Přeskočit na hlavní obsah

My Christmas presents ♥


Ahoj krásky, jaký máte víkend? :* Mě za týden čeká poslední (nejtěžší) zkouška tohoto semestru, tak jsem měla v plánu, že se od sobotního rána začnu učit.. jenomže když jsem svůj záměr oznámila babičce, podívala se na mě jako na blázna a říká: "To snad nemyslíš vážně.. přece si nebudeš kazit víkend!? Odpočiň si, radši napiš nějaký článek.. v pondělí zajdeme na obočí, pak třeba na palačinky.. a hned potom se můžeš začít učit!" No není úžasná? :D Je ♥.. a tak jsem se rozhodla neodmlouvat..sobotní ráno jsem strávila na střelnici s bráchou a taťkou, odpoledne jsme s kamarádkou zašly na zimák.. a teď je večer, piju horkou čokoládu, po celém pokoji mi voní Yankee candle a než zase strávím celou noc při "Sexu ve městě", řekla jsem si, že Vám ukážu své vánoční dárky :))..


Myslím, že hrnek ze Starbucks je nezbytností každé blogerky, která je současně instagramová závislačka! :D ♥


Poté, co jsem viděla několik dokonalých tutoriálů na líčení očí, jsem usoudila, že nutně potřebuju vínové stíny! Jenomže sehnat je, se ukázalo téměř jako nadlidský výkon.. proto jsem byla radostí bez sebe, když jsem v Marionnaudu narazila na tuhle paletku. Barvy jsou úžasné, dokonale pigmentované a i když jsem neočekávala zrovna bůhvíjakou výdrž, opak je pravdou. Nenapadá mě ani jediné, co bych paletce vytkla! ♥


Od Hakuro mám už štětec na korektor i na rozjasňovač.. a protože jsem s oběma nadmíru spokojená, přála jsem si ještě štětec na pudr a bronzer. Opět nezklamaly! Jen na fotce jsou trošku "špindírovské", protože jsem neodolala a musela je vyzkoušet ještě před nafocením :D ♥.


Taky milujete, když někomu (ještě k tomu chlapovi :D) něco řeknete "jen tak mezi řečí", ale když na to přijde někdy v budoucnu, stejně si to pamatuje? Tak přesně takhle dokonalý muž je můj malý bráška! ♥ Ani by mě nenapadlo, že když jsem před ním někdy na začátku prosince pronesla, že mi dochází zásoby "kittích" kapesníčků, hned pod stromečkem jedny najdu :)) ♥.


Vždycky jsem byla "knížkomil".. a tyhle knížky byly vlastně úplně první "hmotné" přání v dopisu Ježíškovi.. Barbara Nesvadbová patří k mým oblíbenkyním, takže i když jsem ještě nepřečetla ani stránku, jsem si jistá, že si knížku užiju stejně, jako všechny ostatní, které jsem od ní četla. To se ale bohužel nedá říct o druhé knížce.. rozhodně nejsem člověk, který by si mohl dovolit hodnotit úroveň knížek, ale bohužel musím souhlasit s tím, co se o "Muži, kteří mě zkazili" dočtete všude na internetu - hrůza, hrůza, nuda, trapas.. (a když to říkám já, tak na tom fakt něco je, protože běžně vydržím opravdu hodně! :D)..


Svoji první žehličku na vlasy jsem si pořídila před 7 sedmi lety a i když stále funguje, nechtěla jsem čekat na chvíli, až budou její dny sečteny a já pak budu stát doma před zrcadlem.. s afrem.. a proklínat celý svět za to, že se to muselo stát zrovna dnes když.. :D Takže jsem Ježíška poprosila o novou.. Vybrala jsem si opět Remington, protože s ním mám skvělé zkušenosti, jen jsem místo širokých žehlicích ploch sáhla po úzkých.. Tak třeba se už konečně naučím dělat i "žehličkové vlny"! :D :))
Po externí nabíječce toužím od chvíle, co jsem si pořídila iPhone! :D Ale růžovou jsem opravdu nečekala.. o to větší radost jsem z ní měla! ♥


Kožené kalhoty jste už mohli vidět v jednom z outfitů (tady).. a pokud nějaké objevíte v lednových výprodejích, můžu jejich koupi jedině doporučit! V žádných kalhotách mi ještě nebylo tepleji :)).
Svetřík v baby blue jsem si vybrala v Mohitu, kam jsem se původně vypravila pro šálu stejné barvy.. bohužel mi ji vyprodali, tak jsem ránu ve svém shoppaholickém srdci ucpala právě svetříkem! :D Má zip přes celé záda a už se moc těším, až vám jej předvedu v nějakém outfitu :)).
Obyčejný černý rolák plánuju nosit především do kabátků a mrzí mě, že jsem si jej nevzala i v bílé..

Miluju noční košilky..a "santovská" mi ještě chyběla do sbírky! :D ♥


Koženou bundičku s třásněmi jsem si poprvé oblekla spíše jako vtip.. ale když mi padla jako ulitá, usoudila jsem, že pátou koženou bundu ještě využiju! :D
Chlupatou vestičku jsem si naopak zamilovala okamžitě! Vypadá skvěle jen tak na svetřík, ale také v kombinaci s jednoduchou koženou bundou. Už se těším, až se oteplí a vyrazím v ní do ulic! ♥


Psaníčko je stejně jako bunda a vestička dárkem od přítelových rodičů.. Je dokonalé a má na chlup stejnou barvu jako moje lodičky ♥.


A největší překvapení na konec.. Když jsem si poprvé přičichla ke Coco Chanel Mademoiselle, byla jsme jako paralyzovaná.. dokonalejší vůně prostě neexistuje! Druhý šok nastal, když jsem zjistila, kolik parfém stojí :D.. a třetí, když jsem jej pak našla pod stromečkem ♥..
Kromě parfému jsem od přítele dostala ještě pozlacený náhrdelník s mým jménem.. a tak si říkám, že jsem musela být asi nejhodnější žena na světě, protože jinak si takové veledary neumím vysvětlit ♥.
A co vaše vánoční dárky? Jaký vám udělal největší radost? :))

Komentáře

  1. Krásné dárečky! Moc mě láká žehlička na vlasy,nejspíš si ji hodím na můj letošní wishlist,protože svoji žehličku už taky nějaký ten rok mám a chtělo by to něco nového :)

    OdpovědětVymazat
  2. To psaníčko i oblečení vše vypadá skvěle! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné dárečky:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný dárky:) A co si příteli koupila ty k Vánocům? Nějak se teď o něm nezmiňuješ, myslela jsem, že už spolu nejste:(

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala si úžasné darčeky a mne asi najviac učarovala modrá kabelka, ktorá je úplne prekrásna!!♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárečky :) To psaníčko je úžasné, hlavně ta barva ♥
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, myslím, že se Ježíšek s výběrem trefil :) Jinak já dostala nový noťásek, ten starý se už sekal, přehříval a nečekaně vypínal. Takže teď bude blogování zase jedna radost :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne darčeky ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/12/cim-ma-jezisko-prekvapil-tento-rok.html

    OdpovědětVymazat
  9. Dostala jsem úplně stejnou žehličku akorát jiný tvar a nemůžu si ji vynachválit <3

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné dárečky a přesně jak píšeš i já jsem si říkala, že jsem musela být ta nejhodnější žena pod sluncem. Také jsem totiž dostala od přítele Coco Chanel Mademoiselle a moje první reakce byla jestli se nezbláznil. :)) Vždycky jsem chodila po městě a byla unesená, když jsem ji na nějaké ženě cítila je úžasná... :))

    OdpovědětVymazat
  11. ten přívěšek se jménem je krásný :) také by mi udělal radost!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).