Přeskočit na hlavní obsah

Dermacol ♥

Protože poslední dobou nakupuji kosmetiku čím dál častěji, ráda bych se s vámi podělila o recenze na produkty, které jsou momentálně mými nejoblíbenějšími. Možná si říkáte, že všechny mé recenze byly doposud spíše pozitivní a vypadaly vyloženě reklamní, ale není tomu tak.. Vzhledem k tomu, jak krátkou dobu blog mám, jsem stále ještě ve fázi, kdy vám chci říct o produktech, které mám nejraději a považuji je vyloženě za "sázku na jistotu".. a až se „seznam“ vyčerpá, s chutí se pustím do všeho, co nebyla zrovna láska na první pohled :)

Prvním a zároveň také asi nejlepším výrobkem o kterém se zmíním, je Imperial make-up od Dermacolu. Poslední rok jsem používala Revlon Color Stay a byla s ním spokojená. Jenomže po létě, kdy jsem make-up nenosila vůbec, mi najednou přišel na pleti „těžký“ a začala jsem se poohlížet po nějaké „odlehčené verzi“. Od make-upu očekávám především krytí a sjednocení a také nechci efekt masky. Imperial mě nalákal už svým popisem a také tím, že mám s Dermacolem skvělé zkušenosti.
Když jsem si make-up poprvé nanášela, byla jsem spíše zklamaná. Přišel mi hodně tekutý a absolutně nekrycí.. ale když jsem jej nanesla na celý obličej, najednou vypadal úplně jinak! Pleť byla krásně sjednocená a i zarudnutí byly pryč.


Na pleti nejde vůbec cítit a pokud se obličeje dotknu, make-up se nestírá. Co se týká mých kruhů pod očima, spolu s korektorem – TADY, kruhy krásně zakryje a není už potřeba nanášet korektor na make-up, jako jsem to musela dělat s jinými make-upy. Vydrží kvalitní po celý den, ale i přesto je odlíčení snadné.
Za jedinou nevýhodu považuji balení, které mi přijde celkem malé a vzhledem k tomu, jak jsem s make-upem spokojená bych uvítala o hodně větší :)
Prodává se ve 4 odstínech. Já jsem si vybrala odstín Fair a protože jsem letos nebyla u moře, je pro mě ideální.


Výrobce slibuje:
- dlouhodobou hydrataci
- velmi jemnou texturu, která pleť okamžitě sjednotí a projasní, dodá jí pocit svěžesti
- jemnější a hladší vzhled

A mě nezbývá než uznat, že je VŠE SPLNĚNO!


Spolu s make-upem používám i Kompaktní pudr s reliéfem krajky . Dříve jsem pudr nepoužívala vůbec, ale protože mám pocit, že je moje pleť poslední dobou mastnější, zařadila jsem jej do své kosmetické taštičky.


Abych byla upřímná.. pudr jsem si vybrala především kvůli jeho roztomilému krajkovému reliéfu a příznivé ceně. Vlastně si myslím, že všechny pudry splní vesměs stejnou službu.. takže není nutné za ně zbytečně utrácet :)
S tímto krasavcem pleť vydrží krásně matná po celý den a tudíž plní svůj účel na 100%! :) Navíc je obohacen o vitamín E a vitamínů není přece nikdy dost! :D
Rozhodovala jsem se ještě mezi transparentním pudrem, taktéž od Dermacolu, který byl zvolen výrobkem roku 2007. Ale protože nemám ráda „odsýpací“ balení, klasika zvítězila :)
Pudr je k sehnání v 5 barvách, já mám odstín 03.

Mým posledním „objevem“ od Dermacolu je srdíčkový balzám Love Lip. Možná jej už máte doma, možná o něm teprve přemýšlíte (stejně jako jsem to donedávna dělala já). Celkově mám raději rtěnky, ale protože ne vždy „mám na rtěnku čas“, balzám se pro mě stal skvělým kompromisem. Je to prostě úžasný pocit, namalovat si rty během pár vteřin a nemuset pořád z přítele „stírat“ rtěnku :D


Balzám se vyrábí v 6 barvách, z nichž každá má jinou vůni.. Původně jsem chtěla čokoládu, ale nakonec mě okouzlila vůně broskve, protože je pro mě „novinkou“ (přece jen mi čokoládou voní půlka kosmetiky :D)
Balzám rty jemně nabarví, hydratujekrásně zjemní a výdrž je také slušná. Jídlo samozřejmě nezvládá, ale to asi žádný z balzámů :) Srdíčkový tvar se mi z počátku zdál nepraktický, ale hned po první aplikaci jsem změnila názor – od běžných balzámů je k nerozeznání :)


A copak vy? Jaké jsou vaše nejoblíbenější výrobky od Dermacolu? :)

Komentáře

  1. Ten make-up má krásný obal!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejraději mám mu Cover a fixační transparentní pudr. Love lips mě štvou balením - po čase se to začne viklat a rozpatlá se to po celém obalu.

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem si zamilovala Love lip :) jinak mám dva odstíny ;)
    http://tinsyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ten krajkový pudr jsem měla a byl skvělý, navíc pěkně voní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Broskový mám také, ale ještě skvělý je meloun, vyzkoušej :) Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. abych byla upřímná, zrovna včera jsem zkoušela tester čokolády a nějak mě nezaujal.. sama se divím! :D ale děkuji za tip, meloun ráda vyzkouším! :))

      Vymazat
  6. sluší ti to Before i After :P

    OdpovědětVymazat
  7. Make-up mám a je skvělej. Hlavně se mi líbí ten jeho jakoby sametovej finish. A navíc sem ho koupila v akci za 119,- takže paráda:) Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "sametový finish" je naprosto přesné! souhlasím :))

      Vymazat
  8. Bomba! Nad makeupem ted vážně uvažuju :) moc pěkný článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Šárinko :* určitě je to dobrá investice! až bude čas, tak Tě můžu nalíčit ;))

      Vymazat
  9. Už jak si mi napsala do komentáře, že je to Dermacol Imperial, tak jsem si pro něj bežela :))) a jsem s ním stejně spokojená, jako ty!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc ráda, že Ti taky sednul Míšo! :) upřímně.. tak nadšená jsem z make-upu snad ještě nebyla :)) <3

      Vymazat
  10. imperial se chystám koupit, za (zatím mám teď novinku od rimmelu- stay matte a jsem s ním taky strašně spokojená).
    a super před a po fotky, i když vypadáš skvěle i bez makeupu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nad stay matte jsem uvažovala ještě před Dermacolem.. a musím uznat, že mě stále láká.. jen nechci make-upy nakupovat do sbírky, protože za chvilku přijdou určitě zase s něčím novým! :D
      děkuju :*

      Vymazat
  11. Nad make-upem delší dobu uvažuji, hlavně teď na zimu díky hydrataci:)

    OdpovědětVymazat
  12. taky mám ten balzámek, akorát melounový nebo co to je :-D :-) je úžasný.. :-)


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  13. Pekný článok. O tom make-upe som už počula skôr, ale ty si ho vychválila až do neba, takže mám chuť si ho hneď ísť kúpiť. :)
    Vďaka za komentár na mojom blogu. :)
    fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Já od nich miluju Makeup 24h control,ten zakryje úplně vše a vydrží vážně 24h.Dále ještě jejich laky na nehty,rychle schnou a dlouho vydrží.Dermacol je skvělá značka.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 24h control jsem ještě nezkoušela, ale tím krytím jsi mě vážně navnadila! :)

      Vymazat
    2. Opravdu ti ho můžu jen doporučit,podle mně splní vše.Byl to taky můj první makeup,u kterého jsem neměla problém s tmavými fleky,jelikož jsem opravdu světlé pleti a číslo 1. mi sedl jako ulitej.Není to naštěstí žádná oranžáda.Není ani tekutý ani až tak hutný,je něco mezi.Vždy pod něho použiju podladový krém,a zafixuji ho jen trochou pudru.Po celý den nemám žádná lesklá místa,a to jsem ho nosila i při letních teplotách.Je dokonalý.Celkově má dermacol většinu makeupu velice kvalitních.:-)

      Vymazat
  15. páni ten make-up vypadá hodně dobře, ale myslím si, že ty bys ho ani nepotřebovala:) podle mě máš super pleť, jediné v čem ti ten make-up pomohl je, že ti dal trošku zdravější odstín:)) a tenhle pudr používá hodně mých kamarádek a všechny jsou spokojené takže jo, dermacolu bych určitě věřila :)

    OdpovědětVymazat
  16. the make up looks really good surely going to try it!
    thank you for commenting on my blog, I'm following you back. (:

    Love,
    Anushka Makar
    www.eleganzadubai.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasný blog....dokonalý..... proste naj cool-kids-never-die-bitches.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Také mám odstín Fair a jsem moc spokojená :) Původně jsem přemýšlela nad světlejším, ale tento make-up je takový zvláštní, že po natření na pleť je trochu světlejší, takže nakonec je tak akorát, i když jsem se ze začátku lekla, že jsem zase zvolila špatný odstín :) Pokud by se ještě někdo ještě rozhodoval, také jsem vytvořila recenzi. Jinak ten srdíčkový balzám na rty je úžasný, nechápu, že jsem ho ještě nepořídila :D http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/orchidejovy-make-up-od-dermacolu.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).