Přeskočit na hlavní obsah

OOTD - Madonna t-shirt ♥


Tento týden mi opravdu přeje, až se mi nechce věřit tomu, že není pátek 13.! Začalo to v pondělí, když už jsem byla na VŠ - chtěla jsem si nabít notebook a zjistila, že nabíječka si pěkně odpočívá doma, pod stolem.. Přítel byl "štěstím bez sebe", že po měsíci, kdy jsme kvůli reklamaci, měli dohromady jen jeden notebook, nás čeká další "sdílený týden" :D Ale protože mě čekaly 2 zápočty, vzala jsem to jako osud, že se mám učit..

Další den ráno jsem zrovna snídala, když jsem si chtěla vzít tabletku pro zdravé vlasy.. kabelka prohrabaná, taška taky a prášky samozřejmě doma..
Pak jsem se šla nalíčit. Na tento týden jsem měla připraveny dva outfity a jednu recenzi.. Když jsem už v zoufalství prohrabala celý byt, došlo mi, že ani šminky se se mnou tentokrát na výlet nevydaly :D..
Aby toho nebylo málo, autobus měl zpoždění, takže mi ujela tramvaj.. další měla jet až v dobu, kdy už jsem dávno měla sedět ve třídě a psát zkoušku z angličtiny.. Po dlouhé době jsem si vzala podpatky - ideální na utíkání do školy! :D Nakonec se tramvaj přece jenom objevila.. nadšená a vděčná jsem nastoupila a už v té chvíli mi bylo divné, že je nějak prázdná a nevidím v ní ani kamarádku, která se mnou ráno jezdí běžně. Ano, sedla jsem do špatné :D Takže určitě chápete, že se začínám bát, jak dopadla samotná zkouška :D


Ale teď už k outfitu - je z minulého týdne, když jme byli s přítelem krmit "kačáky". Hrozně ráda nosím pod bundu jen trička, ale podle toho, jak promrznutá jsem byla, jsem si tento luxus letos užila naposledy! :D
Tričko, které v outfitu mám, jsem dostala od e-shopu veraal-shop.cz při příležitosti, kdy rozdávali trička bloggerkám. Na výběr byly celkem 4. Já jsem chtěla bílé, protože mi přišlo, že potisk na něm vyniká nejvíc :)
Materiál je kvalitní a tričko se určitě stane jedním z mých nejoblíbenějších. Oblečení od značky Madonna jsem si vždycky vozila z dovolené na Slovensku, takže jsem ráda, že už vím o e-shopu, který jej nabízí u nás :)
Za velkou výhodu e-shopu považuji také poštovné - při platbě předem vás vyjde jen na 39 Kč.. A pokud Vám objednané věci nebudou sedět, můžete je vrátit a dostanete zpátky i poštovné! :)










bunda get fashion, tričko veeral-shop, džíny Tally Weijl, šátek alá Burberry, pásek H&M, náušnice Takko, hodinky Esprit, náramek Lindex, psrtýnek Pimki, boty Rejnok obuv, kabelka LYDC

Komentáře

  1. Krásna si ♥ a také blbé dni poznám aj ja ale neboj skúška určite dopadla dobre :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. tohle tričko je fakt skvělý, tak moc příjemné! :) moc pěkný outfit, sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  3. boty ♥ a kalhoty, které ti nádherně prodlužují postavu, jako třešnička na dortu šátek od mé milované Burberry!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší a ty boty jsou nádhernéé!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš si srandu? Ten park za tebou mi byl povědomý, tak jsem mrkla na ostatní články a nestačím se divit. Ty jsi z Olomouce? :) Tak to ti fandím a doufám, že tě někdy potkám. Jsi krásná a právě máš o jednu čtenářku více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to je milé, děkuji :))* z Olomouce nejsem, studuju tam.. ale tento rok jsem tam vlastně častěji,než doma.. a určitě Tě také moc ráda potkám! :)

      Vymazat
  6. Ty radšej nikam nevychádzaj, keď bude ozaj ten piatok trinásteho! :D
    Inak tie boty sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny e-shopy přece musí vrátit i poštovné, když vracíš zboží :)
    Tričko je fajn, sluší ti. Ale strašně moc se mi líbí ten prstýnek! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to jsem nevěděla.. děkuji za info! :))
      prstýnek jsem dostala loni od přítele, už je na něm stáří celkem znát, ale mám ho hrozně ráda :)) děkuji :*

      Vymazat
    2. Jasně, podle zákona. To poštovné, co platíš ty, když jim zboží odesíláš zpět, tak to už ti samozřejmě neplatí. Některý e-shopy ti ale zdarma pošlou kurýra, takže spíš tohle bych viděla jako výhodu oproti jiným e-shopům :)

      Vymazat
  8. Tričko Ti teda sekne!!:) Mám to stejně, strašně ráda a často, si dávám pod bundu nebo kabát jen tričko, zima mi není, ale asi je to trošku divné:))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomu říkám smůla :D Outfit je super, sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nie som jej fanynka, ale naozaj pekné tričko ! :3 Aj outfit je pekný, no tričko a rifle sa mi páčia najviac ! :))
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).