Přeskočit na hlavní obsah

Kosmetika MOJE - review


Minulá giveaway byla pořádaná ve spolupráci s českou kosmetickou značkou MOJE a v dnešním článku bych se této kosmetice ráda podívala na zoubek já sama :). Na otestování mi dorazil pořádný balík a zkusit úplně všechno, dalo opravdu celkem zabrat! Mezi produkty jsem narazila na kosmetické zázraky, které mě moc neokouzlily, ale stejně tak se mezi nimi našly takové, které jsem si stihla oblíbit a kterým zůstanu věrná i po vypotřebování prvního balení :). Tak pojďme na to..

Matující kompaktní pudr


Už jsem zažila pudry, které nanesete, skoro ani nestihnete vyjít z domu a už vypadáte, jako byste pudr ani neměly.. a nebudu zapírat, že vzhledem k nízké ceně, jsem se obávala nejhoršího - ale pudr mě mile překvapil. Nejenže pleť zmatní opravdu hezky, ale výdrž je srovnatelná s výdrží mého oblíbeného Rimmelu, přestože cena je x-krát nižší :).
Na výběr jsou celkem tři odstíny, já mám #03 a i když bych uvítala trošku tmavší, není to nic hrozného :). Jediné mínus dávám za balení - přijde mi opravdu chatrné, až se bojím, že se mi v kosmetické taštičce poláme.

Hedvábně jemná růž


Z tvářenky mám před prvním použitím vždycky obavy - a) bojím se, že pigmentace bude na úrovni nula a tudíž ani nepůjde znát, že nějakou tvářenku mám, b) pigmentace bude ála Marfuška, takže i při maximální opatrnosti nemůžu z líčení vyjít "bez újmy"! :D Tahle tvářenka má ale pigmentaci "akorát" = pokud chcete jen přirozeně zvýraznit lícní kosti - není problém, pokud chcete naopak líčení výrazné, zvládne ho raz dva :).
V prodeji je v šesti odstínech, já mám #3 a #4 a oba vypadají na opálené pokožce brunetky super! :D :)

Řasenky MOJE


Na testování řasenek jsem se opravdu těšila, ale bohužel nesplnily moje očekávání. Nevím, jestli je to tím, že jsem rozmazlená řasenkama, které používám už dlouho a nevyměnila bych je ani za nic, ale řasenky MOJE mi nevyhovují. Přestože mám svoje řasy od přírody dlouhé a husté, přišlo mi, že po aplikaci řasenek se žádná velká změna nekonala.
Každopádně ale oceňuji to, že se neobtiskávají, protože tento problém jsem měla již s řadou řasenek. A abych MOJE řasenky úplně nezatratila, rozhodla jsem se k testování přizvat i kamarádku.. a ta je na rozdíl ode mě s výsledkem moc spokojená. Co myslíte vy? :))


Automatická tužka na oči


Klasické tužky na líčení očí nepoužívám, už jsem si zvykla, že mi žádná nedrží, protože mám opravdu mastné víčka.. takže jsem tužku předala k testování mamince.
Barva je krásně sytě černá, automatické vysunování pohodlné a odolnost vůči vodě je na léto ideální! :))

Oční stíny TRIO


Musím začít velkým množstvím verzí, které jsou v nabídce - 14 trií, které jsou ideálně sladěné a můžete díky nim vytvořit perfektní líčení pro každou příležitost. Jsem opravdu ráda, že verze pro mě byly vybrány náhodně, protože kdybych si měla vybrat sama, asi bych se zbláznila - chtěla bych úplně všechny! :D
Stíny jsou dostatečně pigmentované, vypadají hezky s bází i bez, výdrž je skvělá. Jedinou nevýhodou pro mě zůstává balení, které je stejné jako u pudru.

Tekuté oční linky


Vyzkoušela jsem desítky tekutých linek, abych se stejně vždycky vrátila ke svým milovaným od essence. Pokaždé mi vadí sytost barvy, aplikátor nebo samotná výdrž linek.. takže jsem i před testováním MOJE linek byla celkem skeptická. Ale na plné čáře předčily moje očekávání! - Štětečkem vytvoříte linky, které jsou krásně tenké, takže líčení působí přirozeně. Aplikují se jednoduše, takže je zvládám i kdy pospíchám na praxi a dokonce se mi s nimi ideálně dělá zakončení do špičky ve vnějším koutku oka, které jinak dělám jen, když mám dostatek času! :) Barva je perfektně pigmentovaná a výdrž? Na jedničku s hvězdičkou! :))

Laky na nehty Orchidea




U laků na nehty dávám přednost zářivým barvám, používám je totiž jen na nehty na nohou a tak chci, aby šly pořádně vidět už z dálky! :D Tihle krasavci jsou na mě moc "jemní", takže jsem je předala mamince, která má podobné barvy ráda.
Laky jsou krásně perleťové, s klasickým štětečkem, perfektním krytím. Výdrži se také nedá nic vytknout! :)


BIO balzámy na rty


První, čím vás tyhle balzámky dostanou, je naprosto okouzlující vůně! ♥ Vyrábí se ve 4 verzích - brusinka, pšenice, rakytník a araganový olej.. a i když voní vlastně všechny dost podobně :D, tu vůni si prostě zamilujete :)). Konzistence je ideální - ani příliš "olejová", ani "tuhá", takže se výborně aplikují a na rtech nejsou nepříjemné. Obal mi přijde kvalitní.. a tím pádem nemám těmto malým zázrakům co vytknout! :)

A co vy? Znáte kosmetiku MOJE? Jste s ní spokojené? :))

Komentáře

  1. Kosmetiku MOJE nemám, ale čtu na ně samé dobré recenze, takže si asi brzo nějaký kousek pořídím :)
    Zaujala mě hlavně řasenka MAXI - dělá krásné řasy!

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle kosmetika je pro mě novinkou :-), ale vypadá vážně lákavě!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé ty laky se mi líbí snad nejvíc!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že mě nejvíce zaujaly tvářenky :-) Jaká je tvá nejoblíbenější řasenka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvářenky jsou opravdu pěkné, jsem maximálně spokojená s jejich pigmentací :)
      řasenku používám momentálně tuhle a nemůžu si ji vynachválit: http://www.rimmel.cz/produkt/volume-flash-scandaleyes/ mám rozepsanou recenci, takže se o ní v blízké době určitě dozvíš víc :))

      Vymazat
  5. Já mám v plánu si pořídit nějaký oční stín :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí barvy laků, nosím nejčastěji různé odstíny růžové-červené :)
    cheap VOGUE

    OdpovědětVymazat
  7. tak vidíš, mně se efekt řasenky docela líbí. nejsou teda nějak extra zvýrazněné, ale působí to hezky přirozeným dojmem..:) jinak tuto kosmetiku jsme tedy ještě nezkoušela
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. O "moje" čtu v poslední době hrozně často. S touto značkou se doslova roztrhl pytel..ale stále mě nic nezaujalo natolik, že bych si to musela pořídit. Nevím, čím to je..protože jinak jsem na všechnu možnou kosmetiku hrozně zatížená :) Možná mě trošinku odpuzují ty obaly..na mě moc výrazné..

    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  9. tá riasenka ti robí krásne riasy..ja mám rada síce niečo objemnejšie ale sú krásne prirodzené :) ♥

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).