Přeskočit na hlavní obsah

My hair

Protože jste mi psaly, že by vás zajímaly moje přírodní vlasy a také to, jak jsem vypadala s blonďatými, rozhodla jsem se, že vám ukážu moje vlasové proměny :)
Už odmalička jsem nesnášela stříhání, vlasy mi zastřihovala jen maminka a kadeřnici jsem poprvé navštívila zhruba v šestnácti. V té době jsem měla svoji přirozenou barvu a délku, kterou si teď sama závidím :D Vždycky když se dívám na staré fotky, tak proklínám svoje vlasy za to, že už nerostou jako tenkrát.
Dlouhé hnědé vlasy mi vydržely až do posledního ročníku na gymplu. Když jsme na tablu měli být za filmové postavy, rozhodla jsem se, že chci jít za moji oblíbenou pravou blondýnku.. za kterou samozřejmě nemůžu jít jako brunetka :D Takže přestože jsem měla celý život raději brunetky, stala jsem se blondýnkou.
Po nějakém čase mi začala hnědá barva chybět a také mě mrzelo, že mi blond barva celkem zničila moje jemné vlasy, takže jsem šla zpátky do hnědé.
Zhruba před týdnem jsem vlasy zkrátila, protože byly žehlením a kulmováním zničené.. Hlavně tedy doufám, že zastřihnutí je donutí k růstu! :D Poslední fotka jsou tedy mé přirozené vlasy :)








Komentáře

  1. jee, ten blond ti veľmi pasoval!! :)
    http://thebestmakeupissmile.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou změny teda, a sluší ti vše!

    Já jsem si prošla blond, černou, červenou, melír a nakonec jsem zpět u své hnědé. Střihy jsem taky zkoušela různé:-)

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Anet, ta blond ti sekla.. Jsi v ní neskutečná kočka. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Niky: děkuji :)
    Eva: jéé, tak to jsem teda ještě pozadu :D
    Míša: děkujůů :* ale bála jsem se, že bych byla za chvilku bez vlasů s tím, jak je mám jemné :(
    Peťa: děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jako brunetce ti to sluší nejvíc! To je jasná věc ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Změna je život, v tvém podání pořádné změny teda. Ale stále vypadáš dobře :) Vlásky co máš ted vypadají zdravě a krásně. Časem dorostou, to se neboj ;) Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na té první fotce bych tě nepoznala vůbec :D Ta blond ti strašně slušela, ale jako brunetka jsi samozřejmě krásná :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  8. Anonym: děkuji, jsem ráda, že si to nemyslím jen já :D
    Anonym: děkuji. budu poctivě zastřihávat a snad se dočkám pořádné hřívy :)
    Nikuška: tu první fotku mám moc ráda, ale jak už jsem psala.. když mám "krátké" vlasy, tak se nerada dívám na fotky, kde jsem ještě měla dlouhé :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).