Přeskočit na hlavní obsah

Dress inspiration ♥

zdroj: we ♥ it

Když mi kamarádka o víkendu oznámila, že jdeme po novém roce na ples, okamžitě mě vyvedla z mé "učící shrečí nálady" a já hned začala přemýšlet, co na sebe! :D Když mi pak ještě oznámila, že to bude ples v maskách.. vybavil se mi jeden z dílů mé milované Gossip Girl.. a tak šly "Právní záruky" stranou.. a místo nich jsem se dala do výběru nových šatů (čehož teď trochu lituju, protože mi dnešní zkouška dala vážně zabrat! :D). Vím, že jsem zrovna nedávno říkala, že pořízení nových šatů nemám v plánu.. ale jak se už pomalu začínají objevovat v obchodech a já na ně narážím čím dál častěji, usoudila jsem, že jedny (poslední! :D) se ještě do skříně vejdou :D.

Minule jsem vám psala o šatech, které mě zaujaly na jedné ze zahraničních stránek.. ale protože ne každý má důvěru v nakupování ze zahraničí (a dlouhá doba doručení taky není zrovna plus), tentokrát jsem se rozhodla čerpat z českého e-shopu. Konkrétně ze StyleModa, kde najdete nejen šaty, ale i bundy, sukně, kalhoty,.. a také doplňky :)).


Já už ze StyleModa jedny šaty mám a protože jsem s nimi nadmíru spokojená, myslím, že si zaslouží trochu vychválit! :D Šaty mi dorazily teprve před měsícem a i když jsem si plánovala, že vám je poprvé představím až v některém z plesových outfitů, neodolala jsem.. To je tak, když se chystáte na párty, máte líčení přesně podle svých představ, krásně natočené vlasy, už jste skoro na odchodu.. a v tom si všimnete, že ty dokonalé šaty visí tak osaměle na skříni.. a tak si je jen v rychlosti zkusíte.. a selfíčko je na světě! :D Vím, že s podpatky a doplňky by šaty byly ještě kouzelnější, ale za 10 minut od vytvoření fotky mi jel autobus, takže jsem moc času na aranžování neměla! :D (Finální verze tak bude překvapením alespoň co se doplňků týká)).

zdroj: we ♥ it

Když jsem šaty vybírala, rozhodovala jsem se mezi červenou, černou a bílou. Bílé by byly dokonalé na opálené pokožce, černé jsem měla na plese loni, takže byly až poslední verzí.. a když jsem si pak vzpomněla na film Pretty Woman, kde jsem vždycky obdivovala Julii v červených šatech, bylo vybráno :)). Šaty jsou z pružného materiálu, takže nemusíte mít obavy, že byste se do nich nenacpaly, číslování odpovídá klasickým velikostem (3x sláva, po všech těch UNI velikostech, ve kterých mám několik šatů :D) - já mám velikost S.. A když se teď na obrázek šatů opět dívám, nejradši bych se přenesla v čase a už si to štrádovala na ples, protože upřímně.. hezčí šaty jsem snad ještě neměla!
A jak se líbí vám? :))


A tady už jsou další z šatů, které mě zaujaly.. Vybraly byste si? :))




Komentáře

  1. Ou! tak v těch šatech jsi naprosto "číčovní" :D :D Ty jsou fakt dokonalé! A mají přesně barvu dle mého gusta. Když sháním šaty, taky se povětšinou zaseknu u barev černá, bílá, červená :) Zrovna teď nějaké sháním - do divadla :)

    ...//Big Christmas Giveaway - Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty vypadají krásné a moc ti sluší♥

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty na tobě vypadají naprosto úžasně Anetko, postavu máš nádhernou a ta barva ti hrozně moc sluší :)

    http://bayachick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. A přítele, jak sladíš?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ty krátké jsou strašné, ale ty tvoje jsou super!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou moc krásné, budeš za princeznu :)

    OdpovědětVymazat
  7. great inspiration! love the clutch too, its gorgeous :)
    great blog, very inspiring
    check out my blog too maybe we can inspire eachother? or follow, let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
  8. já bych si asi nevybrala, není to můj styl :) , ale tobě červená sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nerozumím, proč tu nezveřejňuješ všechny komentáře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesto, že se se svými čtenáři dělím o velkou část soukromí, jsou věci, o kterých se bavit nechci a považuji je za přespříliš velký zásah do soukromí. takže bych ocenila, kdyby si autoři oněch nezveřejněných komentářů podobné otázky pro příště odpustili a chápali toto téma jako tabu. děkuji :))

      Vymazat
    2. :-D nepřijdeš mi jako holka, která studuje práva

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).