Přeskočit na hlavní obsah

Skvělý miss rebel!


Dneska bych se s vámi ráda podělila o zkušenost s e-shopem miss rebel. Zaujalo mě, že od 30 £ měli poštovné zdarma. Takže jsme se s kamarádkama domluvily a udělaly společnou objednávku.
Oblečení mají opravdu hezké a originální a taky hodně levné, až jsem se při takových cenách bála materiálů/ kvality.. Bohužel jsem objednávku nezprostředokávala já, ale kamarádka z Prahy, takže nemám fotky všech kousků, které jsme objednaly, ale ukážu vám alespoň to, co jsme nakoupily já a kamarádka.
Balíček dorazil zhruba do dvou týdnů a když jsem jej rozbalila, byla jsem nadšená! Všechno oblečení přesně odpovídalo fotkám a materiály jsou také úžasné. Největší radost mi udělaly červené šaty s průstřihy a už se moc těším, až vám je ukážu v nějakém outfitu :)
A co vy zahraniční e-shopy? Který máte nejraději? :)




kamarádčino tričko

Komentáře

  1. To jsou vážně krásné věci! Ta mikča a tričko jsou úažsný!
    Facebook

    OdpovědětVymazat
  2. To tričko na konci je skvělé! Už se těším, až ty šatky ukážeš na sobě, na zemi moc nevynikly :)

    OdpovědětVymazat
  3. těším se teda na všechno na tvojí postavičce to bude úžasný!

    OdpovědětVymazat
  4. to vypada dobre. ja ted objednala z sheinside a byla to tragedie. nejen ze jsem cekala na veci dva mesice, ale jeste mi prisly dve veci zniceny. u nich uz nikdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, tak to jsem moc ráda, že jsi to řekla, protože zrovna z sheinside jsem teď pár věcí chtěla :O

      Vymazat
  5. jee tak to je super tip, mají tam opravdu hezké veci :) jenom bych se tě chtěla zeptat jestli ty sama máš zkušenost s nějakým zahraničním e-shopem (když si psala že to zprostředokávala kamarádka)? Protože já jsem ze zahraničních e-shopů nikdy nic nenakoupila, ikdyž jsem teda hodněkrát chtěla.. Jestli teda máš zkušenost, mohla by si prosímtě nějak ve zkratce popsat ten nákup i s tím co se týče placení např. cla nebo jiných poplatků. Byla bych ti za to moc vděčná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobní zkušennost mám ze zahraničních e-shopů bohužel jen s Asosem a tam bylo doručení zhruba do 10 dnů a žádné poštovné, clo ani jiné poplatky.

      Vymazat
  6. Hadříky vypadají vážně super:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. a za jak dlouho ti veci z missrebel přišly?:)

    OdpovědětVymazat
  8. To oblečení vypadá suprově, díky za tip, ještě jsem o této stránce neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherne si nakúpila. Tie šaty vyzerajú veľmi zaujímavo :°)
    GIVEAWAY with AHAISHOPPING!

    OdpovědětVymazat
  10. Super TIP, díky! :-) Určitě na stránky mrknu, věci vypadají senzačně! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj , mohu se prosím zeptat, jakou velikost sis objednala u těch červených šatů? strašně se mi líbí, ale mám strach, že mi nebudou. jsou elastické?:) a prosím, jakou máš normální velikost?:) Děkuji!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. objednala jsem si velikost 8-10. běžně mám velikost S a sedí mi krásně :).. a vzhledem k tomu, jak je materiál pružný, tak mohou určitě být i pro velikost 38 :)

      Vymazat
    2. super, dekuji moc!!:) uz se na ne zacinam tesit, nemas v nich fotku?:3

      Vymazat
    3. fotku zatím bohužel nemám :(

      Vymazat
    4. jééé:( a nemohla bys je na sebe jen tak hodit, a vyfotit se mi v nich? přece jen to bude lepší, když uvidím, jak vypadají v originálu:) ale jen jestli se ti chce, hehe:D:)

      Vymazat
    5. bohužel nejsem doma:( vracím se ve čtvrtek večer, tak mi kdyžtak písni mejl a fotku ti pak pošlu ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).