Přeskočit na hlavní obsah

Mother's day is coming ♥


Blíží se svátek matek a s ním i každoroční přemýšlení, čím té naší nejdražší udělat radost.. Ve svém věku to, na rozdíl od mého malého brášky, s kytičkou vyrobenou z rulek od to toaleťáku už asi nevytrhnu a tak to chtělo trošku sofistikovanější nápad! :D U výběru dárků dávám v první řadě na to, co si dotyčný sám přeje.. ale protože někteří by své nejtajnější sny nevyzradili ani při výslechu FBI, často přijde řada alespoň na praktičnost nebo na to, aby byl dárek hezkou památkou, která dotyčnému vždy připomene, že na něj myslíme..


Moje maminka patří mezi lidi, kteří zarytě tvrdí, že "nepotřebují nic" a i sebelepším vyptávání se oklikou z nich nic nedostanete! :D A tak jsem se rozhodla, že sáhnu po šperku, protože jak zpívala už Marilyn Monroe "Diamonds are a girl's best friend", že jo? :D :))
Není tomu tak dávno, co se moje sbírka prstýnků rozrostla o krásný Infinity prstýnek z dílky Juvelora, kde jsem pár týdnů zpátky vybrala také prstýnek pro kamarádku, když slavila "polokulaté" narozeniny.. A protože jsou oba z prstýnků opravdu překrásné, rozhodla jsem se pro Juveloru i do třetice a vybrala prstýnek také pro maminku.


Přesto, že ne vždy se s maminkou, co se oblékání týká, shodneme, u doplňků - konkrétně prstýnků, náušnic a náramků se shodneme vždy, protože obě zastáváme názor, že čím výraznější, tím lepší.. a když už to na sobě máme, ať to nikdo nepřehlédne! :D A přesně na základě toho, jsem se rozhodla vybrat prstýnek i tentokrát - hlavně hodně kamínků a pokud bude zajímavý i tvarem, tím lépe.
Vybrala jsem elegantní prstýnek se zirkonky, který už v nabídce sice nenajdete, protože je vážně dokonalý a tudíž byl hned pryč, ale za to na stránkách Juvelory najdete fůru dalších prstýnků, ze kterých doslova přechází oči a tak věřím, že tam bez problémů objevíte dáreček i pro vaši maminku! :))


Mě, kromě již vybraného prstýnku, zaujaly ještě ty, které jsem vám dala do koláže níže. - Co na ně říkáte? Který se vám líbí nejvíce? A jaký dáreček máte letos pro maminku vy? :))

Komentáře

  1. Ten se srdcem mě naprosto uchvátil :) Pěkný prstýnek jsi mamce vybrala, bude mít určitě radost

    OdpovědětVymazat
  2. Nojo, kde jsou ty časy, kdy jsme uplácaly nějakou kytku z papíru a bylo to :D ..Mamince jsi vybrala dokonalý dárek, prstýnek je opravdu moc krásný! Z těch co jsou v koláži se mi nejvíce líbí asi ten první :) Moje mamka také vždycky říká, že nic nepotřebuje a tak jsem pro ni tenhle rok ještě nic nevymyslela a budu muset něco shánět na poslední chvíli :) Tohle je ale super nápad! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný je! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2016/04/giveaway-5.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).