Přeskočit na hlavní obsah

In Love.. with my new handbag ♥


Kdyby se mě teď někdo zeptal, co je potřeba k tomu, abyste mohli blogovat, bez váhání bych na první místo postavila pevné nervy.. při focení tohoto outfitu jsem totiž měla větší nervy, než před kdejakou zkouškou! :D Znáte to, když chcete v zimě fotit outfit, který není zase tak úplně zimní? Rychle sundat bundu, blik blik a hotovo! :D Jenomže pokud je zrovna největší vítr na světě a vy nemáte drdol, nebo culík.. můžete vystřídat všechny nadávky, jaké znáte, ale nezbude vám, než jen pokorně mrznout a čekat, až se vítr alespoň sem tam na pár vteřin umoudří! :D A nebo se můžete spokojit s tím, že všechny fotky budou vypadat zhruba takto..


Nakonec se nám outfit přece jen povedlo nafotit.. a i když fotky nejsou úplně podle mých představ, v závěru jsem ráda, že vůbec nějaké jsou a nemusela jsem mrznout zbytečně! :D
Outfit, který můžete vidět na dnešních fotkách jsem si vzala na nedělní hokej.. a i když jsem několikrát zaslechla, jak někdo řeší, že musím mrznout, opak byl pravdou.. tak teplo mi na hokeji už dlouho nebylo! Aneb.. zase se mi potvrzuje, co jsem říkala už loni.. v sukni a teplých punčoškách/ nadkolenkách je často tepleji, než v kalhotách! :))
Kožené kraťásky jsem doplnila pletenýma nadkolenkama e-marilyn (nutně je potřebuju i v dalších barvách! :D:)), k tomu kratší svetřík z H&M, košile se zlatými detaily na límečku a vysoké kozačky, které jste mohli vidět už v jednom z minulých outfit postů.
Jedinou novinkou tak v dnešním článku zůstává kabelka, která mi dorazila den před Vánoci z JEJ.sk. Byla to láska na první pohled a když jsme krabici kuchala, do poslední vteřiny jsem doufala, že barva bude přesně taková, jakou jsem si představovala, protože od chvíle, kdy jsem si pořídila tyto kozačky, jsem k nim marně sháněla vhodnou kabelku.. Naštěstí se zadařilo a kabelka splnila moje očekávání.. vlastně.. kecám.. snad ho i milionkrát předčila! :D Je totiž vážně dokonalá a já už se moc těším, až začne nový semestr a budu ji moct vzít vyvětrat do školy :))♥. Dřív jsem dávala přednost "pytlovým" kabelkám, kam nacpete libovolné množství věcí a vždycky v ní stejně zbude ještě místo :D.. ale když mi hledání v nich zabíralo víc času, než je u kabelek zdrávo a všechny sešity vypadaly jako přežvýkané od krávy, začala jsem tíhnout spíše k "pevným" kabelkám.. a už bych zpátky rozhodně neměnila!
A co vy? Jakému tvaru kabelek dáváte přednost? :))








košile Modino, svetr H&M, kraťasy Rose Whole sale, nadkolenky e-marilyn, náušnice Guess, kabelka JEJ.sk, boty Dream Shoes

Komentáře

  1. Moc ti to sluší :) pěkná kabelka

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok a tá nová kabelka je tiež pekná ale ja dávam prednosť menším ktoré môžem dať cez rameno.

    mishelleslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný outfit, ale teď bych v něm asi bych fakt zmrzla:D
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Aaaaa, kabelka nádherná! :) Taky už nějaký ten pátek preferuji "pevné" kabelky. A v tomhle postu absolutně nejvíc miluji tvé vlasy!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pekné štíhlé nohy a kabelka je super!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka je skvělá a máš moc hezkou postavu!! :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krasna kabelka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jeeezu, nebyla Ti zimaaa?
    mě nejvice asi zaujaly vlasy a usmev:))
    moc krasny prispevek :)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám ráda pevné kabelky, ty jsou nej :)
    Outfit se mi bohužel nelíbí, ale máš krásně upravené vlasy a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fotky jsou náhodou moc hezké :) Krásná kabelka!!

    OdpovědětVymazat
  11. Jojo! K pytlovitým kabelkám jsem taky vždycky hrozně tíhla. Nosila jsem v nich naprosto všechno a pořád bylo místo na další harampádí....:D Pak jsem přešla na kabelky s tvarem a teď to tak nějak střídám:)
    No, musím říct, že fotky máš fakt pěknéé:) Hrozně ti ty kratasy seknou - taková olomoucká kočka :))

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  12. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné! ty vlasy ti moc sedí ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).