Přeskočit na hlavní obsah

Back to school.. with king blue ♥


O e-shopu TBdress jsem se už jednou zmiňovala.. mám z něj malou černou kabelku (tady), která hodně z vás tolik zaujala. A protože jsem s ní nadmíru spokojená, nezůstalo jen u jedné objednávky! :D Po modré "pytlíkové" kabelce v královsky modré jsem pokukovala už minule, ale využití černé jednoznačně převažovalo, takže modrá zůstala na mém pomyslném wishlistu.. ale ne na dlouho! :D Poté, co mi k lodičkám v královsky modré přibyl i svetr, usoudila jsem, že kabelka v téhle barvě bude mít větší využití, než jsem si původně myslela! :))

TBdress nabízí opravdu úžasné kabelky všech velikostí.. a pokud nějakou právě sháníte, určitě stojí za to si počkat do 28. listopadu! 28. listopad (den po Díkuvzdání) je totiž v USA dnem, kdy v obchodech narazíte na ty "nejvíc největší" slevy z celého roku - nazývá se Black Friday a při této příležitosti se do slev zapojí právě i TBdress -  sleva 20% na vše a možnost poštovného zdarma! Kromě dokonalých kabelek v e-shopu objevíte také botky, kabáty, ale také třeba svatební šaty.. a dokonce i mnou oblíbené kostýmy! :D Ale.. myslím, že víc, než moje řeči, vám určitě dá, když si e-shop prostě projedete samy (neznám lepší zábavu na nudné přednášky :D)!
Ale abych se ještě vrátila k outfitu.. tenhle "školácký styl" jsem měla v hlavě už delší dobu, ale vždycky, když jsem se outfit snažila poskládat, "něco" tomu chybělo.. Když jsem ale na e-marilyn objevila tyhle úžasné punčošky, věděla jsem, že pomyslná třešnička na dortu je konečně vyřešena! :D Nemůžu si pomoct, ale do punčoch v "podvazkovém stylu" jsem poslední dobou úplně poblázněná a nejraději bych je nosila pořád.. vlastně jsem si poslední dobou celkově oblíbila sukně (a to jsem byla vždycky spíše "džínová holka" :D).. jen škoda, že si tyhle luxusní punčošky moc nerozumí s mojí zálibou v teniskách..:D
A jak se outfit líbí vám? Máte rádi výrazné punčochy? :))



I have mentioned eshop TBdress already.. I have a little black handbag (here) from there, which impressed you very much. And because of my satisfaction with it, my orders from this eshop have continued! :D I was peeking on blue „baggy“ handbag in king blue color last time, but usage of the black one positively predominated, so the blue one stayed on my imaginary wishlis.. but not for long! :D When king blue sweater arrived to my pumps, I infered, that hanbag in this color would have better usage, than I thought firstly! :D :))
TBdress offers really great hanbags in all sizes.. and if you are looking for them, I recommend you to wait till 28th November. 28th of November (day after Thanks giving day) is the day, when you can find „the very best“ discounts through the whole year in the US and this day is called Black Friday. TBdress of course will be involved too and give 20 % discount for all and free shipping id possible. You will find there handbags which I love and many shoes, beautiful coats and large selection of jackets and wedding dresses.. and even my favourite category –costumes! :D But.. I think, you rather discover this eshop on your own (I don’t have better fun for lection in school :D)!
But when it comes back to my outfit.. this „school style“ I had in my mind for a long time, but always, when I was trying to put it together, „something“ was missing. But when I found this stockings, I knew, that imaginary cherry on the pie is solved! :D I can‘t help myself, but I am really in love with this „gartery style“ and I would wear it everywhere.. actually I developed a taste for the skirts (I always was a „jean girl“ :D).. unfortunatelly, this stockings dont suite with sneakers.. :D

And what about you? Do you like this outfit? Do you like significant stockings? :))





















košile H&M, svetr Gant, sukně Stradivarius, kabelka TBdress, hodinky Esprit, punčochy e-marilyn, lodičky New Look (secondhand)
Labels: TB dress, Black Friday Shoes Deals, Black Friday Costumes Deals, Black Friday Jackets Deals

Komentáře

  1. Pěkné jen ty punčochy jsou na mě trošku moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je krása :) Milujem modrú farbu ♥ A pančušky sa mi páčia..musím si aj ja nejaké hrubšie zaobstarať na zimu :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno to k sobě pěkně ladí, ale ten svetr mi k tomu strihove nejak nesedi. Každopádně ta kabelka je božská!

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě bez punčoch.. je to na můj vkus až moc laciné a upřímně mi to evokuje nejstarší řemeslo.. zbytek ale super!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Nemám slov, miluji každý kousek! Punčochy jsou samozřejmě pro odvážnější, nevím, jestli bych v nich vyšla, ale je to prostě nádherné!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se outfit líbí, ale včetně punčoch vypadá trochu jako na "neposlušnou školačku" :-)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. Na mě příliš modré, nechala bych jen tu boží kabelku. No a ty punčošky opravdu vypadají jak z lechtivých pořadů pro dospělé. Extravagantnost ano, ale poznat tu hranici mezi ní a kýčovitostí. Jinak to ale není špatné. :)

    HAIR IN DA STREET

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelka a punčochy jsou top! :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Sukně je skvělá, líbí se mi tento preppy styl, možná i proto, že ho v ulicích tak často nevidím.. Punčochy na mě působí trochu vulgárně, ačkoli jsou na druhý pohled hezké :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se ty punčochy k tomu moc nelíbí, jinak super :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Nepřijde mi, že jsou všechny tyto typy punčoch dělané na to, aby sukně končila nad nimi, nad oním "podvazkem".. to má být přece schováno, ne? Mě to připadá trošku jako faux pas, ale proti gustu.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. mňe se to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Boty a kabelka jsou opravdu moc hezké :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ty studuješ práva, že? Sice vím, že se o právnících občas mluví jako o prodejných kur*ách, ale ladit svůj outfit do tohoto povolání takhle doslovně je trochu nadbytečné, ale to je jenom můj názor. A ještě jedna věc, nezkoušej překládat své články do angličtiny sama, buď to raději nedělej, nebo někoho lingvisticky schopnějšího požádej o pomoc. Ten překlad co tam máš fakt není moc povedený.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší, na punčošky a sukně máš krásné nohy, takže je nos co nejvíc :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).