Přeskočit na hlavní obsah

Hello 2018 ♥


Moje drahé čtenářky.. čtenáři..
po delší blogerské odmlce jsem zpátky, abych vám popřála vše nejlepší do nového roku (lepší pozdě, než-li nikdy, znáte to.. ;D)! Hlavně zdraví (protože bez něj bychom si nemohli užít ani ty euromiliony, o jejichž výhře většina z nás, v čele s mým drahým mužem :D, tolik sní..), štěstí a samozřejmě také lásku, ať má jakoukoli formu! 

zdroj: we♥it

Je už nepsaným pravidlem, že s koncem roku a příchodem nového nejen blogeři (i když Ti především :D), ale i spousta "obyčejných smrtelníků" ve virtuálním světě bilancují nad tím, co jim předchozí rok dal, vzal a celkově vypichují důležité momenty svého života. Já jsem naopak téhle rekapitulaci nikdy moc nefandila.. ne proto, že bych ji snad ráda nečetla u ostatních - právě naopak.. jen si zkrátka myslím, že co se stalo, stalo se, buďme vděční za každý jeden den v našem životě, těšme se na budoucnost, ale především - si užívejme všeho teď a tady!
Před pár dny za mnou přišel taťka, v ruce hodinky, které jsem mu dala už před téměř rokem a povídá "dneska jsem je viděl na internetu.. a jsou drahé!".. usmála jsem "Byla jsem celkem úspěšná blogerka, měla jsem velkou slevu, neboj :D.." Zadíval se na mě a povídá ".. Byla.. a proč už nejsi?"
Neodpověděla jsem, sama totiž nevím.. možná občas potřebujeme pauzu od něčeho, na čem nám záleží, co máme rádi.. ne proto, že by nás to už nenaplňovalo, nebavilo.. ale zkrátka jen proto, aby nám to mohlo začít chybět.. abychom si toho zase uměli vážit.. A i když se vám to zdá možná jako slabý argument k tomu, abych se po měsících znovu dostala k psaní článků, pro mě naopak znamená hodně.. a moc si žívám a současně vážím každého jednoho člověka, který tyhle řádky čte a za tu dobu na mě nezapomněl :).
Nikdy jsem nefandila článkům, kde autoři jen ukáží outfit na fotkách a prohodí třeba jedna dvě věty, to zkrátka není můj styl.. a vlastně kdybych všechno stokrát neokecala, nebyla bych to ani já :D.. Když jsem tak v poslední době neměla dost času na to / neuměla si zorganizovat čas, abych se s vámi podělila o své myšlenky, raději jsem se neozvala. Dělat věci jen z části totiž nikdy nebyl můj styl a teprve až do něčeho dám 110 %, umím být spokojená..
Co říct závěrem? Snad jen že doufám, že si na těch 110 procent všichni užijeme i tenhle rok! Máte do něj nějaké předsevzetí? Moje je jednoduché - žádné předsevzetí si nedávat, protože nás pak jen stresují.. takže pokud chcete něco udělat, s něčím začít, cokoli změnit.. udělejte to prostě hned!












tričko Michael Kors, bundička s kožichem i-moda.cz, džíny Only, kabelka a tenisky Guess, hodinky Esoria

Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).