Přeskočit na hlavní obsah

Coco ♥

Ještě než přejdu k dnešnímu článku, mám pro vás novinku - na webu Generace 21 můžete v seriálu o blogerkách najít rozhovor se mnou.. takže pokud se o mně chcete dozvědět něco víc, určitě na něj kukněte! :) Tímto bych také chtěla poděkovat skvělé Sandře Svobodové, která mě oslovila a rozhovor zrealizovala! :))


Hrozně mě baví být pokaždé někým jiným - jeden den vyrazit v lodičkách a elegantní sukni, pak se promenádovat po ulicích v široké mikině a rovném kšiltu. Už několikrát jsem se snažila zakotvit u jednoho konkrétního stylu, vždycky mi to nějakou chvíli vydrželo, ale pak jsem zatoužila po přesném opaku.. Tenisky, lodičky, mikiny, sáčka, elegantní kabelky, kabelky představující například zvířecí hlavu :D.. Vlastně mám pocit, že stylově patřím "nikam" a přitom všude.. a právě to mi vyhovuje ze všeho nejvíc! Proto mám pro vás dneska outfit, který je přesným opakem toho minulého, "dámičkovského".
Mikina mi dorazila před pár dny z UkazStyl a když jsem ji poprvé vybalila, nemohla jsem se na ni vynadívat! Je prostě perfektní do posledního detailu - materiál, zipy po stranách, oboustranný potisk, i vyteplení vevnitř.. jen díky tomu jsem mohla být celý večer na grilovačce jen v mikině a kraťáskách, když se ostatní zachumlávali do džínů a bund! :)) Určitě kukněte na kompletní nabídku e-shopu, protože věci, které nabízí jsou opravdu luxusní a rozhodně v nich na ulici vyniknete.. nevím jak vy, ale já hrozně ráda sleduju na instagramu/ we ♥ it krásné bohaté slečny a e-shop UkazStyl je snad první stránkou, kde se dají sehnat kousky, které tyhle "bohyně" nosí!
Mikinu jsem plánovala doplnit black&white sandálkama na podpatku, ale to jsem ještě nevěděla, že v outfitu zamířím na grilovačku, kde bych s nimi asi moc nezapadla :D.. takže jsem raději vyrazila v converskách. Roztrhané hotpants jsou k mikině i snapback jako dělané, ale na co rozhodně nejsou dělané, jsem já! Na moji výšku jsem si podle tabulky měla vzít velikost M, ale protože jsem je chtěla mít vzadu opravdu pořádně vykrojené, sáhla jsem po Sku..chyba! A pořádná.. takže je už můžete najít na mém votočvohozu :D. Věřím, že někomu udělají radost, protože jsou vážně skvělé a při první možné příležitosti si je určitě pořídím znovu.. jen teda v tom Mku! :D
A jak se hotpants líbí vám? Nosíte je, nebo vám přijdou až moc odhalené?






















mikina UkazStyl, kraťásky Oasap, snapback Wayfarer, náhrdelník Claire's, náramky FrontRowShop, prstýnek H&M, botky Converse


A na závěr ještě soutěž! ♥ Kromě oblečení můžete v e-shopu UkazStyl najít také doplňky, jako například tenhle krásný náhrdelník. Pokud jej chcete vyhrát, stačí abyste byly mými pravidelnými čtenářkami přes GFC (modré tlačítko "Připojte se k tomuto webu" v menu) a do komentáře připojily svůj e-mail. Za dva týdny pomocí random.org vyberu jednu z vás, která jej získá! Hodně štěstí :*



Komentáře

  1. Přijde mi, že ty kraťase ti sedí skvěle, ale asi jde taky o to, jak se v nich cítíš :)
    krikelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tenisky se mi strašně líbí:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc se mi líbí třetí fotka od spodu. Ta je dokonalá!

    Sleduji Tě jako Hana Květoňová, email: Kveha@sezam.cz
    Měj se hezky,skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mikča je moc krásná, hned jsem se na tu stránku podívala a určitě bych si tam také spoustu věcí vybrala. Jinak jaký je tvůj votocvohoz? Nebo podle čeho tě mám hledat :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj votoč je tady: http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/40693-eapril :))

      Vymazat
  5. Skvělý outfit!! A ta mikina je prostě boží, sluší ti ;)
    1elka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi prostě číslo! Ta fotka, kde skáčeš, je super!

    anettelsworld.blogspot.cz
    miss.anettel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. mikina vypadá úžasně :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. lekesovaj@seznam.cz

    Krásná mikča:)

    OdpovědětVymazat
  9. Nezapomněla jsi na soutěž?? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anetko, co sis hezkého uloupila ve Zlíně? Jaké botky sis pořídila v humanicu? Oplatí se do Zlína vyjet? Pochlub se, nafoť to:-Ddíky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ve Zlíně jsem ulovila 3 topy, hromadu spodního prádla, nějaké bytové doplňky.. a botky z Humanicu jsou klasické černé lodičky, chtěla jsem nějaké jednoduché, ve kterých bych mohla denně do školy :). "New In" článek až příští měsíc! :D
      a do Zlína se určitě vyjet vyplatí! byla jsem moc mile překvapená :))

      Vymazat
    2. Jo zlato, ale pro tebe jsou ceny kolem 500,- ok:-D pro mně je triko za 250,- už drahé a rifle do nad 500 nakupuji. Štve mě totiž to, když si něco koupím dražšího a pak vidím ty slevy:!!!

      Vymazat
    3. A na to, co je a neni pro me ok jsi dosla kde? :)) každý z topu, které jsem si koupila stal 79 Kč. Také si běžně nekupuji drahé věci, protože by mi bylo líto peněz, až je zlevní :)

      Vymazat
    4. např mikina z toho postu, legíny atd..já to nemyslela zle, jen osobně bych si to nekoupila

      Vymazat
    5. v pořádku, nic se neděje :).. já osobně dávám přednost levným věcem, abych si za "ušetřené" peníze pak mohla koupit něco pořádného - jako je např. tahle mikina :))

      Vymazat
  11. To se mi na tobě moc líbí, jak měníš styly a myslím, že tě to dělá ve světě blogerek jedinečnou. Nikdy nevíme s čím přijdeš příště a vždycky překvapíš a nikdy není nuda!
    lena.slajf@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý sporty chic outfit! Moc se mi líbí ta mikina!:)

    http://sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Mikina je boží! :)
    Klockovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. super outfit! Líbí se mi ta mikinka :) Také ráda střídám styly.
    Ráda bych se zapojila do soutěže.
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tento outfit je fakt boží a ty boty jsou nej! :)
    jana.pruslicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ta mikina je luxusní a ty kraťásky.... boží! :D Achjo, mít tvou postavu... :D :))
    Monika.Horecka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Máš nádhernou postavu a já si myslím, že i tyto hotpants ve velikosti S ti seděly ;)
    A tím, že se neřadíš do jednoho stylu, jsi výjimečná a ke všemu máš i to štěstí, že ti sluší úplně všechno.
    Veronika.kubickova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ty kraťásky nutně potřebuju :D Romča

    OdpovědětVymazat
  19. Anetko, sem to určitě nepatří, ale ráda bych se tě na to zeptala. Jak to máš ve třeťáku? Máte hodně předmětů nebo se věnujete psaní bakalářské práce? Už si s bakalářkou nějak začala?;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v zimním semestru mám 6 předmětů + praxi, kterou už mám hotovou (i na letní semestr). a bakalářská práce? s tou jsem ještě nezačala. mám téma, které mě opravdu zajímá a ráda bych začala vlastně co nejpozději, abych to měla "čerstvé". plánuji začít někdy po vánocích :)

      Vymazat
  20. Zvlněné vlasy ti hrozně moc sluší :)

    v.zavadilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tyjo tobě to sluší, nádherná jsi ty i celý outfit!
    www.eliska-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    Libi se mi kratasky, bohuzel jen zezadu :-D vepredu se mi nelibi ty rozparane diry a zbytek bohuzel neni muj styl :)

    OdpovědětVymazat
  23. Sluší ti to.
    gfc nela richterova
    nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).