Přeskočit na hlavní obsah

little night talks..♥


Po odevzdání bakalářky u mě šla škola trošku stranou, takže když jsem včera otevřela diář a všimla si, kolik povinností do školy mě teď čeká, málem to se mnou seklo! :D Teď je středeční noc, já vytvářím prezentaci, kterou mám na zítra, do toho se v "mezičase" učím na páteční přijímačky.. a i když zhruba za 4 hodiny vstávám, nedalo mi to a musím si prostřednictvím článku trošku pročistit hlavu! :D :))

I když jsem si na vstávání před šestou za poslední rok na VŠ celkem odvykla, zítra mi výjimečně nevadí.. Do Olomouce jedu totiž dřív, abych stihla "snídaňo-oběd" s kamarádkou a musím říct, že kavárna (restaurace?), kterou jsme nedávno objevily, je naprosto úchvatná! Takže kdo z vás se občas nachází v Olomouci a hledá ráj na zemi, doporučuji vyzkoušet café new one na Třídě Svobody! :)) Musím se přiznat, že k první návštěvě mě vedl především dokonalý interiér, který vám jen při procházení kolem doslova vyrazí dech.. a uvnitř je to pak ještě větší pecka! Perfektní obsluha, skvělá hudba a jídlo a pití na jedničku s milionem hvězdiček ♥. Dokonce jsem se tady zamilovala do makronek, které mě nikdy předtím (chuťově) ani trochu nezaujaly!


Ale tenhle článek není recenzí na kavárnu, jak to teď asi vypadá, jen jsem po delší době z něčeho vážně unešená, tak jsem se prostě musela podělit! :D A když už jsme u toho okouzlení.. v Tally Weijl jsem narazila na naprosto dokonalé džíny - světlé, dole ostřepené.. a i když jsem si je nezkoušela, už teď je mi jasné, že budou dokonale padnoucí (jako všechny kalhoty v Tally, které jsem kdy jen zkusila :D :)).. Takže pokud aktuálně sháníte džíny, šup pro ně! Já sice žádné nepotřebuju, ale protože jsem dnes dostala posudek k bakalářce, zasloužím si malou odměnu! :D :))

Ale teď už konečně k outfitu.. fotky vznikly v neděli, když jsme byly venku s Jituškou a když se na ně teď dívám, musím se smát! :D Když jsem outfit v rychlosti skládala, přišel mi úplně v pořádku.. ale když se na něj dívám teď, říkám si, že víc "emo" už snad dopadnout nemohl! :D Ten den bylo už od rána zamračeno, měla jsem náladu na nic, pokazila jsem všechno, na co jsem sáhla.. a tak mi budiž  "emo outfit" odpuštěn.. do příště se polepším! :D A na vás mám jeden dotaz - tyhle sneakers na klínku nosím poslední dobou čím dál raději (a častěji) a protože se nejedná zrovna o nejkvalitnější kousek, ráda bych je časem nahradila.. přemýšlela jsem o podobných například od Nike.. co myslíte? Líbí se vám, nebo podobné botky považujete za módní peklo? :))












košile Zara, legíny leginy.cz, hodinky Esprit, batůžek Chicnova, boty Oasap

Komentáře

  1. Moc ti to slusi! Make up paradni! Moc hezke fotky, predevsim ta prvni, ale ty boty, ty ne! Modni peklo za me:)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký outfit :) Košile je krásná a botky v tomto stylu osobně nemusím, ale pokud jsou hezky zkombinované vypadají super :)
    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi celkově módní peklo :)

    OdpovědětVymazat
  4. hezká košile:))
    andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi strašně moc sympatická, působíš na mě pohodově a přátelsky! :)
    Ty hodinky jsou úžasné, krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit vůbec emo není, spíš takový ležérní ... a to je super :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty legíny potřebuju :) Sluší Ti to

    OdpovědětVymazat
  8. wau tak totálne som sa zamilovala do tohto outfitu..palec hore :)!!

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. moc vám děkuji za komentáře ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).