Přeskočit na hlavní obsah

PRAGUE.. I ♥ U

Jak už víte, v pátek jsme byli s přítelem na výletě v Praze. Je to poprvé od doby, co jsme si koupili Bruna, takže jsme jej rozhodně nemohli nechat doma a přijít tak o pražské fotky pořádným foťákem :)
Ráno byla šílená zima a vypadalo to dokonce na déšť, tak jsem se bála, jak to bude vypadat v Praze. Naštěstí nás přivítalo krásné počasí a odpoledne jsem začala litovat, že nemám šaty :)
Jeli jsme mým oblíbeným RegioJetem, strávili dopoledne v Soline, zašli na skvělý oběd a zbytek dne jsme strávili nákupy. Přála jsem si navštívit Lindex, protože jsem v něm v Praze ještě nebyla, ale bohužel navigace nespolupracovala, tak jej budeme muset najít příště :D Nevíte prosím, jestli se nějaký nachází blízko "Václaváku"? :)
Také bych se s vámi ráda podělila o první rozhovor, který jsem poskytla :) Týká se nákupů přes internet a pokud vás mé psaní baví, najdete jej TADY









sako Reserved, tričko H&M, džíny Amisu, hodinky MissSixty, kabelka z italského butiku, oxfordky F&F, sluneční brýle z Elle

Komentáře

  1. krásné fotky, taky se chystám do Prahy zhruba za týden :P

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší. Kdy uvidíme, co jsi nakoupila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě jsem na tohle téma napsala nový příspěvěk Adrianko :)

      Vymazat
  3. na Vaclavku neni, najdes ho na Andelu nebo na Chodove. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju! v pátek to omrknu! :D :))

      Vymazat
    2. Ještě je jeden na Nové harfě. Ale ten na chodově je rozhodně největší.

      Vymazat
    3. Na Chodově je největší, ale na Nové harfě je taky.

      Vymazat
    4. takže už je jasné, kam povede můj další "pražský výlet" :D

      Vymazat
  4. krásne fotky a máš veľmi peknú blúzku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi hrozně krásná a máš skvělou rtěnku :) Praha musela být super, taky jedu :)

    OdpovědětVymazat
  6. na té fotce u fontány máš skvělé vlasy! to jsou tvoje, natáčky, kulma? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :)) jsou moje, přírodní.. bez kulmy, natáček,fénu.. čehokoliv :)

      Vymazat
  7. Nádherná kaminkova kabelka ^_^

    OdpovědětVymazat
  8. Zavidim ti, jak si můžeš všechno dovolit o_O :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale neblázni :) v porovnání s ostatníma bloggerkama jsem "běžná smrtelnice" :D a kdybych nebyla denně v práci, tak i nákupy by byly menší a méně časté :)

      Vymazat
  9. Jakým fotakem je to focene? Planuju nějaký dražší, ale vůbec se v tom nevyznam :-( Líbí se mi tvé fotky, proto se ptam :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem moc ráda, že se Ti fotky líbí :) máme nikon d3100.. a ikdyž neumím vůbec fotit, foťák to zvládá za mě :D :))

      Vymazat
  10. můžu se zeptat, kde se nachází ten butik, odkud máš kabelku? děkuju:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. butik se nachází v Centru Zlín Malenovice, přesný název si nepamatuju, ale je hned vedle Benettonu :)

      Vymazat
  11. Škoda, že RegiJet nejezdí i jiné trasy :( Jinak super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  12. jej, to je nahoda.. pamatam si ta teraz zo sutaze s Lush si vyhrala..gratulujem :) inak ti ten ruz aj velmi svedci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to je milé :D cenu si jdu vyzvednout v pátek, sama jsem zvědavá, copak to je.. děkujůů :*

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).