Přeskočit na hlavní obsah

Ball "no dress" inspiration


Už několikrát jsem zmiňovala, že miluju plesy.. a samozřejmě nejen plesy jako takové, ale třeba i samotné vybírání šatů na ně. Pokaždé se nemůžu dočkat, až budu zkoušet v obchodech milion šatů, abych pak v závěru nevěděla, které si vybrat! :D Jenomže letos mi štěstí zrovna dvakrát nepřálo a tak se stalo, že plesů mám naplánovaných již několik, ale s outfity na ně už to tak slavné není.. Kdo mě zná, ten by vám jednoznačně odkýval, že rozhodně nejsem náročná, spíše zastávám názor, že nosit se (SKORO :D) všechno, jen to člověk musí umět správně zkombinovat! Jenomže i když jsem si šaty, které jsem v obchodech objevila, zkusila představit s nejrůznějšími doplňky a nebo třeba výraznými lodičkami, žádné mě nezaujaly natolik, abych si je v závěru odnesla domů..

Možná je to tím, že v obchodech plesová sezóna ještě úplně nevypukla, každopádně jsem tak musela přijít s náhradním plánem a tím se stala kombinace sukně a halenky.. Protože i když mi obchody přijdou na šaty letos opravdu chudé, krásných sukní a zajímavých topů/ halenek jsem objevila hned několik, tak proč utrácet za "nijaké" šaty, když můžete mít raději vršek se sukní, který se dá v závěru nosit na milion způsobů :)).
Já mám svůj "kompet" z modina a i když jsem obvykle zvyklá na kratší délky sukní, tahle tak pěkně rýsuje postavu, až by byla škoda ji zkrátit (a že běžně zkracuju úplně všechno! :D). Halenka je pak zajímavá především díky zdobení v podobě řetízku, který je současně ideálním řešením pro ty, kteří si moc neví rady s kombinováním doplňků :)). A protože jsou oba kousky samy o sobě hodně výrazné, s jinými doplňky jsem to už nepřeháněla, vždyť i ta červená podrážka na lodičkách je vlastně doplněk sám o sobě :D :)).. Poslední novinkou v outfitu pak zůstává kabátek, který je jen dalším důkazem mé lásky k levným čínským e-shopům ve stylu "kinder překvapení" ( ten adrenalin, jestli v balíčku bude opravdu kabát, který jste si vybrali, něco alespoň jemu podobného nebo hadr na zem, kdy by lepší výtvor zvládl i váš bráška ve výtvarce v první třídě :D).. Já jsem měla každopádně tentokrát štěstí a z kabátku mám opravdu radost! :))

Jak se outfit líbí vám? Vyrážíte na plesy jen v šatech nebo také občas sáhnete po nějakém "osvěžení", třeba v podobě overalu?










halenka a sukně Modino, kabátek Dresslink, psaníčko Zara, náramek Trollbeads, prstýnek eppi.cz, lodičky Časnaboty.cz

Komentáře

  1. Tobě to teda neskutečně sluší :) Já jsem letos byla jen na plese, ségry maturiťáku a na další už se letos nechystám

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit a ako ti pristane! Veľmi sa mi páči tvoja sukňa a kabátik :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok, milujem tvoje fotky! ♥
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha súťaž o parfém CHLOÉ ROSES

    OdpovědětVymazat
  4. Na tenhle článek se těším už pár hodin, od té doby co jsem outfit viděla na instagramu.. ta sukně je vážně dokonalá ♥ Celý outfit ti krásně sedí a kabátek vůbec nevypadá, že by byl z čínského e-shopu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky! Strašně ti to sluší :) Sukně je úplně překrásná!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. Co se týče plesů, jsem vyloženě šatová, ale zároveň si myslím, že není nic špatného na tom, si vzít třeba sukni i tričko. Hlavně, když je daný model elegantní a vhodný pro danou příležitost:)
    Z této tvoji kombinace jsem vážně unešená. Hrozně ti to sekne:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny je ten outfit:) a súcitím s tebou, určite ti musela byť poriadna zima počas fotenia :D ( na plesy žiaľ nechodím)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  8. děkuji vám za úžasné komentáře ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).