Přeskočit na hlavní obsah

SheInside shopping review

Objednávání ze zahraničních, většinou čínských, stránek je lákavé - oblečení/ doplňky stojí pár korun, nabídka je obrovská, delší doba doručení se za tu cenu dá vydržet.. ale přesto hodně lidí v nákup nemá důvěru.. proč? Ilustrační obrázky jsou jedna věc, to co vám pak dorazí domů, je ale občas věc druhá.. Musím se přiznat, že já měla ve většině případů štěstí a nákupy tak pro mě byly téměř pokaždé ve stylu "hodně muziky za málo peněz", ale pak jsem zažila také situace, kdy jsem danou věc vybalila a skoro umřela smíchy, jak se ani nepodobala tomu, co bylo na ilustračních fotkách :D.. Proto mě napadlo vám ukázat kousky, které dorazily mně a současně je porovnat s tím, co "bylo slibováno". Doufám, že se článek bude líbit a u některých kousků vám třeba i pomůže v rozhodování, jestli danou věc objednat nebo ne! :))


1.) Kraťásky (v outfitu tady) tohoto stylu se pro mě letošní léto staly "must have" kouskem číslo 1, ale protože jsem na ně nenarazila ani v jednom kamenném obchodě, nezbylo mi, než je objednat přes internet. Sáhla jsem po vzorovaných s tím, že vzor je naprosto totožný jako na obrázcích, stejně jako materiál. Obavy jsem měla především z velikosti, protože kraťásky jsou "univerzální" což je ve většině případů S, ale občas pak také menší S nebo naopak M a výše.. Kamarádka říkala, že by si na mě kraťásky představovala klidně menší, já ale zastávám názor, že na S padnou jako ulité a upnutější už by nemusely působit tak hezky!
9/10 bodů - Ráda bych dala plný počet, ale s univerzální velikostí bohužel nemůžu souhlasit.


2.) Neonové oversize šaty (v outfitu tady) mě zaujaly především kvůli ceně a protože jsem od nich (právě kvůli nízké ceně :D) upřímně moc neočekávala, plánovala jsem si, že je budu nosit jen přes plavky na dovolené.. Sehnat se dají v neonově zelené a neonově růžové s tím, že jsem nikde neobjevila obrázek oněch růžových, takže jsem raději sáhla po zelené.
Šatičky přesně odpovídají ilustračním fotkám - nejen provedením, ale i konkrétní barvou. Příjemně mě pak překvapil fakt, že mají také podšívku. Z původně plánovaných "šatů k vodě" se tak staly šaty, ve kterých jsem strávila většinu dovolené a navíc krásně zdůrazňují opálení, což jim přidává další plusové body. Velikost jsem zvolila S s tím, že má být oversize, což sedí.. ale myslím si, že by šaty v této velikosti s přehledem seděly i na velikost M! :)
10/10 bodů


3.) Šaty s květinovým potiskem (v outfitu tady) jsem si původně představovala jako bodycon šaty mini délky, takže pro mě zůstávají jedním z největších zklamání z věcí, v tomto článku zmíněných.. Po bližším prozkoumání šatů na stránkách Sheinside ale vlastně moc nechápu, kde jsem dospěla k onomu bodycon střihu a ještě k tomu v minidélce, protože ani o jednom tam zmínka není :D.. Každopádně mi ale šaty neseděly tak, jak bych si představovala a vlastně mě ani nenapadá typ postavy, kterému by mohly sedět tak, aby to působilo lichotivě. Proto jsem si ty své přeupravila na tričko a myslím, že jim to jedině prospělo! :) Materiál, stejně jako potisk, přesně odpovídá ilustračním fotkám, navíc mají šaty moc pěkně propracované detaily.
6/10 bodů - Velikost S je oversize a celkově střih šatů příliš nelichotí postavě.


4.) Béžový kabátek (v outfitu tady) je bohužel jedním z kousků, o nichž jsem se zmiňovala už v úvodu článku -  objednáte věc a), ale přitom máte pocit, že vám dorazila věc b), která snad u věci a) ani neležela, při dobré vůli "procházela kolem"! :D Nevím, jak z vašeho pohledu, ale v mých očích je ilustrační obrázek v porovnání s reálnými fotkami prostě "nebe a dudy" :D :)..
5/10 bodů - Pěkné zpracování, ale bohužel naprosto odlišný střih, barva (v reálu je do broskvova) i materiál. Velikost S pak hodnotím spíše jako oversize S :)).


5.) Tartanová košile (v outfitu tady) patří k nejoblíbenějším kouskům v mém šatníku a pokud bych vám z daných věcí měla doporučit jen jednu, bude to právě tahle košile! Velikost přesně odpovídá uvedeným velikostním tabulkám, takže se nemusíte bát, že by vám v závěru neseděla. Materiál, stejně jako potisk je totožný s ilustračními fotkami, plusem je pak dokonalé propracování.
10/10 bodů - Nemám co vytknout! ♥


6.) Skort (v outfitu tady) mě poprvé okouzlil v Zaře, ale když jsem viděla, jaké nekřesťanské peníze za něj chtějí, rozhodla jsem se najít levnější alternativu! :D Přece jen se jedná o věc, kterou člověk (nebo alespoň já :) rozhodně nevynosí denně, takže mi investice zrovna do skortu přišla vcelku zbytečná. Na stránkách SheInside jej naopak objevíte za zlomek ceny a věřte mi, že pokud se vyloženě nepodíváte na vnitřní cedulku, skort ze Zary byste od jeho "levnějšího kámoše" jen stěží rozeznali :).. Velikost odpovídá přiloženým velikostním tabulkám s tím, že já mám velikost S, která mi dokonale obepíná postavu. Pokud tedy nemáte rády věci na tělo, volte raději o číslo větší, protože materiál není příliš pružný. Střihově i materiálově pak nemám co vytknout.
10/10 bodů


7.) Pískový kabátek (v outfitu tady) byl láskou na první pohled, ale musím se přiznat, že právě z objednávání kabátků, bund a podobných "náročnějších" kousků mám pokaždé největší strach. Říkám si, že na tričku/ sukni víceméně není co pokazit, ale konkrétně třeba na kabátku by šlo nepropracované provedení znát. V případě tohoto kabátku jsem ale měla štěstí, přesně odpovídá ilustračním fotkám a i když je možná spíše na ozdobu, než na teplo, v mé sbírce kabátků jednoznačně patří mezi ty, které využívám nejčastěji. Střih je oversize, ale přesto sedí moc hezky a nepůsobí "pytlovým" dojmem. Při volbě velikosti jsem opět vycházela z velikostních tabulek a zvolila tak Sko, které mi padne jako ulité! :)
9/10 bodů - Přesto, že se nejedná jen o nějaký "podšitý hadr", trošku teplejší kabátek určitě být mohl. Proto dávám bod dole :)).


8.) Svetřík zdobený zipy (v outfitu tady) v burgundy barvě mě doprovázel velkou část zimy. Jednak proto, že tuhle barvu nosím v zimě častěji, než kteroukoli jinou a pak také proto, že je opravdu teplý a takových kousků ve svém šatníku moc nemám :D.. Jenomže právě časté nošení vedlo k tomu, že se na svetříku objevily žmolky, které šly ale bez problémů odstranit odžmlokovačem a nezůstala po nich ani památka. Co se pak týká střihu, barvy i provedení - nemám co vytknout, svetřík je propracovaný moc pěkně. Velikost je uvedena jako univerzální, z mého pohledu S/M.
8/10 bodů, protože žmolkování prostě neodpouštím! :D :))


9.) Mikinu s potiskem lva (v outfitu tady) jsem si objednala především ze zvědavosti, protože na tyhle mikiny, jen s obměnou nejrůznějších potisků, narážím docela často a tak mě zajímala jejich kvalita. Čekala jsem, že bude spíše z umělého materiálu, uplejší a tak ideální pod nejrůznější bundičky. Mikina dorazila přesně taková, jakou jsem očekávala, s kvalitním potiskem, který zvládá bez újmy i praní.
7/10 bodů - materiál mohl být méně umělý a velikost "uni" je opět spíše S/M.


10.) Parku s kožíškem (v outfitu tady) jsem nutně potřebovala od chvíle, kdy jsem na ni poprvé narazila na We♥it, ale protože mi její ceny v kamenných obchodech přišly přemrštěné, nakonec jsem si ji objednala raději z internetu.. a rozhodně toho nelituju! V tomto případě snad ani nemůžu říct, že by odpovídala popisu, protože naživo je ještě 100x hezčí a jednoznačně tak předčila všechna moje očekávání. Univerzální velikost je, v tomto případě, opravdu univerzální, protože díky šňůrkám ve spodní části se utáhne dle potřeby a oblečete ji tak jak s velikostí XS, tak klidně i L! :) Propracování, stejně jako kožíšek, je kvalitní a pokud na podzim sháníte parku, tuhle s čistým svědomím doporučuju! :)
9/10 bodů - Parka je vyteplená kožíškem, ale bohužel jen na těle, chybí vyteplení v rukávech, proto strhávám bod.

A co vy a SheInside? Máte s touto stránkou zkušenosti? Co přes internet nakupujete nejčastěji? A na co byste naopak neměli odvahu? :)

Komentáře

  1. Ja jsem na SheIn jeste neobjednavala, ale s ostatnimi asijskymy shopy mam vesmes pozitivni zkusenosti. Pokud si clovek da pozor, co objednava, tak to vetsinou vyjde :D

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že ze Sheinside mi pokaždé přišly moc pěkné věci, také mám však pokaždé obavy z toho, co z balíčku ve finále "vykoukne" :-D, ale jak říkám, měla jsem zatím štěstí. Jediným problémem zůstává však nemilé clo, proto jsem se chtěla zeptat jestli u tebe to proběhlo v tomto směru v pořádku. Děkuji za odpověď :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, z žádného z čínských e-shopů mi nikdy nic neproclili, takže snad můžeš být bez obav! Zato od Victoria's Secret už určitě objednávat nebudu! :D

      Vymazat
  3. Z tohoto e-shopu jsem si zatím nic neobjednávala, ale věci jsou tam opravdu krásné :) Kabátek a parka co sis objednala se mi strašně líbí! ♥ Super článek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabátek zbožňuju! ♥ a parka má nejbožejší kožíšek :3
      děkuji :*

      Vymazat
  4. Heeej, to je naprosto skvělej článek <3

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem u nich nic neobjednávala, ale většina věcí, co jsi objednávala se mi líbí a tobě sluší .)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).