Přeskočit na hlavní obsah

Pastel colors ♥


"V těchto botách chceš jít jako nakupovat?.. Tak to hodně štěstí, myslím, že dneska ušetříš, protože daleko nedojdeš! :D".. S těmito slovy se se mnou babička loučila, když jsem ve čtvrtek odjížděla do Olomouce. Jeli jste s přítelem podepsat smlouvu na nový byt a při té příležitosti jsem samozřejmě nemohla vynechat Šantovku! :D :))


V jednom měla babička pravdu - obchodů jsem opravdu moc neprošla.. ale ne kvůli tomu, že bych v botkách sotva šla, spíš jsem se zase dostala do stavu "jsem24hodindenněunavenáatakseminechcevůbecnic". Ráno vstanu, rychle snídám, utíkám do práce, z práce pak hned utíkám do města/ za kamarádkou/ cokoliv zařídit a večer, totálně vyčerpaná, usínám s tím, že mi zase zbývají jen 4 "blbé" hodiny spánku.. už aby byla škola.. nutně potřebuju oddych! :D :))
Takže z nákupů jsem si tentokrát přinesla jen 3 úlovky - stříbrný párty top z Mohita, baby blue podprsenku z NY a smaragdové kalhoty do pasu z nové kolekce H&M, které vám určitě brzy představím v outfitu, protože jsou vážně božské! :))
Ale teď už k dnešnímu outfitu.. kabelku jsem si dovezla z pražského Mohita už loni v létě, ale protože jsem k ní dlouhou dobu nemohla sehnat ten správný odstín bot, skoro jsem ji nenosila. Štěstí se na mě usmálo před pár dny na Milujeme-boty.cz, kde jsem narazila na tyhle krásky ♥. Podpatek 11 cm sice opravdu není nic pro mě, ale byla jsem tak šťastná, že jsem konečně objevila mint lodičky přesně podle mých představ, až jsem v té euforii podpatek úplně vypustila :D.. Musím se přiznat, že než na botkách zvládnu chodit třeba celý den ve škole, bude to chvilku trvat, ale rozhodně jsou stabilnější, než jsem čekala! :)) Také si můžete všimnout, že už začínám dodržovat, co jsem slíbila - nejenže nosím podpatky, ale dokonce čím dál užší! :D ♥
Kromě botek je novinkou také růžový top z Oasap, ve kterém si sice připadám trochu jako "cukřík", ale má super vzdušný materiál, takže jej určitě vynosím. Doplnila jsem jej sukýnkou, která je výtvorem přítelovy maminky a také roztomilým náhrdelníkem z H&M.
A co vy? Nosíte pastelové barvy? :))





















top Oasap, svetřík Mango, sukně - handmade, náhrdelník H&M, kabelka Mohito, hodinky Esprit, prstýnek Rings&Tings,
botky Milujeme-boty.cz

Komentáře

  1. Jsi krásně opálená, lodičky (které jsou mimochodem úžasné) tomu dají ještě víc vyniknout :)
    www.beauty-an.blospot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji! letos jsem musela navštívit solárko, abych alespoň trošku chytila barvu, když jsem se nedostala nikam k vodě :D :))

      Vymazat
  2. Nádherný outfit! Kabelka i botky jsou moc pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký pastelový outfit. Líbí se mi sladění jednotlivých barev, působí to tak svěže :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásný outfit, lodičky se mi opravdu moc líbí. Pastelové barvy se mi sice moc líbí ale nenosím je nebo spíše nenašla jsem stále nic co by mě natolik zaujalo v té barvě :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi hezkej cukrik ale :D fakt bajecnej outfit a ty lodicky jsou uplne perfektni!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oo díky! :D doufám, že cukříka vytáhneš někam do cukrárny, až budeme obě v Ol! :D :*

      Vymazat
  6. Tak tenhle outfit se ti moc povedl :)
    Hlavně botičky jsou nádherné <3

    OdpovědětVymazat
  7. moc pekna sukna :) pastelove farby su skvele .. a páčia sa mi tvoje lodičky :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento outfit je moc povedený :-) krásné..v září jdu do olomouce:-)
    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, tak to ráda slyším! čím více blogerek v Olomouci, tím líp! :))

      Vymazat
  10. Tyhle barvičky ti sluší :)

    Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  11. Carolline Woire24. srpna 2014 v 13:53

    Love the shoes and charming pink top!

    OdpovědětVymazat
  12. Pastelové barvy Ti moc sluší. :) A ty botičky jsou božíí <33

    OdpovědětVymazat
  13. Strašně ti to sluší! Ty lodičky se mi moc líbí :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. děkuji vám za úžasné komentáře! :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).