Přeskočit na hlavní obsah

SheInside shopping review

Objednávání ze zahraničních, většinou čínských, stránek je lákavé - oblečení/ doplňky stojí pár korun, nabídka je obrovská, delší doba doručení se za tu cenu dá vydržet.. ale přesto hodně lidí v nákup nemá důvěru.. proč? Ilustrační obrázky jsou jedna věc, to co vám pak dorazí domů, je ale občas věc druhá.. Musím se přiznat, že já měla ve většině případů štěstí a nákupy tak pro mě byly téměř pokaždé ve stylu "hodně muziky za málo peněz", ale pak jsem zažila také situace, kdy jsem danou věc vybalila a skoro umřela smíchy, jak se ani nepodobala tomu, co bylo na ilustračních fotkách :D.. Proto mě napadlo vám ukázat kousky, které dorazily mně a současně je porovnat s tím, co "bylo slibováno". Doufám, že se článek bude líbit a u některých kousků vám třeba i pomůže v rozhodování, jestli danou věc objednat nebo ne! :))


1.) Kraťásky (v outfitu tady) tohoto stylu se pro mě letošní léto staly "must have" kouskem číslo 1, ale protože jsem na ně nenarazila ani v jednom kamenném obchodě, nezbylo mi, než je objednat přes internet. Sáhla jsem po vzorovaných s tím, že vzor je naprosto totožný jako na obrázcích, stejně jako materiál. Obavy jsem měla především z velikosti, protože kraťásky jsou "univerzální" což je ve většině případů S, ale občas pak také menší S nebo naopak M a výše.. Kamarádka říkala, že by si na mě kraťásky představovala klidně menší, já ale zastávám názor, že na S padnou jako ulité a upnutější už by nemusely působit tak hezky!
9/10 bodů - Ráda bych dala plný počet, ale s univerzální velikostí bohužel nemůžu souhlasit.


2.) Neonové oversize šaty (v outfitu tady) mě zaujaly především kvůli ceně a protože jsem od nich (právě kvůli nízké ceně :D) upřímně moc neočekávala, plánovala jsem si, že je budu nosit jen přes plavky na dovolené.. Sehnat se dají v neonově zelené a neonově růžové s tím, že jsem nikde neobjevila obrázek oněch růžových, takže jsem raději sáhla po zelené.
Šatičky přesně odpovídají ilustračním fotkám - nejen provedením, ale i konkrétní barvou. Příjemně mě pak překvapil fakt, že mají také podšívku. Z původně plánovaných "šatů k vodě" se tak staly šaty, ve kterých jsem strávila většinu dovolené a navíc krásně zdůrazňují opálení, což jim přidává další plusové body. Velikost jsem zvolila S s tím, že má být oversize, což sedí.. ale myslím si, že by šaty v této velikosti s přehledem seděly i na velikost M! :)
10/10 bodů


3.) Šaty s květinovým potiskem (v outfitu tady) jsem si původně představovala jako bodycon šaty mini délky, takže pro mě zůstávají jedním z největších zklamání z věcí, v tomto článku zmíněných.. Po bližším prozkoumání šatů na stránkách Sheinside ale vlastně moc nechápu, kde jsem dospěla k onomu bodycon střihu a ještě k tomu v minidélce, protože ani o jednom tam zmínka není :D.. Každopádně mi ale šaty neseděly tak, jak bych si představovala a vlastně mě ani nenapadá typ postavy, kterému by mohly sedět tak, aby to působilo lichotivě. Proto jsem si ty své přeupravila na tričko a myslím, že jim to jedině prospělo! :) Materiál, stejně jako potisk, přesně odpovídá ilustračním fotkám, navíc mají šaty moc pěkně propracované detaily.
6/10 bodů - Velikost S je oversize a celkově střih šatů příliš nelichotí postavě.


4.) Béžový kabátek (v outfitu tady) je bohužel jedním z kousků, o nichž jsem se zmiňovala už v úvodu článku -  objednáte věc a), ale přitom máte pocit, že vám dorazila věc b), která snad u věci a) ani neležela, při dobré vůli "procházela kolem"! :D Nevím, jak z vašeho pohledu, ale v mých očích je ilustrační obrázek v porovnání s reálnými fotkami prostě "nebe a dudy" :D :)..
5/10 bodů - Pěkné zpracování, ale bohužel naprosto odlišný střih, barva (v reálu je do broskvova) i materiál. Velikost S pak hodnotím spíše jako oversize S :)).


5.) Tartanová košile (v outfitu tady) patří k nejoblíbenějším kouskům v mém šatníku a pokud bych vám z daných věcí měla doporučit jen jednu, bude to právě tahle košile! Velikost přesně odpovídá uvedeným velikostním tabulkám, takže se nemusíte bát, že by vám v závěru neseděla. Materiál, stejně jako potisk je totožný s ilustračními fotkami, plusem je pak dokonalé propracování.
10/10 bodů - Nemám co vytknout! ♥


6.) Skort (v outfitu tady) mě poprvé okouzlil v Zaře, ale když jsem viděla, jaké nekřesťanské peníze za něj chtějí, rozhodla jsem se najít levnější alternativu! :D Přece jen se jedná o věc, kterou člověk (nebo alespoň já :) rozhodně nevynosí denně, takže mi investice zrovna do skortu přišla vcelku zbytečná. Na stránkách SheInside jej naopak objevíte za zlomek ceny a věřte mi, že pokud se vyloženě nepodíváte na vnitřní cedulku, skort ze Zary byste od jeho "levnějšího kámoše" jen stěží rozeznali :).. Velikost odpovídá přiloženým velikostním tabulkám s tím, že já mám velikost S, která mi dokonale obepíná postavu. Pokud tedy nemáte rády věci na tělo, volte raději o číslo větší, protože materiál není příliš pružný. Střihově i materiálově pak nemám co vytknout.
10/10 bodů


7.) Pískový kabátek (v outfitu tady) byl láskou na první pohled, ale musím se přiznat, že právě z objednávání kabátků, bund a podobných "náročnějších" kousků mám pokaždé největší strach. Říkám si, že na tričku/ sukni víceméně není co pokazit, ale konkrétně třeba na kabátku by šlo nepropracované provedení znát. V případě tohoto kabátku jsem ale měla štěstí, přesně odpovídá ilustračním fotkám a i když je možná spíše na ozdobu, než na teplo, v mé sbírce kabátků jednoznačně patří mezi ty, které využívám nejčastěji. Střih je oversize, ale přesto sedí moc hezky a nepůsobí "pytlovým" dojmem. Při volbě velikosti jsem opět vycházela z velikostních tabulek a zvolila tak Sko, které mi padne jako ulité! :)
9/10 bodů - Přesto, že se nejedná jen o nějaký "podšitý hadr", trošku teplejší kabátek určitě být mohl. Proto dávám bod dole :)).


8.) Svetřík zdobený zipy (v outfitu tady) v burgundy barvě mě doprovázel velkou část zimy. Jednak proto, že tuhle barvu nosím v zimě častěji, než kteroukoli jinou a pak také proto, že je opravdu teplý a takových kousků ve svém šatníku moc nemám :D.. Jenomže právě časté nošení vedlo k tomu, že se na svetříku objevily žmolky, které šly ale bez problémů odstranit odžmlokovačem a nezůstala po nich ani památka. Co se pak týká střihu, barvy i provedení - nemám co vytknout, svetřík je propracovaný moc pěkně. Velikost je uvedena jako univerzální, z mého pohledu S/M.
8/10 bodů, protože žmolkování prostě neodpouštím! :D :))


9.) Mikinu s potiskem lva (v outfitu tady) jsem si objednala především ze zvědavosti, protože na tyhle mikiny, jen s obměnou nejrůznějších potisků, narážím docela často a tak mě zajímala jejich kvalita. Čekala jsem, že bude spíše z umělého materiálu, uplejší a tak ideální pod nejrůznější bundičky. Mikina dorazila přesně taková, jakou jsem očekávala, s kvalitním potiskem, který zvládá bez újmy i praní.
7/10 bodů - materiál mohl být méně umělý a velikost "uni" je opět spíše S/M.


10.) Parku s kožíškem (v outfitu tady) jsem nutně potřebovala od chvíle, kdy jsem na ni poprvé narazila na We♥it, ale protože mi její ceny v kamenných obchodech přišly přemrštěné, nakonec jsem si ji objednala raději z internetu.. a rozhodně toho nelituju! V tomto případě snad ani nemůžu říct, že by odpovídala popisu, protože naživo je ještě 100x hezčí a jednoznačně tak předčila všechna moje očekávání. Univerzální velikost je, v tomto případě, opravdu univerzální, protože díky šňůrkám ve spodní části se utáhne dle potřeby a oblečete ji tak jak s velikostí XS, tak klidně i L! :) Propracování, stejně jako kožíšek, je kvalitní a pokud na podzim sháníte parku, tuhle s čistým svědomím doporučuju! :)
9/10 bodů - Parka je vyteplená kožíškem, ale bohužel jen na těle, chybí vyteplení v rukávech, proto strhávám bod.

A co vy a SheInside? Máte s touto stránkou zkušenosti? Co přes internet nakupujete nejčastěji? A na co byste naopak neměli odvahu? :)

Komentáře

  1. Ja jsem na SheIn jeste neobjednavala, ale s ostatnimi asijskymy shopy mam vesmes pozitivni zkusenosti. Pokud si clovek da pozor, co objednava, tak to vetsinou vyjde :D

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že ze Sheinside mi pokaždé přišly moc pěkné věci, také mám však pokaždé obavy z toho, co z balíčku ve finále "vykoukne" :-D, ale jak říkám, měla jsem zatím štěstí. Jediným problémem zůstává však nemilé clo, proto jsem se chtěla zeptat jestli u tebe to proběhlo v tomto směru v pořádku. Děkuji za odpověď :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, z žádného z čínských e-shopů mi nikdy nic neproclili, takže snad můžeš být bez obav! Zato od Victoria's Secret už určitě objednávat nebudu! :D

      Vymazat
  3. Z tohoto e-shopu jsem si zatím nic neobjednávala, ale věci jsou tam opravdu krásné :) Kabátek a parka co sis objednala se mi strašně líbí! ♥ Super článek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kabátek zbožňuju! ♥ a parka má nejbožejší kožíšek :3
      děkuji :*

      Vymazat
  4. Heeej, to je naprosto skvělej článek <3

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem u nich nic neobjednávala, ale většina věcí, co jsi objednávala se mi líbí a tobě sluší .)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu