Přeskočit na hlavní obsah

Bio hydratační Flora make-up + vyhlášení GIVEAWAY ♥


Na webu blogerky.cz nedávno probíhala akce ve spolupráci s biOrganica, kdy jste si mohly vybrat jeden produkt, který byste rády otestovaly, odkaz na něj stačilo i s adresou odeslat na uvedený e-mail a prvním 15ti slečnám pak byl produkt zaslán k recenzi. Na facebooku jsem pečená vařená a tak mi akce nemohla uniknout :D.. a hned jsem taky věděla, jaký produkt "nutně potřebuju"! :D :))

Nedávno jsem psala recenzi na make-up od Esteé Lauder (tady), který je a ještě dlouho bude mojí velkou láskou, ale - strašně rychle se opaluju a tak stačí párkrát vyjít na sluníčko a hned bych potřebovala make-up o několik odstínů tmavší. Z toho důvodu už musím Double Wear poslední dobou smíchávat s tmavším make-upem, což v kombinaci s jeho "rychleschnutím" není to pravé. Také, jak jsem již psala, je DW hutnější a na pleti jde cítit, takže na léto určitě není nejvhodnější. Co mi ale naopak přijde na léto ideální, je přírodní kosmetika! :) V minulosti jsem s ní sice neměla moc dobré zkušenosti, protože jsem fanynkou "photoshopového efektu" a přírodní make-upy mi lehkým krytím nevyhovovaly, ale make-upy od Zuii vypadaly lákavě a tak jsem si řekla, že se na mě třeba tentokrát "krycí štěstí" konečně usměje :D :)).. a k recenzi jsem si tedy vybrala Bio hydratační Flora make-up.


Výběr odstínů:
Make-up se vyrábí ve dvanácti odstínech od opravdu světlounkého, až po tmavý, vhodný na opálenou pokožku. Na výběr jsou odstíny s podtónem do růžova i žluta, takže si vybere opravdu každý. Já jsem sáhla po odstínu Natural Medium a i když jsem prozatím svoje opálení přecenila, na léto bude perfektní! :D :)

Balení:
Make-up se aplikuje pumpičkou, což je pro mě jednoznačně nejšťastnějším řešením! Moc mě potěšilo také balení, jako takové - přestože je obal plastový, nepůsobí lacině a hlavně - je lehounký jako pírko! :)
Lahvička obsahuje 30 ml.

Konzistence:
Make-up má lehkou konzistenci a i když je jeho součástí hydratační krém, pleť se mi neleskne víc, než obvykle. Když se ráno líčím, obvykle nestíhám, takže dávat si krém a na něj ještě bázi, je nad moje síly :D.. tudíž je pro mě přísada krému, obzvlášť v létě, velkým plusem! :))
Make-up obsahuje měsíček s protizánětlivými účinky, aloe, která hojí a zklidňuje, antioxidant vitamín C a vitamín E pro hydrataci a redukci jemným vrásek.. a díky tomuhle přírodnímu koktejlu je vhodný i pro citlivou pokožku! :))

Výsledek:
V popisu je uvedeno, že make-up má střední krytí, z čímž moc nesouhlasím. Co se krycích schopností make-upů týká, jsem celkem kritická, protože mi přijde zbytečné platit za "krém s hnědým nádechem" :D :)), ale Zuii make-up pro měl byl velice příjemným překvapením! Krytí mi přijde kvalitní, přesto nevytváří efekt masky a celkově působí velmi přirozeně - pleť je sametová, rozzářená.. a ta úžasná vůně ♥.

Jaký je váš názor na přírodní kosmetiku? :))




A protože 20.6.2014 skončila giveaway o tři balíčky kosmetiky Moje (tady), ráda bych vám představila vítězky ♥.
Všech třem slečnám gratuluju a vám ostatním moc děkuji za účast, jste úžasné :))*




A už za pár dnů se můžete těšit na další giveaway!

Komentáře

  1. Pane bože! To je snad poprvé, co jsem něco vyhrála. Moc děkuju, jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  2. Háá, já jsem vyhrála? :D To už je druhá vyhraná giveaway během jednoho dne :D Děkuji a budu se těšit na mail :)

    OdpovědětVymazat
  3. Makeup vypadá skvěle :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Make-up vypadá opravdu moc dobře. Já sama jsem též na ty velice krycí make-upy, potřebuji opravdu dobře krýt! :D Takže super tip, děkuji :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).