Přeskočit na hlavní obsah

Moje novinky v péči o vlasy ♥

Konečně mi oficiálně skončilo zkouškové a tak si můžu užívat týden prázdnin! :)) ♥ Mám připravenou hromadu outfitů, ale protože mi momentálně schází fotograf, budu je muset nechat na později.. a tak jsem si pro vás připravila další recenzi.. teda recenze.
Nedávno jsem se na facebooku zmínila, že mi dorazil balíček (balík :D) profesionální vlasové kosmetiky. A protože se jedná o věci, na které jsem měla spadeno už delší dobu a nemohla jsem se dočkat, jestli to jsou opravdu takové zázraky, jak se říká.. s testováním jsem začala ještě ten den :)


Revlon Šampon na Barvené vlasy pro You Color 350 ml - tady
Určitě to taky znáte.. jeden šampon na doma, další k příteli, pak ještě na výšku,.. Komu by se taky chtělo vozit jeden šampon pořád tam a zpátky. Takže když jsem si tenhle šampon pořídila, rozhodla jsem se, že bude "vysokoškolský" :D Jenomže už po prvním použití byly vlasy tak hebké, až jsem nevěřila, že to může být zrovna šamponem.. Takže jsem čekala, jaký výsledek na mě bude "čekat" s dalším umytím - opět nezklamal.. A tak jsem okamžitě šampon rozlévala do malých flaštiček, abych jej mohla mít i doma a u přítele :D :)) Původně mě na něj navnadila kamarádka, ale říkala jsem si, že šampon je přece vždycky "jenom" šampon, takže se vesměs žádný boom konat nemůže.. ale opak je pravdou. Upřímně musím říct, že lepší šampon jsem v životě neměla a rozhodně si pořídím další balení (hodně dalších balení :D).
Vlasy jsou po něm extrémně hebké, hladké a lesklé. Parfemace je velice jemná, což považuji za klad, protože nemám ráda, když se bije vůně šamponu, kondicionéru, masky,..
Co se týká ochrany barvy, kterou slibuje - když jsem šampon začala testovat, byla jsem čerstvě nabarvená, takže jsem byla zvědavá, jestli bude po měsíci barva alespoň o trochu míň vymytá, než běžně. Určitě to není tak, že si s tímto šamponem můžete barvit vlasy o měsíc později, ale myslím, že lepší výdrž barvy jde určitě znát :)


Black Tekuté Krystaly Čiré 100 ml - tady
Na tekuté krystaly vždycky pěla ódy moje nejlepší kamarádka. Používá je už věky, i se sestrou a obě mají nádherné lesklé vlasy do půli zad. Bohužel pro mě.. za měsíc používání mi lesklé vlasy do půli zad nenarostly, ale s tím jsem vlastně počítala :D
Krystaly mají ošetřovat narušené vlasy, navracet přirozený lesk, ale slouží také jako ochrana před žehlením a slanou vodu. Vůně je jemná, nijak nevtíravá, konzistence mi přijde jako klasický olejíček.
Musím říct, že vlastně nevidím rozdíl mezi krystaly a olejíčky na vlasy, takže plusové body jim dávám právě za ochranu před teplem. Za jedinou nevýhodu považuji "napramínkování", které mi krystaly způsobily když jsem je dala na už skoro suché vlasy.. což ale považuji částečně i za svoji chybu, protože při nanesení chvilku po umytí se vstřebají rovnoměrně a "pramínkování" se nekoná :))



Loreal Professionnel Regenerační Maska pro Poškozené vlasy Absolut Repair 200 ml - tady
Masky na vlasy mám všeobecně moc ráda, ale konkrétně na tuhle jsem měla spadeno už dlouho. Když se ke mně kdysi dostal vzoreček této masky, šetřila jsem si jej, jak se dalo. Maska má působit jako komplexní regenerační péče pro extrémně zničené vlasy, takže je určena přesně pro mě. Dřívější každodenní žehlení, tupírování a experimenty s barvami se mi na vlasech podepsaly, takže jsem se nemohla dočkat, až začnu masku konečně pravidelně používat.
Pokaždé mě vyděsí když je na nějakém přípravku důrazně upozorňováno na to, že v žádném případě nesmí zasáhnout oči - každopádně to beru tak, že se nejedná jen o nějaké "navoněné placebo", ale můžu očekávat opravdové výsledky. Také nemám zrovna dvakrát v lásce když musím vlasy před nanesením masky vysušit ručníkem, ale téhle masce jsem to vzhledem k předchozím zkušenostem odpustila :)
Vůně opět není výrazná a přijde mi spíše chemická. Masky stačí nanést opravdu trošku, takže vám vydrží věky a co se týká účinků, nemůžu si stěžovat - vlasy jsou příjemné na dotek, lesklé.. a oceňuji také to, že stačí pouhé dvě minuty působení (jsem prostě pořád šíleně nedočkavá :D).



Cotril Sea Salt “1“ - Solný Spray, Loknovač, proti Krepatění, pro Objem 250 ml - tady
Na solný sprej jsem narazila v různých časopisech už tolikrát, že mě jeho fungování zajímalo čím dál víc.. Co si budeme nalhávat - proč si budu dávat na vlasy něco, v čem je sůl, když je všeobecně známo, že sůl je všechno, jen ne dobrá pro vlasy. Ale když jsem se dostala do fáze "začínám mít ráda svoje přirozené vlasy", řekla jsem si, že by nebylo na škodu trošku těm vlnám dopomoct, aby vypadaly co nejvíc k světu.. Vlnité vlasy se mi líbily vlastně vždycky, ale moje prostě nejsou jen vlnité - kousek je rovný, kousek vlnitý a mezi tím pár kudrlinek, které vypadají jako od kulmy.. prostě žádná výhra :D A když moje vlasy začaly díky Donna Hair po těch letech konečně vypadat normálně, řekla jsem si, že trošku soli neuškodí a mému "jágrovskému háru" jen prospěje, když ho dám trošku do latě! :D
Když jsem sprej zkoušela poprvé, řekla jsem si, že musí být rovnoměrně na celé hlavě, takže jsem aplikací pověřila tatínka.. Vůbec sprejem nešetřil.. a tak jsme za chvíli větrali, kde se dalo :D.. Nevím, jestli je to jen můj subjektivní pocit, nebo to máte stejně, ale sprej mi extrémně nevoní! Naštěstí jde "vůně" cítit jen při aplikaci a pak už se na vlasech nedrží.
Sprej jsem aplikovala na vlhké vlasy a po uschnutí jsem byla mile překvapená, že se vlny opravdu objevily.. A víte co? Všechny stejné ♥ Sprej jsem od té doby použila ještě několikrát a pokaždé vykouzlil pěkné volné vlny.
Mínusové body musím dát bohužel za vysušení, které je znatelné hned když na vlasy šáhnete. Zmizí ale ihned po umytí a sprej se mi na vlasech i přes svoje "solné" složení nepodepsal :) Takže za mě jej můžu určitě doporučit.



Loreal Professionnel Šampon na vlasy expert instant clear nutritive 250 ml - tady
Tento šampon jsem netestovala já, ale přítel. Loreal pro mě byl vždycky značkou kvality, takže jsem si říkala, že snad nezkalme ani tentokrát :) Při pravidelném používání obden měl přítel za dva týdny po lupech a zatím se nevrátily.
Vůně je opět velice jemná, což mi přijde o hodně příjemnější než například slavné "heden šoudrs", které voní tak výrazně, že skoro na potkání samy říkají "já mám lupy" :D


A co vy? Máte zkušenost s některým z výrobků? :))

Komentáře

  1. Žlutá maska nesmí zasáhnout oči? what?! :D Používám to už x let a nikdy jsem si to asi nepřečetla.. :D každopádně na sušení vlasů jsem fakt líná a dávám do rovnou na mokrý.. a účinky pořád super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na tohle hodně háklivá.. ještě když jsem byla na brigádě jako pokojská, tak mi stříkl do oka nějaký čistič a od té doby se bojím úplně všeho :D
      a sušit taky nesuším :D ale říkám si.. když jsou účinky bezva už teď, kdo ví, jak by to vypadalo, kdybych ty vlasy opravdu vysušila :D

      Vymazat
  2. Nějaká maska na vlasy by se hodila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krystaly běžně používáme na praxi, ale neskutečně mastí vlasy. Což je škoda, protože jinak je to výborný produkt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se vlasy samy o sobě celkem rychle mastí, takže mi snad krystaly už ani nemůžou "přihoršit" :D

      Vymazat
  4. Kolik stojí ten první šampon prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 283 kč. a když klikneš na "tady" za názvem šamponu, tak si můžeš na stránkách e-shopu přečíst i jeho oficiální popis :))

      Vymazat
  5. Ta maska a ty tekuté krystaly vypadají vážně lákavě ♥. Článek jsem přečetla jedním hltem, ostatně jako vždy Anetko bomba :-)*!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to mě těší Vendulko, děkujuu :* pro mě je jednoznačný favorit šampon! ♥ ale abych byla upřímná.. recenze mi dávají celkem zabrat, víc "jistější" jsem si s outfitama :D :)) a co šatičky? už máš vybrané? ♥

      Vymazat
  6. tu masku mám doma také, nebo snad dost podobou :D . jinak super článek, kosmetika mě baví, takže jsme nadšená :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. Amazing post! Maybe want folow each other? If yes, just folow me and i folow you back :)

    http://smellofpeony.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. ...Skončilo zkouškové...

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám krystaly v modré variantě a jsem s nimi spokojená, za olejíček už bych je nevyměnila. Vlasy se sice mastí rychleji, ale jsem zvyklá si je mýt denně, takže to vlastně vůbec nevadí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Šamponek určitě vyzkouším :) a vlnkovač mě zaujal. Díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).