Přeskočit na hlavní obsah

theBalm - rozjasňovač Mary-Lou Manizer ♥


Používáte rozjasňovač? Já se mu dříve vyhýbala, protože mi přišel zbytečný, ale stačilo, aby se mi pod ruku dostal Mary-Lou Manizer od theBalm a rázem jsem svůj názor přehodnotila o 180 stupňů. Nechci pomlouvat například Dermacol a jiné "drogeriové značky" (nejsem typ, který by je odsuzoval, právě naopak - mám je moc ráda), ale pravdou je, že všechny rozjasňovače, které jsem vyzkoušela, mě zklamaly a ani u jednoho jsem nepoznala rozdíl před a po (a věřte, že v naději vidět alespoň minimální rozdíl, jsem s nimi vážně nešetřila! :D).


Možná si ještě vzpomínáte na moji minulou recenzi na tvářenku od theBalm. Přestože jsem tvářenkám dříve neholdovala, okouzlila mě tak, že od té doby jsem si jich pořídila již několik :D.. ale pryč od nich.. dnešní článek patří rozjasňovači! :D.. O tvářence jsem se zmínila proto, že právě díky ní jsem od rozjasňovače nečekala žádné zklamání a nemohla jsem se dočkat, až mi to potvrdí na vlastní kůži! :))
A taky že nezklamal! Už když jsem po něm poprvé přejela prstem, abych udělala swatch, věděla jsem, že se ke mě dostal opravdový poklad ♥ Konzistence je tuhá, ale přitom po rozetření rozjasňovač působí spíše jako tekutý.. Pokožka je po nanesení krásně sametová, prozářená a celkově obličej působí zdravěji.


Hrozně mě baví si s rozjasňovačem hrát, protože stačí, abyste jej nanesly na ta správná místa a je z vás rázem někdo úplně jiný! (myšleno samozřejmě v dobrém :D :)).. Díky skvělé pigmenatci Mary-Lou stačí nanést opravdu trošku, abyste získaly tu správnou jiskru. Ale pokud vám naopak ujede ruka, nebo máte v plánu výraznější líčení - určitě nebudete působit jako transvestita :D.. Podtrženo sečteno - myslím si, že s ním prostě nikdy nemůžete šlápnout vedle :)).


Protože do školy vstávám už kolem 6, ale outfity fotíme s přítelem až navečer, na obličeji jde únava chtě-nechtě znát.. a právě na tyhle případy se mi rozjasňovač osvědčil nejvíc. Stačí jej před focením nanést pod obočí, do vnitřního koutku očí, na nos, nad horní ret a nad tvářenku a "fotomejkap" je na světě :D :)).. Mary-Lou ale není jen rozjasňovač.. je to multifunkční "kámoš" - takže kromě rozjasňovače si současně kupujete i zvýrazňovač a oční stíny..


A nejlepší nakonec.. úžasnější balení, než právě ty od theBalm prostě neexistují ♥. Pro pin-up girls mám slabost a s každým dalším produktem od theBalm už s ním od dalším :D.. Ale vzhled není jediným plusem balení - je opravdu pevné, takže jej za chvilku nebudete mít "vyviklané".. přesto je ale lehounké, že o něm v kosmetické taštičce ani nevíte :))..
A co vy? Už máte Mary-Lou doma? ♥

Komentáře

  1. Strašně moc se mi líbí to balení :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jj naprosto souhlasím. Tahle značka je zárukou kvality a spokojenosti, plus to balení...na něm též ulítávám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten retro obal vypadá dost dobře :) i ta barva je pěkná

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovač vypadá naprosto skvěle! Já se těmhle věcem ještě před nějakou dobou opravdu vyhýbala, ale poslední dobou jsem si je naprosto oblíbila a tenhle mě hodně láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. To balení je nádherné!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to baleni me dostalo...kvuli tomu bych si to koupila :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá nádherně! :) Od této značky mám jen pudr, který je skvělý... ale ráda bych vyzkoušela i další věci :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. theBalm má nejlepší rozjasňovače, stejně jako tvářenky! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu