Přeskočit na hlavní obsah

My holiday in Prague ♥


Prodloužený víkend v Praze byl úžasný - byli jsme se podívat v ZOO, zkoušeli všechny dobroty, na které jsme narazili, i přes slibování, že "tentokrát nebudu utrácet, protože šetřím na i-phone" jsem odjela s milionem tašek a také jsem se konečně poprvé v životě (!!!) setkala s Anetkou, se kterou si píšeme už od malička, ale nikdy jsme se neviděly osobně. I s našimi muži jsme strávili odpoledne ve Starbucks, kde jsme se domluvily, že za mnou Anetka dojede ještě tohle léto na prázdniny, tak doufám, že to vyjde a že se pražandě bude v našem "křovákově" líbit! :D :))



Plánovala jsem nafotit milion fotek, ale nakonec jsem si řekla, že víc, než přes objektiv, si dovolenou užiju "na vlastní oči" a tak jsem zůstala jen u mobilu a zase tak trošku přiživila instagram! :D ♥ Ale abychom foťák do Prahy nevezli "jen na výlet", rozhodla jsem se nafotit alespoň outfit, ve kterém jsem se v pátek po Praze promenádovala. A když už jsme byli u toho "outfitování", tak přítel nafotil zrovna i Anetku. Měla ty nejúžasnější šaty na světě, které jsem jí musela snad 5x pochválit, protože jsem od nich nemohla odtrhnout oči! :D Na detailnější fotky outfitu můžete kuknout na jejím blogu tady.


A můj outfit? Chtěla jsem se cítit především pohodlně, protože cesta od nás až do Prahy dá zabrat, takže jsem vyrazila v džínových kraťáskách Zara, Amisu topu (který jste v minulém postu mohly vidět v jeho černé verzi :D - nemůžu si pomoct, ale jsou to jedny z nejlepších kousků, jaké jsem si za poslední dobu pořídila! :)), černých balerínkách H&M a kabelkou s krokodýlími detaily, která mi minulý týden dorazila z bagzoom.









Za poslední měsíc jsem rozprodala většinu svých kabelek na votoči a tak bylo "nutné" moji sbírku zase doplnit, ať nemám ve skříni zbytečné místo! :D Pokaždé, když si vybírám novou kabelku, nemůžu odtrhnout oči od všech růžových, bílých, vínových.. ale pak si představím, jaké využití budou mít oproti černé kabelce a vždycky tak sáhnu raději po černé. Jenomže teď v létě mi černá přijde k některým outfitům vyloženě bijící do očí a tak jsem si řekla, že je na čase si pořídit nějakou světlou krásku.
Do oka mi okamžitě padla tahle kabelka - nevím, jestli se mi víc líbil tvar nebo kombinace barev, ale je to přesně "ta kabelka", kterou jsem si představovala. Jediné, co mi leželo v hlavě, byla kombinace krokodýlího vzoru s jinými vzory, protože pokud jsem si na něco ještě nezvykla, je to právě tohle.. ale když jsem na dovolené kabelku zkombinovala s botkama s proužky, nevypadala vůbec špatně! Takže možná se kombinování vzorů konečně naučím i já! :D :))
Kabelka působí jako drobeček, ale vejde se do ní opravdu všechno potřebné - od peněženky, přes kosmetickou taštičku tašku :D, tablet, až po balerínky, které jsem do ní nacpala, když moje nohy ohlásily, že v tomhle už prostě chodit nebudou! :D
Na stránkách bagzoomu je uvedeno, že kabelka má úžasně propracované detaily, s čímž musím jednoznačně souhlasit! Když jsem ji držela v ruce poprvé, říkala jsem si, že si raději pořídím pár kvalitních kabelek než milion "obyčejných", protože kvalita na ní jde vidět opravdu na první pohled :). Dokonce mi ji v Praze pochválili 2 prodavačky, jedna paní a pán! :D A i když elegance není zrovna moje druhé jméno, myslím, že každý by měl mít ve skříni alespoň jednu kabelku, na které nebudou cvočky, kamínky a prostě to všechno, co mám na ostatních kabelkách :D :)).
A jaký styl kabelek preferujete vy? Ať už tvarově, barevně nebo konkrétní značku :)).



Komentáře

  1. Moc Ti to sluší :) Praha je krásná a je moc hezké, že ses setkala s někým, s kým si celý život jen píšeš. U některých lidí bych si taky přála, aby se nám to podařilo :) Anetčiny šaty jsou vážně úchvatné! franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) setkání s Anetkou mi udělalo obrovskou radost. ještě pár minut před jsem měla celkem strach, abychom si naživo rozuměly, ale bylo to naprosto zbytečné.. už se nemůžu dočkat až ji uvidím znovu! a šatičky? kdybych měla prsa, tak je okamžitě objednávám taky! :D ♥

      Vymazat
  2. Já teda musím říct, že tvůj outfit se mi líbí milionkrát víc!! Jsi čím dál krásnější, to snad už ani není možný :) Ten outfit se ti vážně povedl! A ta kabelka? Je úžasná!♥ Sluší ti to :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niky, nepřeháněj! :D ale jsi úžasná, děkuju ♥

      Vymazat
  3. Oběma vám to moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvůj outfit je dokonalý, ale ty její šaty jsou úžasné! :)))) Kabelka je velice pěkná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám to sluší !!

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Oproti mě teda vypadáš mnohem pohodověji! Sluší ti to :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po tak drahé kávě musím vypadat pohodově! :D Tobě to slušelo víc :*

      Vymazat
  7. Jste kočky ♥! Jinak strašně se mi líbí ta tvá "krokodýlí" kabelka, mohu na ní oči nechat :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelka je úžasná, vypadá luxusně! :) Také mám raději pár kvalitních kousků, než od každé kabelky jednu barvu.

    OdpovědětVymazat
  9. Kabelka a kraťásky jsou nádherný! Anetko, kočka jako vždy... Romča

    OdpovědětVymazat
  10. Nestalo se vám, že i přesto, že si píšete přes internet a dopisy, že setkání na živo bylo trochu jiné? Měly jste si co říct?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měly jsme opačný problém - nemohly jsme zavřít pusu :D

      anettelsworld.blogspot.cz

      Vymazat
    2. Anonymní: abych pravdu řekla, tak setkání bylo určitě trošku jiné, než jsem čekala.. ale v dobrém slova smyslu! ani ve snu ny mě nenapadlo, že si budeme rozumět až tak! :D
      Anetka: souhlas! :D už se těším, až přijedeš ♥

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).