Přeskočit na hlavní obsah

Parka & ripped knee jeans ♥ + ASK ME


Dnešní článek je tak trochu "New in", protože všechny věci, které na mě vidíte, mají svou premiéru! :D A i když jsme s kamarádkou, která mě fotila, pracovně outfit nazvaly jako "homeless look", musím říct, že jsem se v něm cítila tak dobře, jako už dlouho v ničem! V outfitu jsem vyrazila tenhle týden hned dvakrát - jednou na hokej a jednou bruslit.. a ve chvíli, kdy jsem poprvé stoupla na led, jsem si hned uvědomila, jak hloupý nápad byl, aby poleno jako já, jezdilo s dírama zrovna v těchto místech! Ale jak můžete vidět na fotkách.. rozbité kolena se nekonaly a tak se můžu v kalhotách promenádovat vesele dál :D.. A ještě než se od kalhot přesunu k jinému tématu, musím se vám s něčím pochlubit! - Tyhle džíny jsou totiž moje první DIY a jakožto člověk absolutně manuálně nezručný jsem na náležitě pyšná (a už plánuju, co zničím příště!:D)

Parka, která mi před pár dny dorazila z SheInside je doslova splněný sen a naprosto předčila moje očekávání! Z univerzální velikosti jsem měla původně trochu obavy, ale když mi Kačenka z Once Upon a Time k wishlistu napsala, že ji má dokonce ve 2 barvách, tušila jsem, že si ji zamiluju! :D Přiznávám, že zhruba 80% mé lásky k ní patří tomu dokonalému kožichu, ale to se mi přece nikdo nemůže divit :D.. a navíc.. když si ho dáte až do čela, vlastně vás vůbec nejde vidět = perfektní převlek na "bad make-up day"! :D
Pod parku jsem původně chtěla vzít rolák, ale protože si v rolácích vždycky připadám totálně "bezkrční", nakonec jsem zůstala u trička :D.. Tenhle poklad s Mickey Mousem mi už nějakou chvíli odpočíval ve skříni a čekal na ideální příležitost.. myslím, že úkol "oživit černé kalhoty a khaki parku" zvládl na 100% a navíc se mi šíleně líbí v kombinaci s čepicí!
Nejvíc rozporuplné reakce ale jednoznačně očekávám na boty, protože wedge sneakers jsou trnem v oku většiny lidí.. a možná právě proto, pro ně já mám slabost! :D :)) Tohle je už můj druhý pár a věřím, že ne poslední, protože být "ve výšce" a přitom v pohodlí, má prostě něco do sebe! :D :))


A protože mi došlo už několik dotazů s tím, proč si nezaložím ask (mám tak málo času, že jsem ráda, když stihnu odpovědět na dotazy, které mi chodí i bez asku :)), rozhodla jsem se, že v rámci dnešního článku se můžete zeptat na cokoliv, co vás zajímá! 
Těším se na vaše komentáře ♥.








parka SheInside, tričko Lilka Vanilka, kalhoty Crocker, čepice Romwe, hodinky Esprit, boty Čas na boty

Komentáře

  1. Vypadáš úžasně a ta mikina se mi teda líbí úplně nejvíc :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Super :-)) Zabruslit bych si šla také, sama jsem to ještě tuto sezonu nestihla :'((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to rychle dožeň! mě zase v létě úplně minulo koupání :( :D

      Vymazat
  3. Ahoj :) vsimla jsem si posledni dobou, ze nikde nezminujes sveho pritele, jste jeste spolu?

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle se Anetko moc povedlo! Romča

    OdpovědětVymazat
  5. já mám tuhle parku v rudé a je fakt skvělá, všichni mi jí chválí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já mám pocit, že taky nutně potřebuju i další barvy! :3 :D ♥

      Vymazat
  6. Mě by zajímalo, pročs pořád psala, že studuješ práva, když studuješ takový paobor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. promiň, ale nějak mě minulo, od kdy je zaměření na veřejnou správu "paoborem" :)

      Vymazat
  7. Tvůj přítel je hokejista?

    OdpovědětVymazat
  8. Můžu se zeptat, proč nabízíš ask v podobě komentářů a pak na ně neodpovíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile budu mit chvilku času, na komentáře odpovím ;))

      Vymazat
  9. No, tak, buďte trochu tolerantní k Anettce :) Není stroj a až bude mít chvilku určitě všem ráda odpoví :) Většina lidí nežije jenom internetem.
    A Anett sice říkala, že studuje práva, ale to říká většina lidí z práva ve veřejné správě. Studují s ostatními na právnické fakultě a budou z nich potom třeba vyšší soudní úředníci, kteří také musí mít spoustu znalostí. My se taky sice cítíme dotčení, když říkají, že jsou právníci, ale to z jejich oboru nedělá něco méněcenného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to naprosto chapu, jen jsem myslela, ze odpoved ma 3 otazky zabere 5 min.

      Vymazat
    2. děkuji Verunko!
      co se pak týká našeho oboru.. už několikrát jsem zaznamenala, že vy "pětiletí právníci" jste dotčení, když říkáme, že studujeme práva, ale věř mi, že když jsem po nastoupení na PF odpovídala na dotazy, co studuju, vysvětlit lidem, co to je Veřejná správa se najednou zdálo jako nejsložitější věc na světě! (obzvlášť u babiček a tetiček :D), takže jsem začala používat "práva" a alespoň je to bez dotazů! :D

      Vymazat
    3. Anonymní: omlouvám se za pozdější reakci. na komentáře u veškerých článků odpovídám postupně, takže i když odpovědi na dotazy zabraly jen minutku, proklikala jsem se k nim až nyní :))

      Vymazat
  10. Nechápu, proč si děláš 'ask', když na ty otázky ani neumíš odpovědět ?!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, milují tvůj blok, si skvělá :) chci se jen zeptat taky studují v Olomouci, a chci te poprosit jestli bys mi nedoporučuje a nějaký obchod(sekáč) kde najdu nějaké dobré kousky. Děkuji :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, děkuji mnohokrát :)) abych pravdu řekla, olomoucké sekáče se s těmi našimi v UB moc rovnat nemohou, navíc, můj nejoblíbenější, "u Bystřičky" už bohužel zrušili :( každopádně, Charlie je super! :))

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).