Přeskočit na hlavní obsah

Ladybox - září ♥


Srpnový Ladybox schytal vlnu kritiky, ale přesto (nebo možná právě proto) jsem se nemohla dočkat, co bude obsahovat ten zářijový. Osobně jsem ani se srpnovým nebyla vyloženě nespokojená, jen mě zklamalo, že bylo všechno tak "malinké".. Jak jsme tedy s kamarádkama usoudily: v zářijové krabičce krásy si budou určitě chtít zpravit reputaci!:D.. Takže jsem s objednáním další neváhala.. A jsem za to opravdu vděčná, protože ze všech 3, které jsem již měla, je jednoznačně nejlepší! ♥ Nalákaly mě především slibované produkty od MUA, které (ve většině případů) splnily mé očekávání :)


Když mi pak dorazil email lákající na říjnový LB, který slibuje opět dekorativní kosmetiku.. neodolala jsem :D A protože do konce roku zbývají už jen 3 měsíce, "přivřela jsem oči" nad cenou čtvrtročního předplatného (vyjde sice o 60 kč levněji, ale musím říct, že mému svědomí víc vyhovují 300,- za měsíc! :D) a teď bych už měla nejraději všechny 3 krabičky doma najednou :D

MUA Trio Eyeshadow Innocence, plné balení
Když jsem nedávno třídila kosmetiku, narazila jsem také na sadu hnědých stínů. Dříve jsem je nosila celkem často, ale pak jsem (ani nevím proč) přešla na černé. Nicméně hnědé mi zase padly do oka a uvažovala jsem, že by nebylo na škodu si nějaké nové pořídit.
Ladybox výběr nových stínů vyřešil za mě. Stíny jsou opravdu krásné a troufám si tvrdit, že bych si je klidně koupila i sama :) Použila jsem je společně s bází od Artdeco a pigmentace i výdrž jsou na jedničku!



MUA Gel Liner Underground, plné balení
Moje oblíbené tekuté linky od esscence už mi pomalu dochází, takže jsem přemýšlela, jestli vyzkoušet nějaké jiné, nebo zůstat věrná, když mi vlastně ve všech ohledech vyhovují. Nakonec jsem si nekoupila žádné a rozhodla se počkat, kdyby se nějaké náhodou objevily v Ladyboxu (když měl být zaměřený především na dekorativní kosmetiku)..
A čekání se vyplatilo! Nejenže jsem v balíčku krásy linky opravdu našla.. dokonce se jedná o balení s "klasickým" štětečkem, které mě vždycky lákalo.
Konzistence je tuhší, než jsem očekávala, takže jsem měla obavy aby byly se linky nedrolily.. Nedrolí a dokonce opravdu drží, jak slibují (= celý den).
Před první aplikací jsem měla trošku obavy, protože štěteček je "větší", než jsem zvyklá.. Je pravda, že namalování mi trvá opravdu déle, než běžnými tekutými linkami, ale určitě je to také o cviku :))
Co se týká barvy, jsem zvyklá na sytější černou, takže si po vypotřebování další nepořídím.. každopádně tohle balení určitě využiju :))



MUA Kiss Proof Lip Stain, plné balení, odstín 
Kamarádka Ladybox rozbalila dříve, než já, takže než jsem vůbec věděla, co mě v krabičce čeká, už jsem měla na mobilu zprávu: "ta fixa z Ladyboxu je boží!".. prý vydrží jídlo, pití, spánek.. prostě všechno.. Po takovém doporučení jsem samozřejmě musela fix také hned vyzkoušet! :D A bohužel mě vůbec nepotěšil, teda.. je pro mě jednoznačným zklamáním. Nejenže mi rty nabarvil na můj vkus dost nevýrazně, ale po chvíli nošení bych ani nepoznala, že jsem byla namalovaná..
Fixa slibuje barvu, která vydrží celý den a také má rty hydratovat. Popravdě jsem pusu musela přejet několikrát, aby se objevil alespoň náznak barvy, takže si neumím představit, že by na rtech vydržela celý den.. Co se týká hydratace.. s tou jsem se bohužel "nesetkala" vůbec.. měla jsem pocit pnutí a rty mi přišly vysušené.
Ale abych fix úplně nezatratila, musím uznat, že na kamarádce vypadá vážně super a co se týká výdrže, drží jí jako přibitý!
Za mě jej ale rozhodně doporučit nemůžu a jediným kladem pro mě zůstává pěkné balení a příjemná vůně.


MUA FashionistA Secret Mattifying Primer, plné balení
Báze mi udělala radost a hned se mi také naskytla příležitost, ji vyzkoušet. Celou sobotu jsem strávila na oslavě a večer jsme šli s přítelem na pouť. A protože jsem věděla, že na přelíčení nezbude čas, doufala jsem, že báze udrží make-up po celý den v přijatelném stavu.
Opravdu nezklamala.. Před odchodem na pouť stačilo make-up jen trošku přepudrovat a bylo hotovo. A když jsem se pak v noci šla odličovat, říkala jsem si, že by make-up ještě dobrých pár hodin zvládl :)
Jedinou nevýhodou je pro mě konzistence.. nemůžu si pomoct, ale je mi hrozně nepříjemná na dotek :D


Dermacol Perfect Cleanser 2in1, 200 ml, plné balení
Voda mi na jednu stranu udělala velkou radost, ale na druhou jsem se pořádně rozčílila.. Den předtím, než mi LB dorazil domů jsem si totiž koupila pleťovou vodu v YR, která nebyla zrovna nejlevnější :/ :D Ale uklidňuju se tím, že pleťová voda se využije vždycky (a radši nemyslím na to, že jsem chtěla začít šetřit!:D)
Ale teď už pleťové/ odličovací vodě od Dermacolu.. Oblíbila jsem si ji hned po prvním použití.. konzistence, vůně, praktické balení, prostě všechno :) Po odlíčení je pleť jemná a příjemně osvěžená ♥
Voda má odličovat i voděodolný make-up, s čímž bohužel nemůžu úplně souhlasit. Na pohled sice pleť vypadala odlíčená prvotřídně, ale když jsem ji zkusila odlíčit ještě Niveou, kterou používám už roky, na tamponku jsem měla většinu řasenky.. takže myslím, ze voda sama o sobě kvalitní odlíčení voděodolného make-upu nezvládne :(


Palmer's CBF Lotion parfémované, 50 ml, cestovní balení
Vůně čokolády (kakaaa) patří k mým nejoblíbenějším, takže jsem se opravdu těšila, až mléko vyzkouším :) Testovala jsem jej jako poslední z výrobků a opravdu jsem si to užila.
Konzistence vypadá hutnější, ale roztírání je naopak "jednoduché" (nemám moc v lásce krémy, které musím vtírat celou věčnost).
Pokožka je po nakrémování hebká, hydratovaná a kráásně voňavá :)


Colgate Max White One Luminous zubní pasta, 75 ml, plné balení
Když jsem byla mladší, zkoušela jsem všechny možné (předražené) pasty, které mají bělit zuby.. Pak jsem si zuby nechala vybělit a s tím mě posedlost bělícími pastami opustila. Vždycky jsem si vybrala tu, která byla zrovna nejlevnější, protože jsem se říkala, že v závěru udělají všechny stejnou parádu.
Jenomže tento zázrak mě vážně dostal a myslím, že až jej s přítelem vypotřebujeme, určitě koupím novou :) Mám moc ráda chuť zubní pasty, takže čím dýl mi v puse vydrží, tím líp.. a tahle vydrží opravdu dlouho! Tuba také není zrovna nejmenší, vůně skvělá (i když je mi jasné, že ta je u většina past stejná :D).. A co se týká složení.. ty "třpytivé částečky" vypadají skvěle! :D


A jak se zářijový Ladybox líbí vám? Máte předplatné? :)

Komentáře

  1. Ach jo, já si objednání LB špatně načasovala, objednala jsem srpen a září jsem nestihla :( A přitom ze zářijového bych brala všechno! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek! Zářijový Ladybox se opravdu vyplatil ;) kéž by to tak bylo vždycky .. jinak předplatné bych brala, kdyby mi ho někdo zaplatil :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tento box mě velice mile překvapil a nejvíc z těch výrobků mě zklamal fix na rty :) Myslela jsem že to bude více sytá barvička a nebude vysušovat rty :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si objednala další dva odstíny a ty jsou teda o dost sytější - jeden je úplně rudý a druhý je takový tmavě růžový ;)

      Vymazat
  4. balíček vypadá celkem dobře, jen prostě nepochopím, proč tam dávají třeba pastu na zuby apod..

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Wow,tento Ladybox vypadá celkem dost plně a plný dobrých produktů :)

    OdpovědětVymazat
  6. stve me ze jsem si neobjednala zari kuli stinum a fixe...tak mam objednanej aspon rijen a furt to promujou jako hroznou bombu, tak jsem na to vazne zvedava :D zatim to vidim dost skepticky, kdybych si to neobjednala uz pred tim jejich masivnim promem o nejuzasnejsich produktech, tak si to asi nekoupim :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento boxík ma zaujal, ale neobjednávam si tieto krabičky krásy, takže... No ale je to asi druhýkrát čo ľutujem, že som si neobjednala, možno raz skúsim aj ja, len to by som musela mať istotu, že dostanem niečo pekné.. :)

    Zuzana Stanko | www.sueandcolours.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. 100 is without doubt the magic number for me ;) so thank you very much and I follow you !

    OdpovědětVymazat
  9. nice blog that you have!

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    OdpovědětVymazat
  10. Great blog :)
    I am following now :)
    Greetings :)
    Follow back? :)
    Fashionlikealife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Beautiful! I just became your newest follower :) Hope you can check out my blog and follow back if you want xx

    PS. I'm also doing an Urban Decay Vice 2 palette giveaway if you're interested!

    SIXTH TRACTATE BLOG
    VICE 2 GIVEAWAY
    INSTAGRAM @heartofplastic

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, kde sis nechala belit zuby? A kolik te to stalo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj :)) zuby jsem si nechávala bělit ve Zlíně, v Medifis, ale cenu nevím, protože tam máme známé a tudíž jsem neměla běžnou cenu :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).