Přeskočit na hlavní obsah

Summer nail polish ♥


Přestože mám gelové nehty, běžné laky na nehty mám moc ráda.. Každý letní měsíc jsem si koupila jeden a snažila jsem se tak nehty na nohou sladit s gelovými :). Celý minulý rok jsem používala jen výrazně červený lak od NYC, protože bezvadně držel, byl krásně sytý a také se skvěle aplikoval. Ale když jsem letos k svátku dostala od brášky lak v mé oblíbené růžové barvě, ve kterém se na světle odráží krásně jemné třpytky, rozhodla jsem se, že je škoda celé léto strávit v "v jednom laku", když jich existuje tolik :))
V tomto příspěvku bych vám tedy ráda přestavila laky, které mě provází toto léto :))

1.) Růžový lak Colleen se třpytkami (odstín 186)


Lakům neznámých značek jsem nikdy moc nevěřila. Kdysi jsem si koupila jeden vážně úžasný, neonový, který ale bohužel nepřežil ani první letní koupání, takže jsem se neznámým značkám laků začala vyhýbat.
Když jsem dostala od brášky k svátku tohoto růžového krasavce, barvu jsem si hned oblíbila :) Stejně spokojená jsem pak byla s aplikací a také výdrží laku. Nehty vydržely krásně nalakované skoro dva týdny a myslím, že i kdybych je neodlakovala, ještě alespoň týden bych se za ně rozhodně nemusela stydět :)
* k sehnání je v drogeriích teta

2.) Mint COLORAMA (odstín 214) a třpytkový flormar (odstín P05)


Stříbrný lak jsem si původně koupila na opravu náhrdelníku, který mi spadnul na zem.. Ale protože se mi hrozně líbí, když je jeden z nehtů odlišné barvy než ostatní, našla jsem pro něj nakonec i jiné využití.
Mentolový Maybelline jsem si pořídila, když jsem kupovala lak pro maminku, který byl zrovna v akci 1+1 ZDARMA. Za největší výhodu považuji plochý štěteček, díky kterému je aplikace opravdu jednoduchá. Výdrž obou laků také jednoznačně chválím :))
* flormar - teta, COLORAMA Rossmann

3.) Metalický flormar (odstín DC05)


Tento lak jsem si zamilovala na první pohled. Původně jsem si byla v drogerii koupit barvu na vlasy, ale lak mě zaujal natolik, že jsem se pro něj další den musela vrátit :D Říkám mu "rybí lak", protože metalické odlesky mi připomínají barvu rybiček, které jsme mívali :D:))..
Barva je jedním slovem ÚŽASNÁ! Nejenže je odlišná na různém světle.. ale také z různých úhlů ♥.. Výdrž je opět skvělá, ale co musím vytknout, je aplikace.. Lak nemá plochý štěteček a když jsem včera kamarádce lakovala nehty, navztekala jsem se, jak už dlouho ne :D.. Ale třeba je to jen v šikovnosti, tak pokud máte stejně jako já, rády "divné" barvy, určitě doporučuji! :))

A co vy? Jaké laky jste si toto léto oblíbily? :))

Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).