Přeskočit na hlavní obsah

beige ♥


Jak si užíváte předvánoční čas? Už máte nakoupené všechny dárky? :)) U mě bylo posledních pár dnů opravdu hektických.. vzala jsem si všechny před termíny zkoušek, které šly, celé dny jsem trávila zavalená hromadou papírů a příchod Vánoc jsem si tak pořádně uvědomila až o víkendu, kdy jsme se s rodiči a bráškou vydali na x-té kolo honu na vánoční dárky! :D :) Ale jelikož u 2/3 zkoušek už vím výsledky a uspěla jsem, v duchu se plácám po rameni, že jsem se k učení donutila a mám tak dva předčasné vánoční dárky! :D :))

Outfit, který můžete vidět v dnešním článku, jsem si vzala na shánění posledních dárků v Olomouci a podle reakcí na instagramu jsem v něm byla několikrát spatřena v Šantovce! :D Svetřík mi dorazil před pár dny z Botova a okamžitě jsem si ho zamilovala - úžasně hebký, výjimečně v ideální velikosti, přestože se se jedná o velikost UNI a barva má přesně ten odstín, jaký jsem si představovala ♥. 
Po delší době jsem také vytáhla legíny, které jsem si pořídila už na jaro z nejleginy.cz.. Pokaždé, když trávím v legínách delší dobu, říkám si, že už na sebe v životě nenatáhnu džíny, protože to pohodlí je prostě nesrovnatelné! (a nebo jak říká mamka: "Stačí, když si nebudeš kupovat džíny o číslo menší a bude Ti v nich taky dobře.." :D) 
Poslední novinkou v dnešním outfitu jsou pak béžové botky na podpatku z Oasap.. Dívala jsem se po nich od chvíle, kdy se objevily v prodeji, ale protože nebyly zrovna nejlevnější, řekla jsem si, že se časem určitě dostanou do slevy.. a taky že jo! Takže už za pár týdnů jsem se netrpělivě dobývala do krabice a nemohla se dočkat, až si v těch kráskách někam vyrazím. Jsou snad ještě hezčí, než na fotce, vyteplené (mají kožíšek), provedení je také perfektní.. jen velikost jsem trošku netrefila.. Takže po celodenních nákupech jsem se sotva držela na nohou a nebýt taková zima, tak jdu snad raději i bosky (nebo po čtyřech!) :D.. ale znáte to.. Parádo trp.. takže buď zatnu zuby a nebo je prostě budu brát jen na "kratší tratě"! :D :))

A co vy? taky máte nějaké botky, ve kterých jste ochotné trpět i když to rozhodně není vaše velikost? :D :))




















svetr Botovo, legíny nejleginy.cz, kabelka LYDC bags, náušnice + prstýnek Orsay, šála Amisu, hodinky Esprit, náramek ebay, boty Oasap

Komentáře

  1. Velmi pekný outfit, všetko krásne zladené :) Svetrík je krásny, tiež by som taký huňatý chcela, ale doposial čo som také skušala, všetky mali nejaké hlupe strihy a bud mi boli široké, alebo s krátkymi rukávmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Zuzanko! :)) mně dalo shánění huňatého světříku taky celkem zabrat.. jak říkáš - buď otřesné střihy, nebo byla chyba někde jine.. u mě například v barvách.. představovala jsem si béžovou, která snad jakoby ani neexistovala! :D takže jsem z tohoto svetříku vážně unešená ♥

      Vymazat
  2. ty barvy ti moc sluší. a ta kabelka je úúžasná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kombinace i barvy Ti hrozně moc sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle kombinaci doslova žeru! Svetřík je naprosto kouzelný a moc ti to sluší :) A s legínami to mám podobně... Taky kolikrát nechápu, proč ještě vůbec nosím něco jiného :D

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi tak nádherná, když se směješ! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Šála je mega:O
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadáš nádherně Anettko a ta kabelka je úžasná ♥

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  8. ten sveter a tá kabelka ^_^ krásne :))

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi pekny svetr.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Svetrik je fakt super :)

    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion&Fun PARIS
    Visit our madhouse!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný outfit! :)
    Máš skvělou rtěnku, krásné vánoce:)
    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! :)) rtěnkou jsem si původně nebyla moc jistá, takže mě těší, že se Ti líbí!
      také přeji dodatečně krásné svátky ♥

      Vymazat
  12. Gratuluju ke zkouškám a taky posílám pašácké poplácání po ramínku :D Mě to teprve ještě všechno čeká. Taky jsem si toho chtěla co nejvíce vyřídit před Vánoci, ale nakonec jsem se srabácky odhlásila..:D takže mám za sebou zatím jen jednu zkoušku a pár zápočtů..
    Co se týče outfitu, tak jsem naprosto unešená z toho tvého chlupáče - svetru! :D Juch juch! Ten chci taky! :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, děkuji za milý komentář krásko! :D stejně jako za gratulaci ke zkouškám :* Tobě k těm Tvým přeju hromadu štěstí, budu na Tebe myslet! :)) já se neodhlásila ještě nikdy, jsem typ člověka, co chce mít všechno "zlé" radši hned za sebou, ale vlastně i unese neúspěch, jen ať už je to pryč (a taky jsem nenapravitelná optimistka a vždycky věřím tomu, že bude stát štěstí při mně :D)..
      aa chlupáč děkuje za poklonu! :D ♥

      Vymazat
  13. tak ten svetřík mě zcela uchvátil, taky bych si ráda koupila nějaký béžový, ale občas mě teda ty ceny za tu kvalitu zcela zarážejí :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, musím říct, že mě ceny svetříků poslední dobou také celkem zarážejí.. obzvlášť, když se každý druhý začne už po pár nošeních žmolhovat :/.. z toho důvodu jsem opravdu nadšená z tohoto, protože tihle "huňáči" zůstávají jako noví i po x nošeních! (a konkrétně tenhle je teď ve slevě snad za 3 stovky? takže myslím, že se opravdu vyplatí :))

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).