Přeskočit na hlavní obsah

Statement necklace ♥


Mám hrozně ráda dlouhé letní večery, kdy můžete jen tak sedět na zahradě, pít "sladké" pivo, číst časopisy a knížky a nebo si jen tak povídat s přáteli.. Jeden takový večer jsem se chystala "rozjet" i tenhle čtvrtek, když mi došla zpráva od Jitušky, že můžeme jít fotit, ale musím přijet, protože už měla pivo.. Takže jsem položila své pivo, do kterého jsem se právě chtěla pustit :D, nasedla do auta a doufala, že nám ještě bude přát světlo. Nejenže přálo, ale Jituška vybrala i super místo, tak doufám, že se vám dnešní post bude líbit! :))

Outfit, který můžete na fotkách vidět, jsem měla v hlavě už delší dobu a původně jsem si představovala, že by se skvěle hodil nafotit někde ve městě. Ale když mě taťka začal strašit tím, že má být zase ošklivé počasí, řekla jsem si, že v něm radši vyrazím teď, nebo bych se vůbec nemusela dočkat :D..
Sukýnku znáte už z outfitů z minulého roku, ale zbytek je nový. - Crop top jsem si pořídila teprve nedávno, ale zato se už stal jedním z mých neoblíbenějších kousků a nosím ho tak skoro ke všemu.. Původně jsem se rozhodovala, jestli jej mám vzít v černé nebo bílé s tím, že nakonec zvítězila bílá, protože "se k létu hodí víc". Teď si ale říkám, že jsem vlastně mohla vzít oba, protože by se mi doma určitě neztratily!
Chameleon sandálky měly svoji premiéru už v minulém outfitu, ale protože jsem jim vyměnila ozdoby, skvěle se teď hodí ke statement náhrdelníku, který jsem objevila před pár dny na Vinted (a za cenu 150,- jsem jej tam prostě nemohla nechat!). Vzhledem k ceně jsem se jen trošku obávala kvality, aby mi nedošla nějaká "plastová hračka", ale je opravdu kvalitní (a taky pořádně těžký :D) a já jsem z něj úplně unešená, takže jej brzy uvidíte znovu! :D ♥
A jak se náhrdelník líbí vám? Máte rády tyhle výrazné kousky nebo dáváte přednost něčemu jednoduššímu? :))













crop top Gate, sukně Mango, sluneční brýle Asos, náhrdelník Vinted, náramek Soonstyle, hodinky Esprit, sandálky Chameleonlike.eu

Komentáře

  1. To je nádherný outfit <3 A prostředí fotek je taky super!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je bozi look! S podpatkama by to bylo uplne TOP :)

    OdpovědětVymazat
  3. úžasný outfit, takové bych nejraději také nosila, bohužel si to nemůžu s moji postavou dovolit a tak jen s otevřenou pusou hledím, jak je to hezký :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ten crop top se mi strašně líbí! A udělala jsi dobře, že sis vzala bílý :).

    OdpovědětVymazat
  5. úžasný letný outfit ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Děsně se mi líbí ta sukně :) Musím si také nějakou pořídit :)
    Pink student

    OdpovědětVymazat
  7. Jednotlivě by se mi to asi moc nelibilo, ale dohromady to tvoří úžasnou kombinaci!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný outfit a ten náhrdelník je za tu cenu vážně pecka, je úplně dokonalý :)

    Šperk pro vaši pleť - Belcura

    OdpovědětVymazat
  9. Letní krásný outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ten top je skvělý když na to má člověk postavu!:) Strašně ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  11. Takové podobné řetízky/náhrdelníky mám taky ráda! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  12. První co mě upoutalo byla ta krásně barevná živá sukně ! Krása.. :) Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  13. Outfit je úžasný a ty vypadáš skvěle jako vždy. Líbí se mi všechny kousky! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Ten náhrdelník se mi moc líbí, ale hlavně me zaujal ten crop top :) V bíle bych si ho asi nekoupila a neřekla bych, ze muže vypadat až tak dobre :)))

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkný outfit :) Mám stejný náhrdelník ^^ a je úžasný!
    xx Sab | http://thechicflair.blogspot.co.uk/ | @thechicflair

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherný letní outfit! :))

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. šíleně moc ti to tady sluší, chci tvoje bříško!:D

    OdpovědětVymazat
  18. Náhrdelník je fakt moc krásnej a top se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
  19. děkuji vám za milé komentáře, jste úžasné :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).