Přeskočit na hlavní obsah

Locahair - konečně pořádné vlasy ♥

Už několikrát jsem vám psala, jak strašně mi chybí dlouhé vlasy, které jsem mívala, když jsem byla mladší.. Tenkrát mi rostly jako z vody, ale od chvíle, co jsem byla na blond a pořád vlasy jen žehlila a kulmovala, růst jakoby se zastavil.. Takže myslím, že na recenzi clip-in vlásků od locahair jsem ideální adeptka! :)


Kdysi jsem už clipy měla, ale jen připnutí mi trvalo takovou dobu, že jsem je raději nenosila a využívala jsem je jen na plesy a podobné akce. A to je vlastně první důvod, proč mě vlásky od locahair tak nadchly - "skřipečky" perfektně drží a tak si je dokážu připnout i sama (maminka z toho má snad ještě větší radost než já :D)


Vlásky jsou celkově velmi kvalitní, krásně lesklé, hebké. Dokonce mi je chválila nějaká cizí slečna, když jsme byli s přítelem na nákupech :) Měla jsem je na sobě také ve sněhové vánici, s čehož jsem měla obavy, ale ani to s nimi "nehlo".. stejně jako pořádný vítr, ve kterém jsem byla fotit oufit (už brzy na blogu!:))
Vlasy jsem si vybrala v délce 50 cm a i když je to oproti těm mým opravdu rozdíl, ani rodiče nepoznali, že nejsou moje :D


Prostředí fotek není zrovna ideální, jenomže jedinou místností, kde máme teď v zimě přijatelné světlo je kuchyně a mně šlo hlavně o to, abyste viděly rozdíl před a po :)).. Ale nebojte, vlásky se určitě objeví v nadcházejících outfitech :))
A co vy a clip-in vlásky? Líbí se vám? Máte je?


E-shopu locahair.cz za poskytnutí clipů k recenzi mnohokrát děkuji ♥

Komentáře

  1. wow! tak to je super! vyzerajú úplne prirodzene a krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Proměna se nám opravdu líbí! Těšíme se více outfitů.

    Seznam českých a slovenských blogů

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají přirozeně, slyším o nich poprvé :-)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzeraju ako tvoje :) su to prave vlasy alebo umele?

    Ja som si objednala 2 x z ebay... prvy krat za super cenu a sedela mi farba a dokonca aj boli prave pretoze sa pekne dali natocit a vyzerali este prirodzenejsie..
    2 x od ineho vyrobcu som zaplatila este o dost viac a vlasy su umele, vobec sa nedaju natocit, su leskle oproti mojim a je na nich strasne vidiet rozdiel oproti mojim.

    Inak ja som clip in nosila aj na bezny den, ked som isla s kamoskami von napr... ale teraz sa mi ani nechcu nasadzat a tie prave sa mi uz takmer znicili nosenim..

    Viva la Vida

    OdpovědětVymazat
  5. nosila som clip in min. rok, lebo ma kaderníčka tak na krátko ostrihala, že som bola nešťastná..ale tým, že mám jemné vlnky, musela som si ich natáčať každý deň, čo mi ptoom začalo liezť na nervy:/

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu bych neřekla, že nejsou tvé! Je to krásné a sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, já mám také clip-in vlasy od Petrylovelyhair a jsem s nimi velmi spokojená. Nosím je jen na nějaké výjímečné příležitosti, když chci zahustit účes nebo prodloužit vlasy a taky nikdo nepozná, že nejsou moje :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi snad první člověk,u kterého bych nepoznala, že má clipiny, super :)

    OdpovědětVymazat
  9. vyzerá to fakt dobre....aj ja by som potrebovala :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. vypadaji fakt prirozene, to je podle me na umelych vlasech to nejdulezitejsi :) jinak u me na blogu je kosmeticka giveaway kdyby mel nekdo zajem :)

    OdpovědětVymazat
  11. jé, dlouhé vlasy ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. aj ja chceem! fakt super to vyzerá :)
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  13. já tohle asi nikdy, jelikož moje barva je dost neidentifikovatelná, takže bych se asi netrefila, ale na někom jako třeba na tobě se mi líbí, když je to přirozené proč ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje přírodní barva je taky neidentifikovatelná, přijde mi jako středně hnědá s odleskama do šeda :X:D ale musím uznat, že jsem sama překvapená, jak je barva stejná!

      Vymazat
  14. Anetko a to mas jaky odstín? Střední hnědou nebo přírodní hnědou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tmavě hnědou a svoje vlasy mám nabarvené Casting Creme Gloss v odstínu "ledová pralinka" :))

      Vymazat
  15. Vůbec nejde poznat, že by jsi měla clipiny :)) Sluší ti dlouhé, ale i krátké :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to je milé, že se někomu líbím i se svými :)) děkuju :*

      Vymazat
  16. Já jsem si clip in od Loca hair koupila asi před rokem, spokojená jsem bohužel nebyla. Vlasy jsou krásný, barva sedí, ale mezi vlasy byla bohužel spousta průhledných, jakoby silonovych nití,několik hodin jsem vlasy musela obirat a ty vlasce odtrhavat. Bylo to fakt vidět,když si toho na první pohled všiml i přítel. Tereza

    OdpovědětVymazat
  17. Mne dlhé vlasy hrozne chýbajú. Tiež som ich zničila častým farbením na blond a žehlením, takže som sa musela pre vlastné dobro ostrihať. Takže tie clip-in by sa mi celkom hodili. Možno mi ich Ježiško prinesie :) :D
    GIVEAWAY: http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  18. Jéé, vypadají fakt dobře. A sluší ti :-)

    OdpovědětVymazat
  19. krásne :) tiež som mala, ale už mi moje dorástli a teraz si ich len pestujem :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá to vážně bájově ♥! Je to moc hezky udělaný :)!! Nádherný ♥.

    OdpovědětVymazat
  21. tak když si je měla na tom jednom outfitu, tak mě tolik nenadchly, ale takhle se mi to líbí moc:) super!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Jee vlásky vypadají úžasně :) i když tvoje vlastní jsou taky skvělé ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Práve som sa dala ostrihať a so strihom nie som spokojná, takže by som určite chcela vyskúšať nejaké clipy, navyše mám dosť riedke vlasy, tak snáď by ich to aj nejako zahustilo :)
    Inak vyzerajú ozaj super, veľmi prirodzene :)

    OdpovědětVymazat
  24. clip in vlasy , ak sú kvalitné, tak vyzerajú bežne ako prirodtené, veď sú v podstate vyrábané z ľudských vlasov :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).