Přeskočit na hlavní obsah

fluorescent ♥


Tak jsem se dočkala! - konečně jsem na dovolené ♥.. a nebýt zasekané wi-fi, která mi právě znepříjemňuje psaní článku :D, řekla bych, že se mám naprosto úžasně a mám pocit, že to snad nemůže být lepší! :) Ne nadarmo se říká, že jednou je člověk nahoře a jednou zase dole a myslím, že právě ty špatné chvíle nás učí, abychom si pak mnohem víc vážili těch dobrých.. a já se rozhodla, že si své štěstí užiju na 200%, takže se poslední dny budím s úsměvem na rtech a s tím stejným úsměvem zase večer usínám.. Ach jo.. jak moc mi tohle chybělo! :))

Ale i když tenhle týden trávím na dovolené, na blog jsem rozhodně nezapomněla a před odjezdem jsem stihla nafotit jak fotky do předchozího článku, tak outfit, který jsem si totálně zamilovala a aktuálně se v něm promenáduju taky na dovolené! :D :)) Když fotky k tomuto článku vznikaly, byl už večer a já měla obavy, že z nich nic nebude, protože nejsem zastáncem použití blesku a to raději žádné fotky, než "osvícené"! Ale už když mě kamarádka vyfotila poprvé, bylo jasné, že můžeme s klidem pokračovat, protože tyhle šaty by se s přehledem mohly používat místo reflexních vest! :D Když jsem si je (spolu s dalším milionem věcí :D), z Dresslink objednávala, měla jsem celkem obavy, jaký "hadr" mi dorazí, protože za cenu (v přepočtu) 110 korun, prostě už z principu žádný zázrak nečekáte! :D Jenomže opak byl pravdou.. nejenže šatičky předčily mé očekávání, ale vlastně celý můj nákup předčil očekávání :D.. Takže jsem už stihla udělat další objednávku a nemůžu se dočkat, až vám někdy v budoucnu předvedu další outfit post ve stylu "hodně muziky za málo peněz"! :D :))
A co vy a zahraniční e-shopy? Jaký je váš nejoblíbenější? :))


















šaty Dresslink, náušnice - dárek od kamarádky, sluneční brýle Asos, hodinky Esprit, náramek Soonstyle, sandálky Guess

Komentáře

  1. This neon dress looks phenomenal on you!
    Fabulous heels<3

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mě hrozně baví, jsi kus <3
    Já měla vždycky ráda Choies, nestalo se mi ani jednou, že by mi přišlo něco vyloženě hroznýho, taky jsem byla naopak příjemně překvapená.. ale nějak mě to omrzelo, tak nakupuju jen na Zootu už :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasne saticky!! moc ti slusi :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Saty jsou pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně jak zvýrazňovač :D sluší Ti to

    OdpovědětVymazat
  6. Anetko, šaty jsou překrásné a moc ti sluší. :) Já bych jen možná zvolila jiné botičky, přijdou mi tyhle k těmto lehkým šatičkám moc tvrdé.

    Rosette

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty jsou krásné a sluší ti to jako vždy! :) Užívej si dovolenou :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem to psala na IG, píšu to i sem .. ty šaty jsou božské, hrozně Ti to sluší!!! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší! Pořádně si užívej dovolenou, zasloužíš si to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Výraznost ti hrozně sluší :) Skvělé šaty i outfit celkově :)

    Spotřebováno: Červenec 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).