Přeskočit na hlavní obsah

Playboy #generation + GIVEAWAY ♥


Neuběhl ještě ani rok od uvedení Super Playboy a zajíček se už hlásí s další novinkou! Tentokrát se jedná Playboy #generation a pokud jste ještě neměly možnost přivonět, věřte mi, že je to naprostá bomba!


Za poslední roky jsem si zvykla spíše na dražší parfémy, ale Playboy vůní jako jediných jsem se vzdát nedokázala. Možná je to tím, že mi připomínají "mládí" :D, možná jsou dělané přímo na míru mému nosu,.. každopádně je ale Playboy Lovely jedinou vůní, kterou jsem za celý život dokázala vypotřebovat do poslední kapky! A že to s mojí maxi sbírkou vůní, které mě ve většině případů zhruba v půlce balení omrzí, opravdu skoro nadlidský výkon! :D :)) (Taky si kupujete parfémy jen v 50 ml balení, protože nikdy nevíte, jestli vám bude vonět i za měsíc, dva,..? :D)


Playboy #generation seženete v dámském i pánském provedení a tentokrát (snad poprvé?) musím říct, že mě okouzlily obě dvě verze. Už jsem si zvykla na to, že pokud se mi do rukou dostane "man" i "woman", pokaždé se mi více líbí právě pánská vůně (..Zavřu oči, přičichnu.. a hned mám před očima muže z reklamy na Mrože ♥ :D), ale dámská verze #generation má v sobě prostě něco navíc.. a tak bych se s ní nejraději voněla stále dokola, abych objevila, co mě na ní tak přitahuje :)..


Hlavu Playboy #generation for Her tvoří třešeň, mandarinka a růžový pepř, srdce malina, jasmín a fialka. základem je pak cedr, pižmo a santalové dřevo, které je jedinou složkou, kterou v parfému poznávám. Zbytek vůně mi přijde nový.. a možná proto tak zajímavý.
Kromě parfémů najdete v "#generation rodince" také deodoranty a sprchové gely a pokud máte rády výrazné vůně, sprchový gel bude přesně pro vás.. jeho třešňová vůně je přímo omamná! ♥


Playboy parfémy jsou pro mě symbolem mládí, jsou hravé, "sladké", ale #generation je jiná.. přijde mi dospělejší, luxusnější, jakoby o úroveň výš.. a protože řeči nikdy nedokáží vyjádřit to, jaká vůně opravdu je, nejlepší bude, když ji vyzkoušíte samy!

Stačí, když mi do komentáře pod článek napíšete, jaké zkušenosti máte s Playboy vůněmi/ kosmetikou vy a připojíte e-mail. Napište také, jestli byste raději vyhrály dámskou, nebo pánskou verzi vůně. Dvě z vás pak pomocí random.org vyberu a vůně jim zašlu ♥.

Giveaway bude ukončena 6.11.2014. Hodně štěstí kočky :*

Komentáře

  1. Zase opět super mám článek! :) .. Já mám ráda deodoranty playboy, nejvíc se mi líbí asi play it lovely, to je prostě top :) ...

    1elka@email.cz (dámskou)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná soutěž :)
    Od Playboy jsem kdysi dostala dárkovou kazetu s deodorantem a toaletní vodou Play it lovely se to jmenovalo myslím. Moc hezky to vonělo.
    pandicka.vendy@centrum.cz
    Raději bych dámskou verzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Playboy vůně byly jedny z mých prvních a jsem jim věrná i dodnes. Začínala jsem s Play it Sexy (asi 3 flakonky za sebou), pak Play it Spicy, teď mám již delší dobu Play it Pin Up a tuhle verzi Generation mám jen jako toaletní vodu, parfémek by se také hodil :) Ale ani pánskou vůní bych nepohrdla, aspoň bych měla vyřešený jeden dárek pro přítele :)
    blueberrypink@seznam.cz
    www.blueberrypink.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím s touto značkou nemám vůbec žádné zkušenosti,hodně mě,ale její vůně lákají :) takže doufám,že budu mít možnost nějakou vyzkoušet na vlastní kůži :) Vybrala bych si dámskou :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. tahle řada se povedla, také mi voní obě dvě. já se teď nevoním ničím jiným :)

    OdpovědětVymazat
  6. nemala som ešte vôbec skúsenosť, vyberám si skôr vôňe drahšie tiež, ale tak keď ich tak každý chváli tak by som rada vyskúšala dámsku verziu :)
    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Z kosmetiky Playboy mám doma jen deodorant. Vím, že hezky voní, ale účinky jsem ještě nezkoušela.
    - dámskou vůni
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám zkušenosti zatím jen s deodoranty a sprchovými gely od Playboy a ty se mi moc osvědčily.Pánské parfémy jsou úžasné, ale dámský jsem očuchávala jen u kamarádky a nic moc, proto bych tento chtěla vyzkoušet.. :-) Jinak, s tím balením máš pravdu, max. 50ml, víc bych asi spotřebovávala 3 a více let :-D

    Raději bych asi dámskou vůni, ale pánskou bych také měla komu dát :-D
    Kveha@seznam.cz

    Měj se hezky :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Měla jsem kdysy nějakou vůni co jsem dostala jako dárek, a vůbec mi nesedla. Co jsem ale čichala v drogerce, ostatní mi voněly =) třeba se poštěstí a zjistím, zda mi takhe DÁMSKÁ, co bch chtěla, bude vonět =)
    krybea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. To je parádní GA :) Já mám značku playboy ráda moc, miluju ty jejich vůně, už jsem měla asi 3. A zrovna minule, když probíhala akce v Rossmanu, že za nákup dostanu kosmetickou taštičku, tak jsem koupila vůni pro sebe i přítele :). Já bych ráda vyhrála dámskou verzi pro mě :D
    VeruKru@seznam.cz

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. yes, u mě je to úplně stejné, jediný spotřebovaný parfém byl u mě vždy Playboy!
    mám radši dražší parfémy s hezčími flakonky, ale voní prostě úžasně a já nemůžu odolat :)
    určitě si tenhle Generation v obchodě omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vůně Playboy mám ráda několik jsem již vyzkoušela a jejich sprchové gely používám pořád. Pořídila jsem ji i jednou pro přítele, ale tomu nesedla. Z toho důvodu bych volila raději dámskou verzi pro mě..:-)

    l.ulicna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám ráda "Play it sexy" a preferovala bych vyhrát dámskou vůni :)

    miss.anettel@gmail.com
    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Playboy mam hrozně ráda !!!! ať už sprchové gely, deodoranty nebo vůně :-) Upřednostnila bych dámskou...
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Playboy má vůně, které jsem si oblíbila již v prvním ročníku na střední škole a dnes v druhém ročníku vysoké školy i nadále očichávám všechny vůně, s nimiž Playboy přijde. Už jsem si sice oblíbila jiný parfém, ale návrat k Playboyi by určitě byl příjemnou změnou.
    Co se týče výběru, je mi to jedno ;-) Klidně podaruji i partnera pánskou vůní.
    Můj email je Veronika.Kubickova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Playboy vôňu som už mala no na názov si už nespomeniem...k tejto značke mám kladný vzťah nakoľko mám pyžamo, papuče a už spomínanú vôňu od tejto značky :)
    nikky33@centrum.sk
    radšej by som prijala dámsku vôňu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem si zamilovla playboy super :) je velmi skvělí, jinak tělové mléka mě vůbec nenadchly :) preferovala bych pánskou verzi :)
    annasglamour@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám doma asi tak 3 vonavky od playboy a voní mi hezky tuhle jsem ještě neměla:) A radši bych chtěla tu dámskou vůni.
    A.n.d.r.e.y.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, já už jsem od Playboye pár věcí vyzkoušela, spíš teda sprcháče a tělová mléka a tak... a voní mi moc hezky, jsem spokojená. Parfém jsem ještě neměla, tak nevím :)
    hlasuji pro dámskou :)
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Z kosmetiky Playboy mám deo a měla jsem i vůně :) Jsou skvělé voní mi všecky až na tu zlatou .. ta byla nic moc.
    Ráda bych dámskou :)
    Sleduji jako Kleer B
    Kler.B@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. ja zbožňujem deodoranty a sprcháče od playboy :) teraz mám práve aj voňavku a som s týmito vecami veľmi spokojná :) ja som na tom tiež že mi skôr voňajú pánske vône :) takže ja som za pánsku verziu :)
    nikolaorechovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Doteraz som od Playboy nemala žiadnu vôňu, skôr si kupujem drahšie, ale už by to chcelo nejakú zmenu :) A keďže som sebec, tak by ma potešila dámska voňavka pre mňa :D
    bacikova.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. ja som ešte kozmetiku playboy nikdy nevyskúšala moj otec mi jeden krát kupipl voňavku a bola to pánska :D taže radšej by som už skúsila damsku verziu :)
    fashionparadis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Od Playboye mám několikáté balení Play It Spicy, strašně příjemná a sladká vůně.
    vera.p@centrum.cz
    Spíš dámskou :)

    OdpovědětVymazat
  25. Deodoranty i ty vůně dámské od Playboy miluji! :)))
    Ráda bych teda dámskou verzi. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. mají dobré deodoranty a sprcháče též pěkně voní :) chtěla bych dámskou vonavku :)
    sanka99@seznam.cz

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Zkoušela jsem pouze deodorant, který každopádně krásně voní. Raději bych brala pánskou vůni. Sama mám svých vůní dost a raději bych obdarovala tatínka, brášky, než aby mi tady voňavečky jen tak ležely. :-)

    e-mail: kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Vůně Playboy mám moc ráda. Playboy Spicy jsem milovala tolik, že jsem si ji pořizovala pořád dokola, pak se mi ale převoněla, tak mám od ní už dva roky pauzu, ale určitě se k ní zase vrátím. Pokud jde o tuto novinku, tak mi dámská verze připomíná vůni Fame od Lady Gaga, tak by mě zajímalo, jestli jsem jediná s tímto pocitem :D
    lucie.martinakova@email.cz
    A kdyby se na mě usmálo štěstí, tak bych raději brala dámskou verzi :)

    Giveaway Realash ♥

    OdpovědětVymazat
  29. Milujem voňavky od Play Boy :) minulí tyždeň mi došla vonavka od Play Boy veľmi by ma potešila dámska :D :)
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám moc ráda vůně Playboy, nádherně voní a nejsou předražené. A kdybych náhodou vyhrála, tak bych raději brala pánskou verzi:)
    adla88@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. damskou
    od playboye jsem jeste zadnou vuni nemela
    nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Playboy parfémy mám moc ráda. Často ho cítím i na druhý den a to je známka kvalitního parfému. Ty nekvalitní jsou za chvilku vyvoněné, ale Playboy nikdy nezklamal :-)
    ell.ishia992@gmail.com
    Dámskou verzi prosím.

    OdpovědětVymazat
  33. ráda bych zkusila dámskou verzi protože jsem žádnou vůni playboy zatím neměla :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ja mam playboy vune rada, kupuju si je i pritelovi :) potesila by me vyhra a je mi jedno, jestli damsky nebo pansky :) petra.krupova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Mám ráda pánské deodoranty playboy jinak parfémové vody a ostatní jsem ještě nezkoušela:)

    OdpovědětVymazat
  36. Radšej dámsku, mne veľmi nevoňajú, ale sestra by sa potešila, ona niekedy používa :)
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, já jsem ještě od Playboye nic nevyzkoušela, ale přítel používá Playboy deodorant a vodu po holení a na něm to voní pěkně. Brala bych teda pánskou verzi abych mu Playboy rodinku doplnila.:D Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).