Přeskočit na hlavní obsah

in LOVE with my new flower dress♥


Neskutečně mě baví vytvářet nejrůznější koláže.. to už ale dobře víte :D Jelikož ale nejsem zrovna znalá photoshopu a tady těch podobných tvůrčích programů, vždy jsem byla při tvoření odkázaná na zahraniční stránky. Což mi vlastně vůbec nevadilo, do chvíle, než jsem při vytváření narazila na věci, které mě zaujaly natolik, že jsem si je pak chtěla opravdu pořídit a ne je jen obdivovat v koláži.. Určitě to taky znáte - vysníte si nějakou věc, dlouho ji nemůžete objevit, pak na ni náhodou narazíte na nějakém cizím e-shopu.. cena není nejhorší, tak proč to neobjednat ze zahraničí.. jenomže.. ve většině případů, díky clu nebo vlastně i díky obyčejnému poštovnému, se z kabelky za 500,- najednou stane kabelka za 1200,-.. nemluvě o tom, jak dlouho si na ni většinou počkáte (o příběhu, jak jsem objednávala teplákovku Victoria's Secret z USA, abych ušetřila a v závěru jsem dala 1000,- za clo, jste už slyšeli? :D)..

Jsem odjakživa neskutečně nedočkavý člověk, takže pokud si něco objednám z internetu, pošťáka bych šla nejradši hned po provedení platby vyhlížet k oknu :D.. ale takhle rychlé to bohužel není. Pokud si nepřiplatíte, zaslání ze zahraničí se většinou celkem protáhne a pokud tak sháníte šaty například na nějakou konkrétní příležitost, z vlastí zkušenosti vím, že objednat je už s víc jak měsíčním předstihem, mě opravdu napadne málokdy..
Ale zpátky k těm kolážím :D.. když se mi naskytla možnost tvořit koláže na české stránce, z v Česku dostupných produktů, měla jsem neskutečnou radost! Nejenže na stránce objevíte věci, které jsou většinou z aktuálních kolekcí a tudíž si je můžete ihned po objevení upalovat vyzkoušet třeba do Háemka, na stránce jsou věci třeba také z Asosu.. a to je pro mě, upřímně, tak trošku předzvěst toho, že v nejbližší době budu o hodně peněz chudší a můj šatník naopak o hoodně kousků z Asosu plnější.. protože.. ty jejich šaty! :D♥ A navíc poštovné kolem stovky, což je vlastně stejné, ne-li nižší než v našich e-shopech :))
Už dlouho se mi nestalo, že by mě nějaké šaty okouzlily natolik, že bych je objednala snad ještě dřív, než se podívám, jaké další v nabídce mají.. ale tohle byla prostě láska na první pohled! A i když jsou teda odvážnější, co se barev i střihu týká, nemůžu se jich nabažit a troufám si tvrdit, že hezčí šaty snad ani nemám. Takže tolik k mému okouzlení, co se tvorby koláží na Modio.cz týká.. Pokud vás, stejně jako mě, tyhle módní hry baví a nebo jen hledáte inspiraci, určitě se na stránky kukněte a do komentářů mi pak klidně můžete dát odkaz na to, co naopak okouzlilo vás :)).
A jaké jsou další novinky v mém dnešním outfitu? Vlastně úplně všechno.. od crossbody kabelky, přes sandálky, až po sluneční brýle Vogue, které jsou u mě vzácnou událostí, protože pokud jste si všimli, většinou nosím jen pilotky a jinému tvaru brýlí jsem se dlouho vyhýbala. Faktem ale je, že nehledě na kvalitu a značku mi pilotky nepřijdou moc bytelné, a když si je občas jen tak hodím do kabelky, mám strach, abych pak z kabelky ještě něco vytáhla :D. To se u těchto brýlí naopak rozhodně bát nemusím a zvykla jsem si na ně natolik, že od chvíle, co je mám, všechny pilotky jen leží v krabici a upřímně mi vůbec nechybí :)). Pokud tedy hledáte brýle, které jsou elegantní, praktické a hodí se vážně ke všemu, určitě stojí za návštěvu některá z prodejen Optiscont. Věřte mi, že až si je nasadíte, už je nedáte z ruky stejně jako já! :))
















šaty Asos, kabelka Guess, náušnice Baťa, náramek H&M, sluneční brýle Vogue -  Optiscont, sandálky Prisco

Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu