Přeskočit na hlavní obsah

Barevné kontaktní čočky 3 Tones Green


Jste spokojené s barvou svých očí? Já jak kdy.. s vhodným líčením se mi moje oči někdy opravdu líbí, jindy zase dokáží podtrhnout líčení jako takové a dát mu tu pravou jiskru.. ale pravdou je, že jsem si vždycky přála oči modré. Začalo to už když jsem byla malá - všechny Barbínky měly modré oči, všechny postavičky ve filmech stejně tak.. a princezny? Ty byly modrooké vždycky! :D A tak jsem si i já začala přát modré oči.. a protože jsem jako malá nevěděla, že existují tónující kontaktní čočky (nebo ještě neexistovaly? :D), modré oči jsem řešila po svém - photoshopem (nutno dodat, že to vypadalo všelijak, jen ne přirozeně :D).


Uběhlo pár let a na jednom e-shopu jsem narazila na modré kontaktní čočky, jednalo se o nějakou párty verzi - zářivě modrá, bez dioptrií. Byla jsem nadšená! Jenomže výsledek by ideálně zapadl do série vtipných obrázků "Jak si myslím, že vypadám / Jak doopravdy vypadám" :D. Po zděšení svém i okolí jsem usoudila, že modrá není pro mě a raději jsem si našla modrookého muže! :D :)) ♥


Když se mi pak nedávno naskytla možnost barevné kontaktní čočky vyzkoušet znovu, neváhala jsem.. jen jsem si byla jistá, že modré už to určitě nebudou! :D Na BarevnéČočky.eu mají super výběr a protože jsem fanynkou Stmívání, chvíli jsem si pohrávala s myšlenkou, že "oči Edwarda" budou to pravé! :D Jenomže pak jsem zahodila růžové brýle a usoudila, že rozhodně nebudu vypadat jako nějaký sexy upír, kterého jsem si právě vytvářela v hlavě.. a rozhodla jsem se ubrat plyn :D.


Nakonec jsem si tedy vybrala zelené čočky, konkrétně 3 Tones Green, které jsou určené pro ty, kteří s čočkami teprve začínají, nebo pro ty, kteří chtějí změnu, ale ne příliš velkou :)).
Moje oči jsou od přírody hnědo-zelené.. mění se podle světla - někdy spíše do zelena, jindy do hněda a myslím, že čočky "vytáhly" moji barvu tak, že zelená vyniká víc, než běžně :).


Na čočky jsem objevila různé recenze - jedny je jednoznačně vychvalují, druhé odsuzují s tím, že změna není znát. Musím souhlasit, že změna určitě není razantní, ale vzhledem k tomu, že i výrobce uvádí, že se jedná o jemné zabarvení, není se čemu divit. Oproti zářivě modrým očím, které jsem měla s předchozíma čočkama, je přirozenost 3 Tones Green vážně super! :D :))


A co vy? Máte zkušenost s barevnýma čočkama? :))

Komentáře

  1. Krásná barva, ale Ty máš i bez čoček krásné oči Anetko :) !
    Já mám hnědé oči a jako malá jsem také toužila po modrých, teď jsem ale ráda že mám oči hnědé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jako modroočka bych asi jiné nechtěla, ale obdivuji všechny zelenoočky :))) na těch smaragdech něco prostě je.. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu stránku jsem taky narazila a uvažovala jsem o tom ale spíše kvůli focení na normální nošení asi ne-e ale ty tvoje jsou naprosto krásné ;-) strašně zajímavý efekt! :-) a jsi jak divoká sexy kočka ;-)
    P.S. zmínila jsem tě na mém blogu, a je tam i obrázek tvého blogu ;-)
    http://hayleyrosse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. já mám zelené oči a popravdě řečeno,jsem ráda :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlela jsem, že bych si koupila modré, ale v pár recenzí jsem četla, že z toho opravdu pálejí oči, takže jsem se ještě nerozhodla..

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné, ale ty máš krásné oči i bez čoček! :-) Jakou máš na fotkách rtěnku, prosím?

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem si pohrávala s myšlenkou zkusit někdy z legrace změnit si barvu očí. Ale já bych šla spíš do extrému - červené, fialové :) Pro tu srandu. Protože jestli jsem si na něco v životě nestěžovala, byla to barva mých očí - krásná oříškovo-čokoládová hnědá :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná recenze, já mám nejlepší zkušenost s obchodem http://www.kup-cocky.cz/. Pravidelně tam nakupuji čočky i veškeré příslušenství a vždycky jsem s nákupem byla moc spokojená. Můžu jen doporučit dál. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja si take kupuji barevne kontaktni cocky zde https://www.kontaktni-cocky-levne.cz/barevne-kontaktni-cocky maji opravdu kvalitni cocky a rychle dodani.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu