Přeskočit na hlavní obsah

Summer plans ♥


Když mě dneska vzbudilo bubnování deště na okno a já se šla podívat, jaká hrůza to zase venku zuří, okamžitě jsem se vrátila zpátky zpátky do peřin.. Protože i když už máme pomalu konec června, Miky se ke mně v posteli tulí, jakoby bylo minimálně mínus 20 a ono slibované tropické počasí je tak zatím v nedohlednu!? Ale jelikož jsem typ člověka "první dovolená v Jugoslávii, první dítě,.." :D, nedalo mi to a když léto zatím nemůžu zažívat na vlastní kůži, rozhodla jsem se do něj ponořit alespoň prostřednictvím mého oblíbeného Polyvore a vytvořit tak plážový outfit, ve kterém bych se teď nejradši přenesla na nějakou prosluněnou pláž ♥.
Nedávno mi bylo vyčítáno, že články nepíšu "na tělo", ale jsou hodně obecné a o mém životě toho vlastně tolik neříkají.. Chápu, v každém z nás je trochu stalkera :D, takže tímto bych ráda nakrmila právě ty z vás, které láká právě okénko do mého života (raději než o svůj život se dělím o svůj vkus, tedy outfity, ale pokud by mi někdo hodlal nabídnout Kardashian show po česku, samozřejmě nepohrdám, že jo :D..).

Ale k věci - blíží se léto a s ním také hromada plánů.. já jej budu trávit především pracovně, jako každý rok a když nad tím tak přemýšlím - pokud se sejde moje odhodlání, dobří lidé (tím myslím učitele :D + mou nejvěrnější školní parťačku Lucinku) a sakra velká dávka štěstí, možná bych už za rok mohla zdárně dokončit vysokou školu a tudíž by tohle byly vlastně moje poslední studentské prázdniny.. a toho by se mělo využít! :)) Takže s přítelem plánujeme hromadu výletů, ráda bych se konečně dostala do Prahy, abych po neuvěřitelně dlouhé době viděla Anetku s Dominičkou, chtěla bych přečíst všechny knížky, které jsem stihla za poslední rok nakoupit, aktivně blogovat = aktivněji než doteď :D (ale když já mám tak úžasného muže, že několik dnů ani neotevřu notebook, protože se jen vznáším na růžovém obláčku štěstí :D♥).. a když už jsem u toho mého štěstí - samozřejmě plánujeme letní dovolenou, ale o té vám zatím víc nepovím, jelikož sami ještě vybíráme! :))
Ale aby to celé neznělo tak úplně růžově (i když ono to vlastně přesně takhle růžové je :D), musím se přiznat, že moje bezstarostná školní léta narušuje ekonomie.. a pokud jste, stejně jako já, typ člověka, který byl zvyklý bez jakýchkoli větších problémů zvládnout všechny školní nástrahy, to, že něco najednou nejde podle plánu, sebevědomí chce nechtě prostě srazí.. ale znáte to, jsou důležitější věci na světě.. a ty největší mozky v dějinách přece skoro nikdy ani tu výšku nedokončily (tohle prosím nekomentuje.. je to moje mantra, kterou se v případě paniky uklidňuju! :D)
Doufám, že jsem tedy "stručným" exkurzem do svého života alespoň částečně uspokojila zvědavé dotazy, které mi chodí a jen bych ráda dodala, že nejsem žádná sedmihlavá saň a tudíž mi jakoukoli kritiku nemusíte psát anonymně - nebudu na vás nikde čekat s baseballkou za rohem :D, mám totiž jeden dar, za který jsem nesmírně vděčná.. - Sebevětší rýpnutí, snaha o uražení.. nic z toho nepadne na úrodnou půdu. Nemůžu totiž brát vážně názor někoho, kdo se za něj pravděpodobně sám stydí, když skrývá svou identitu! :)) A pokud vám můžu poradit, dělejte to úplně stejně.. Konstruktivní kritiku a rady od těch, kterým na vás záleží totiž poznáte na první pohled a je to to jediné, co za naše zamyšlení opravdu stojí!
Jedna část čtenářů má ráda články, druhá je naopak spíše na ty obrázky (zdravím Gábi! :D).. a abych uspokojila i druhou část, konečně nastala chvíle na již zmiňovanou koláž! Dejte mi do komentářů vědět, jak se Vám líbí a v čem byste na svoji dovolenou snů naopak rádi vyrazili vy! A pokud mi dáte také tip, na nějakou super letní destinaci nebo klidně i konkrétní hotely, budu moc ráda! :))
Mějte krásný večer ♥.

plavky + overal - Lascana
Beach outfit

Komentáře

  1. Tak ty plavky a brýle jsou super! :) To jak popisuješ konstruktivní kritiku je super, přesně takovýto pohled na věc bychom měli mít všichni! :D Jinak to jak píšeš obvykle články se mě osobně moc líbí :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. s těma mozkama, co nedokončily školu máš pravdu:D! jinak já osobně, někdy radši čtu, někdy raději koukám po obrázkách. z tvé koláže se mi moc líbí boty a klobouk:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Proč nezakážeš anonymní příspěvky, když ti natolik vadí?

    "Nemůžu totiž brát vážně názor někoho, kdo se za něj pravděpodobně sám stydí, když skrývá svou identitu! :))"

    A co když někdo nemá Google účet? Znamená to, že člověk, který nemá účet na Google a napíše ti sem anonymně se automaticky za svůj názor musí stydět? Nechápu tu spojitost anonymita/stud. Prosím vysvětli, díky

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).