Přeskočit na hlavní obsah

Lormar Palladium ♥


V dnešní době se hromada podprsenek ohání push-up efektem, ale kolik jich push-up opravdu je? Push-up podprsenka má prsa pozvednout, takže působí plnějším dojmem a umožní tak i nám méně vybaveným, nosit například plesové šaty, které bychom si jinak dovolit nemohly. Jenomže i když některé push-upky působí dojmem, že v nich už jedny prsa ukryté jsou, při nesprávném padnutí mohou stejně vypadat, jako byste si je oblekly košíčkama na záda - "kde nic, tu nic"! :D

Už několikrát jsem četla, že push-up podprsenky nejsou vhodné na denní nošení, protože udržují prsa v nepřirozené pozici. Já osobně je nosím jen na výjimečné příležitosti jako jsou plesy, oslavy,.. a právě díky tomu jsem se rozhodla, že bych chtěla mít push-up podprsenky kvalitní, které mi nějaký ten pátek vydrží a hlavně budou plnit svoji funkci = prsa opravdu pozvednou.


Svoji push-up sbírku jsem se rozhodla zahájit koupí černé podprsenky a tak jsem vyrazila na lov. Chtěla jsem černou, krajkovou, nijak moc zdobenou, ale přesto slavnostní.. a výsledek? Skoro všechny podprsenky, které jsem objevila byly buď nudné, přezdobené a pokud už byla některá opravdu krásná, její cena mi říkala, že se mi vlastně nelíbí ani trošku! :D Takže jsem svůj nákupní maraton zakončila u počítače a rozhodla se pro "onlajn šoping". Vím, že i v dnešní době se najde spousta lidí, kteří jsou k nákupům přes internet skeptičtí (natož k nákupu podprsenky :D), ale protože jsem již nesčetněkrát měla na nákup spodního prádla na internetu štěstí, neměla jsem důvod, proč do toho nejít znovu! :) Navíc mě nejvíc okouzlila právě podprsenka, od jejíž značky mám již několik kousků spodního prádla, takže tím mi odpadly i starosti s tipováním vybíráním velikosti! :D :))


Vybrala jsem si podprsenku od Lormar, model Palladium, která je vyztužena gelem v kombinaci se vzduchem, díky čemuž je maximálně lehká a navíc slibuje zvětšení až o dvě čísla. Podprsenka má po celém obvodu silikonové pásky, které mají zabránit sklouzávání a díky odnímatelným ramínkům je tak přesně tím, co jsem hledala - ideální pod nejrůznější šaty, luxusní, přesto nepřeplácaná a cena? 599 Kč, což mi oproti cenám podobných podprsenek v obchodech přijde skoro jako zázrak :).
Podprsenku jsem si objednala z e-shopu luxusnipradlo.cz a k výběru právě tady mě z velké části přimělo i to, že většina produktů je doplněna videem, kde si můžete například podprsenku detailně prohlédnout ze všech úhlů a nemusíte tak mít obavy, že vás po rozbalení balíčku zklame něčím, co na fotkách vlastně ani nebylo vidět! :)


K podprsence jsem si zrovna vzala i kalhotky, abych měla komplet.. a i když krajkové kalhoty na denní nošení zrovna dvakrát nemusím, musím uznat, že tyhle jsou z příjemného materiálu a nejedná se o žádnou kousavou krajkou, na jaké jsem v minulosti narazila už několikrát.. Stejně jako podprsenka jsou i kalhotky doplněny "instruktážním videem" a tohle já prostě umím ocenit!:D Takže za mě má e-shop milion kladných bodů :)).
Ale víte, co si vždycky říkám, když čtu nějakou recenzi? "Super, ale.. teď hlavně ukaž fotky.." :D Většina z nás má na instagramu, facebooku, vlastně i na blogu fotky v plavkách a spodní prádlo toho přece kryje úplně stejně.. tak snad se nikdo necítí pohoršený.. a pokud ano, tak to berte jako fotku "before", protože od pondělí začínáme s kamarádkou sportovat! Kardio, tabata.. sama jsem zvědavá, u čeho všeho skončíme! :D :))


A jak se komplet od Lormar líbí vám? Objednaly byste si spodní prádlo z internetu, nebo v nákup bez vyzkoušení nemáte důvěru? :))

Komentáře

  1. Máš pravdu Anetko, některé rádoby push-up podprsenky push-up vůbec nejsou. Jinak tuto značku ani neznám, určitě ji ale omrknu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám moc ráda např. podprsenky z NY, ale některé ty "molitaňáky" by se klidně daly nosit místo helmy! :D a na Lormar určitě kukni, mají kráásné prádlo ♥

      Vymazat
  2. Those are lovely! I've always been a fan of black lace anything :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá celkem dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Very beautiful!

    www.julialundin.com

    OdpovědětVymazat
  5. Prádlo je krásný, sexy. Já bych si asi spodní prádlo netroufla objednat z internetu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla obavy poprvé, ale když jsem objednávala stejnou značku a hodně podobný střih, doufala jsem, že sedne stejně dobře.. a vyšlo to! :))

      Vymazat
  6. Já se teda nakupování prádla (stejně jako třeba bot) přes internet stále bojím. Ale ta podprsenka vypadá fakt suprově, konečně skutečný push-up efekt! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak Anetko! vždyť sama dobře víš, že push-up já potřebuju! :D
      ale musím souhlasit, že ne vždy objednávky z internetu dopadají dobře.. zrovna před pár dny mi došly botky ve velikosti, která by sedla tak tátovi :DD..

      Vymazat
  7. Taktéž jsem spodní prádlo ještě neobjednávala :) akorát přítel mi jednou objednal saténovou soupravu :)
    Moc se mi pradélko líbí a máš dokonalou postavu ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné a sedí jako ulíté na úžasné postavě :) Jinak tento komplet již recenzovala i Petra Lovelyhair.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)).. opravdu? Péťu nesleduju takže o tom nevím, ale určitě si to dohledám. jsem zvědavá, co na něj říkají "ostatní"! :))

      Vymazat
    2. Tady všeci vidíme, že jste to dostaly zadarmo. Stejně tak i FranceBaby!

      Vymazat
  9. Wow! Krásně Ti to sedí.. Muž má štěstí, že tě má ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Spodní prádlo vypadá moc krásně! I na posteli i na Vás :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu