Přeskočit na hlavní obsah

Ball "no dress" inspiration


Už několikrát jsem zmiňovala, že miluju plesy.. a samozřejmě nejen plesy jako takové, ale třeba i samotné vybírání šatů na ně. Pokaždé se nemůžu dočkat, až budu zkoušet v obchodech milion šatů, abych pak v závěru nevěděla, které si vybrat! :D Jenomže letos mi štěstí zrovna dvakrát nepřálo a tak se stalo, že plesů mám naplánovaných již několik, ale s outfity na ně už to tak slavné není.. Kdo mě zná, ten by vám jednoznačně odkýval, že rozhodně nejsem náročná, spíše zastávám názor, že nosit se (SKORO :D) všechno, jen to člověk musí umět správně zkombinovat! Jenomže i když jsem si šaty, které jsem v obchodech objevila, zkusila představit s nejrůznějšími doplňky a nebo třeba výraznými lodičkami, žádné mě nezaujaly natolik, abych si je v závěru odnesla domů..

Možná je to tím, že v obchodech plesová sezóna ještě úplně nevypukla, každopádně jsem tak musela přijít s náhradním plánem a tím se stala kombinace sukně a halenky.. Protože i když mi obchody přijdou na šaty letos opravdu chudé, krásných sukní a zajímavých topů/ halenek jsem objevila hned několik, tak proč utrácet za "nijaké" šaty, když můžete mít raději vršek se sukní, který se dá v závěru nosit na milion způsobů :)).
Já mám svůj "kompet" z modina a i když jsem obvykle zvyklá na kratší délky sukní, tahle tak pěkně rýsuje postavu, až by byla škoda ji zkrátit (a že běžně zkracuju úplně všechno! :D). Halenka je pak zajímavá především díky zdobení v podobě řetízku, který je současně ideálním řešením pro ty, kteří si moc neví rady s kombinováním doplňků :)). A protože jsou oba kousky samy o sobě hodně výrazné, s jinými doplňky jsem to už nepřeháněla, vždyť i ta červená podrážka na lodičkách je vlastně doplněk sám o sobě :D :)).. Poslední novinkou v outfitu pak zůstává kabátek, který je jen dalším důkazem mé lásky k levným čínským e-shopům ve stylu "kinder překvapení" ( ten adrenalin, jestli v balíčku bude opravdu kabát, který jste si vybrali, něco alespoň jemu podobného nebo hadr na zem, kdy by lepší výtvor zvládl i váš bráška ve výtvarce v první třídě :D).. Já jsem měla každopádně tentokrát štěstí a z kabátku mám opravdu radost! :))

Jak se outfit líbí vám? Vyrážíte na plesy jen v šatech nebo také občas sáhnete po nějakém "osvěžení", třeba v podobě overalu?










halenka a sukně Modino, kabátek Dresslink, psaníčko Zara, náramek Trollbeads, prstýnek eppi.cz, lodičky Časnaboty.cz

Komentáře

  1. Tobě to teda neskutečně sluší :) Já jsem letos byla jen na plese, ségry maturiťáku a na další už se letos nechystám

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny outfit a ako ti pristane! Veľmi sa mi páči tvoja sukňa a kabátik :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok, milujem tvoje fotky! ♥
    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha súťaž o parfém CHLOÉ ROSES

    OdpovědětVymazat
  4. Na tenhle článek se těším už pár hodin, od té doby co jsem outfit viděla na instagramu.. ta sukně je vážně dokonalá ♥ Celý outfit ti krásně sedí a kabátek vůbec nevypadá, že by byl z čínského e-shopu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky! Strašně ti to sluší :) Sukně je úplně překrásná!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. Co se týče plesů, jsem vyloženě šatová, ale zároveň si myslím, že není nic špatného na tom, si vzít třeba sukni i tričko. Hlavně, když je daný model elegantní a vhodný pro danou příležitost:)
    Z této tvoji kombinace jsem vážně unešená. Hrozně ti to sekne:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny je ten outfit:) a súcitím s tebou, určite ti musela byť poriadna zima počas fotenia :D ( na plesy žiaľ nechodím)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  8. děkuji vám za úžasné komentáře ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu