleno samozřejmě v dobrém :D :)).. Díky skvělé pigmenatci Mary-Lou stačí nanést opravdu trošku, abyste získaly tu správnou jiskru. Ale pokud vám naopak ujede ruka, nebo máte v plánu výraznější líčení - určitě nebudete působit jako transvestita :D.. Podtrženo sečteno - myslím si, že s ním prostě nikdy nemůžete šlápnout vedle :)).


Protože do školy vstávám už kolem 6, ale outfity fotíme s přítelem až navečer, na obličeji jde únava chtě-nechtě znát.. a právě na tyhle případy se mi rozjasňovač osvědčil nejvíc. Stačí jej před focením nanést pod obočí, do vnitřního koutku očí, na nos, nad horní ret a nad tvářenku a "fotomejkap" je na světě :D :)).. Mary-Lou ale není jen rozjasňovač.. je to multifunkční "kámoš" - takže kromě rozjasňovače si současně kupujete i zvýrazňovač a oční stíny..


A nejlepší nakonec.. úžasnější balení, než právě ty od theBalm prostě neexistují ♥. Pro pin-up girls mám slabost a s každým dalším produktem od theBalm už s ním od dalším :D.. Ale vzhled není jediným plusem balení - je opravdu pevné, takže jej za chvilku nebudete mít "vyviklané".. přesto je ale lehounké, že o něm v kosmetické taštičce ani nevíte :))..
A co vy? Už máte Mary-Lou doma? ♥

Komentáře

  1. Strašně moc se mi líbí to balení :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jj naprosto souhlasím. Tahle značka je zárukou kvality a spokojenosti, plus to balení...na něm též ulítávám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten retro obal vypadá dost dobře :) i ta barva je pěkná

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovač vypadá naprosto skvěle! Já se těmhle věcem ještě před nějakou dobou opravdu vyhýbala, ale poslední dobou jsem si je naprosto oblíbila a tenhle mě hodně láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. To balení je nádherné!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to baleni me dostalo...kvuli tomu bych si to koupila :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá nádherně! :) Od této značky mám jen pudr, který je skvělý... ale ráda bych vyzkoušela i další věci :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. theBalm má nejlepší rozjasňovače, stejně jako tvářenky! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).