Přeskočit na hlavní obsah

Vespa perfumes + soutěž! ♥

Co se vám vybaví, když se řekne Vespa? Mně jednoznačně skůtry! A tak mě překvapilo, když mi v e-mailu přistála nabídka otestovat dva parfémy právě od této značky.
Na jednu stranu jsem vlastně nebyla tak daleko od pravdy, protože parfémy opravdu spadají pod italskou Vespu, výrobce ikonických skůtrů! Itálie je pro mě synonymem elegance, vkusu.. prostě rájem pro nás ženy. A tak jsem neodolala.. a ráda bych dneska parfémy Vespa představila i vám! :))


Musím začít pánskou vůní - Vespa MEN, protože do té jsem se zamilovala na první přičichnutí. Je svěží, ideální na léto.. ale především má v sobě něco, díky čemuž vás okamžitě okouzlí, zaryje se vám do paměti a budete ji chtít cítit znova a znova!
Srdce parfému tvoří ananas (mňam!♥), levandule a růžový pepř.. a myslím, že právě ten dává parfému jeho osobitou jiskru. Vůně patří určitě mezi výraznější, přesto není nepříjemně "vlezlá". A výdrž? Jedním slovem perfektní! Přítel Vespu používá už nějakou dobu a vždycky parfém cítím po celý den :)).

Kromě Vespa MEN jsem ale dostala také parfém pro sebe - Vespa WOMAN a když vidím název napsaný, nedá mi to a musím začít právě jím.. Mám ráda názvy hravé, originální.. nebo vlastně bych uvítala jakýkoliv - Vespa WOMAN je pro mě prostě "málo"! :D :)) Papírová krabička je úžasná, připomínající již zmiňované skůtry, ale když parfém vybalíte, samotný flakonek prostě příliš nezaujme. Je jednoduchý, elegantní, ale proti ostatním flakonkům, které na poličce mám, mi přijde "až moc jednoduchý".
Základem parfému je vanilka a dřevo (cedrové), což je pro mě běžně znamením, že tohle je vůně pro mě! Srdce pak zdobí pomeranč, který také patří k mým oblíbeným vůním. Přesto mi ale ve vůni "něco" chybí (přebývá?).. Vůni jsem použila již několikrát a pokaždé si říkám, že tentokrát už si na ni třeba konečně zvyknu a oblíbím si ji.. ale i kdyby.. určitě ji nemůžu zařadit mezi parfémy, na které bych se vyloženě těšila, jako to s některými mívám běžně. Vůně je jemná, svěží a to bude možná důvod, proč mi nesedí - i když bychom měli v létě volit lehké vůně, já mám ráda ty, které "praští přes nos", až to může být někomu nepříjemné. 


Ale znáte to - sto lidí, sto chutí a tak si třeba právě teď říkáte, že určitě nepíšu o té vůni, kterou vy používáte už nějakou dobu a nevyměnily byste ji ani za nic! :D :)) Takže budu moc ráda, pokud si k vůni samy přivoníte a řeknete mi, co na ni říkáte. (A určitě vyzkoušejte i pánskou, ta je totiž vážně bezkonkurenční! :D ♥). 
Chtěla jsem napsat, že vůně je dle mého ideální pro mladší slečny, ale mamka se mi celou dobu,co článek píšu, dívá přes rameno a pronesla: "Nene, pro mladší ne, pro maminku! Pokud ji nechceš, beru ji všema deseti!".. takže podtrženo sečteno - vůně je vhodná pro všechny věkové kategorie! :D

Vespa se prodává ve dvou velikostech - 30 ml nebo 50 ml a seženete ji od 250 Kč.
Znáte parfémy Vespa? A jak se balení líbí vám? :))



A abyste vůni Vespa mohly otestovat na vlastní kůži, mám pro vás dnes ještě soutěž!
1.) Stačí, když mi do komentáře napíšete, proč zrovna vy byste měly parfém vyhrát. Dvě odpovědi, které mě zaujmou nejvíc, vyhrávají! :)
2.) Připojte svůj e-mail, na který vás budu kontaktovat v případě výhry.
3.) Napiště, jestli máte zájem o dámskou nebo pánskou vůni :).

Soutěž trvá do 31.8.2014! Hodně štěstí ♥

Komentáře

  1. Proč bych zrovna měla vyhrát já? Vůně miluji,používám je prakticky úplně každý den ,dělají mi společnost vždy a všude. Jemné a svěží vůně naprosto miluji,obzvlášť pokud je v tom třeba vanilka,která je má úplně nejoblíbenější,ale hodně lidí ji nemá rádo,já ji,ale naprosto miluji,takže možná proto by vůně měla patřit mě,protože u mě je naprosto jisté, že ji 100% využiji! :)
    kajush.01@centrum.cz
    Zájem mám o dámskou :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, parfém bych chtěla vyhrát, jelikož mám sice poličku plnou vůni, ale stále marně hledám tu "svoji" a myslím, že by mi tato jemná vůně mohla zavonět.
    krikelova@seznam.cz
    PS: A toto je jediná Vespa, které bych se ve svém životě mohla dočkat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Proč bych měla vyhrát? No, jsem hodná holka, nezlobím. Jsem pracovitá a dnes jsem celý den uklízela, aby se můj drahý přítel vrátil do krásného hnízdečka :D ...Ba ne, určitě bych našla mnoho důvodů proč bych vyhrát spíš neměla. Jako malá jsem se sestřenicí v sámošce občas kradla žvýkačky Pedro. Tytyty Lucino!!! A přepisovala jsem si v žákovské známky, no fuj!!! A... a bylo by toho ještě tolik, že by jsme tu byli až do zítřka. Tak musí jako odpověď stačit to, že jsem se poučila ze svých chyb a omylů a zasloužím si malou odměnu O:)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/spotrebovano-cerven-2014.html

    OdpovědětVymazat
  4. Parfem bych chtela vyhrat, protoze mam rada Italii, timto zpusobem bych mela takovou malou Italii i doma :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pěkná soutěž :) Parfém bych měla vyhrát proto, že od prvního nastupuji do nové práce, do které se děsně moc těším, ale bylo mi řečeno, že musím umírnit svůj styl :D Takže sbohem mé růžové pramínky ve vlasech, černé nehty, krátké kraťásky a silné vůně... Jemný parfém by se teď prostě fakt hodil :)
    Zájem bych měla o dámskou variantu.
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Dámský parfém bych měla vyhrát, protože jsem pro něj stvořená :P :D :D
    renkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Chtěla bych vyhrát parfém pro mého přítele, protože se mi voní pořád dokola tou stejnou vůní a ráda bych na něm cítila něco jiného :D Itálii máme oba moc rádi, chtěli jsme se tam letos podívat, ale nevyšlo to, tak by bylo fajn mít alespoň takovou malou Italskou vůni doma :)
    grifuel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Protoze jsem milovnice dvoustopovych motorovych vozidel a prave na Vespu si setrim, parfem by mi alespon dobu cekani zprijemnil. Pri kazdem navoneni ci pricichnuti bych se nechala unaset fantazii... Elegantne odena na nemene elegantni Vespe projizdejici mestem ci prirodou, satenovy satek by za mnou vlal a kazdy by se otocil za tou krasou a jemnou svezi vuni znacky Vespa :-)

    aluminii@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To je super :) A proč zrovna já ? :D Voňavky miluju, ale protože já mám doma jednu, která po chvilce hned vyprchá, zapomínám se voňat :) Jak jsi ji popisovala, ihned se mi zalíbila a vůni cítím až sem :) A při zmínce o Itálii jsem dostala strašnou chuť na špagety, ale ráda bych ochutnala ty jejich ! :)
    Chtěla bych dámskou vůni ;)

    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Proc bych ja mela vyhrat? :) Protoze zrovna nahodou mi dochazi muj oblibeny parfem Guess Girl, ktery jsem dostala od pritele k mym 20.narozeninam a on chudak nevedel, jak velke baleni mi ma koupit (vonavku jsem totiz ocuchavala jen z nejakeho casopisu, kde byla reklama jak na ten ruzovy tak i fialovy), tak vzal jen 30ml a ja jsem se do ni tak zamilovala, ze jsem ji pouzivala porad a mam ji uz jen na jedno, maximalne dve pouziti :) jeste se k tomu vaze jedna vtipna historka, ze pritel tyto vonavky cuchal v Sephore, jenze tam meli vystaveny tester jen te fialove. A aby neutracel zbytecne, tak se vratil domu a objednal ji na parfums.cz a tam zase meli jen tu ruzovou :D on ale moc ty barvy nevnima (zname chlapy :D), tak mu to neprislo vubec divne :) pak jsme sli ale do Sephory spolecne, protoze jsme meli chvilku cas pred kinem a ja rikam: Tak ja si jdu schvalne ovonet tu fialovou, kdyz vim, ze ta ruzova me voni. :D no ten jeho vyraz "Coze? Ony jsou dva druhy te vonavky?" byl opravdu k nezaplaceni :D ale pak jsem ho pochvalila, ze i kdyz omylem, tak koupil tu lepsi :D jeho proste nejde nezboznovat :D :)

    A zajem bych mela teda o damskou vuni, protoze ten muj ma parfem jeste od jeho narozenin (od rijna) a to je ma jeste o mesic driv a porad je na zacatku a jeho dalsi dva parfemy taky vypadaji skoro nove :D nechapu, jak to ti chlapi delaji, pritom vim, ze ten muj se voni pravidelne, kdyz jede treba do skoly :D no je to nefer :D

    petra.krupova@atlas.cu

    OdpovědětVymazat
  11. Barborqaaa1@azet.sk
    no mala by som vyhrať lebo momentálne mi moje vône došli a hľadám niečo nové..:D mám radA letné lahké vône a raz pred časom ked som sa bohužial ponáhlala som vespu v drogérii ovonala a celkom ma zaujala :) asi sa po nu vrátim ;)

    OdpovědětVymazat
  12. 1) Měla by jsem vyhrát, protože parfém nechci pro sebe, ale pro svého přítele, kterému by, věřím, udělala obrovskou radost, jelikož mu nedávno došla vůně od Davida Beckhama, kterou jsem mu darovala k svátku. A také proto, že ho miluji nadevše a jeho radost je moje radost. ♥
    2) barbora4.a@seznam.cz
    3) Pánskou. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Chtěla by jsem vyhrát protože ráda zkouším nové a nové vůně
    Lucyysek112@centrum.cz
    dámskou:)

    OdpovědětVymazat
  14. Vyhrát bych měla, protože jsme si s přítelem kupovali Vespy dva roky nazpátek a projeli jsme na nich celou Francii a Itálii a byly to nejhezčí prázdniny, co jsem zažila (včetně zasnoubení:)) A jelikož už jednoho z těch skútříků nemáme, protože ho zrušil můj brácha, tak by bylo hezké příteli tohle léto připomenout právě pánským parfémem Vespa. Myslím, že by ho to pobavilo a třeba by se rozněžnil a dokopal se i k té svatbě:D

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla bych vyhrát proto, že bych ráda touto vůní obradovala svého přítele. Složení pánské voňavky mě zaujalo a přála bych si ji cítít naživo (a na něm). :-) Flakonek mi přijde velmi příjemný, nenáročný a není vlezlý. Myslím, že ideal pro muže, kteří si dle mého názoru na obalu tolik nepotrpí, tak jako my! ->Nicole Jelly
    - nikika003@seznam.cz
    - pánská vůně

    OdpovědětVymazat
  16. - chtěla bych ho vyhrát, abych ho vyzkoušela a hlavně by byl zadarmo :)
    - y.loucka@seznam.cz
    - dámská

    OdpovědětVymazat
  17. Chtela bych vyhrat parfem, protoze nejsem priznivcem motorek. Mam rada lehke vune. Nelarichterova@gmail.com
    damska

    OdpovědětVymazat
  18. Abych byla upřímná, o této značce jsem neslyšela, ale velmi mě zaujalo složení (Vespa Woman). Mám ráda jemné, svěží, ovocné a hlavně pudrové vůně - miluji pižmo, které je součástí této "toaletky", ale další prioritou je samozřejmě výdrž. Bez výdrže to prostě nejde. :-) Každopádně mě zaujala taktéž ovocná složka, miluji citron, a je jedno v jaké formě, úpravě - poživatelné či nepoživatelné (konkrétně tato vůně). Budu, proto nesmírně vděčná, pokud bych byla vybrána, protože bych dokázala ocenit tuto vůni. Děkuji.
    S pozdravem hezkého dne Markéta
    lady.amenia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Proč zrovna já? Parfém bych chtěla jako dárek pro svého tatínka. Na konci září má narozeniny a protože se mi v naší malé vesničce nepodařilo najít brigádu, nemůžu mu pořídit dárek, jaký bych si představovala. Myslím, že vůně by mu udělala radost a mně stejně tak, protože radost našich blízkých je to nejhezčí, co může být.
    michaela.sedlackova@email.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).