Přeskočit na hlavní obsah

Flower time ♥



Můj šatník by se dal rozdělit na dvě části - jednu tvoří nadčasové kousky, do kterých se vyplatí investovat a které mě rozhodně za pár týdnů neomrzí.. druhá polovina jsou naopak věci, které mě ve většině případů sice okouzlily na první pohled, ale než jsem stihla rozumně zvážit, jestli je potřebuju a vynosím, už byly moje :D..jen z hlediska opravdového využití to pak už trošku pokulhávalo.. příkladem za všechny budiž třeba legendární sluneční brýle Lenonky, ve kterých jsem nafotila sice jen jediný outfit, ale navěky se při pohledu na sebe, právě v tomhle článku, budu smát :D (zasmějte se spolu se mnou.. - klik :D).

Ale proč jsem vlastně tady tou pomyslnou "dělbou šatníku" dnešní článek začala.. outfit, který na sobě mám mi totiž přijde skvělou kombinací obou zmíněných stran.. MK kabelka, u které jsem díky ceně vcelku dlouho váhala, jestli ji koupit nebo si raději pořídit něco většího.. - už nějaký ten pátek u mě u crossbody vede právě tahle velikost a věřte mi, že bych neměnila! Když je totiž kabelka uspořádána tak skvěle, jako právě tato, víc místa prostě není třeba! :) A stejný úspěch jako kabelka u mě mají také tyhle sandálky.. když vyberete podpatky, které nejsou jen krásné (třeba já dřív vybírala jen podle vzhledu - pohodlí nepohodlí :D), zjistíte, že nosit podpatky není vůbec tak nepohodlné, jak většinou všude slýcháme a budete se k nim vracet stejně rády, jako já.. a už nejen proto, že si to žádá příležitost :)).
Co za nadčasový kousek ale naopak nepovažuju, jsou džíny s nášivkami.. dvakrát jsem se na ně v obchodě dívala a váhala.. abych se pro ně nakonec do třetice vrátila :D. Když jsem fotku v nich pak poslala mé nejlepší kamarádce, okamžitě se mi dostalo reakce "ty.. a kytky!?".. Ano na rozdíl od ní jim zrovna moc nefandím.. ale o to víc mě vlastně zaujaly! Když na sobě něco vídáte jen výjimečně, má to zkrátka něco do sebe :).. Jenomže.. kdyby v tom nebyl nějaký paradox, nebyla bych to já, takže víte co? Tyhle džíny, které jsem původně považovala za nevyužitelné a do pár týdnů je viděla na Vinted :D, nosím snad ze všech kalhot nejčastěji a snad ještě nikdy mi na instagramu nepřišlo tolik dotazů ohledně toho, kde jsem nějakou věc z outfitu koupila! :D Vlastně jo, došlo.. zrovna včera.. vypadá to totiž, že moje peříčkové boty ála Pravá Blondýnka uctíváte stejně jako já! :D ♥ Tak to abych s nimi brzy připravila nějaký outfit, co říkáte? ♥












top New Yorker, džíny Tanya Fashion, řetízek Pandora, kabelka Michael Kors, sandálky Časnaboty

Komentáře

  1. Ano, smála jsem se s tebou :D
    Na boty Pravé blondýnky se hrozně těším, už když jsem je viděla na insta, tak jsem si říkala, že je chci vidět i na blogu!!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee, ty jsi zlatíčko! tak snad se outfit bude líbit <3

      Vymazat
  2. Mas moc hezkou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, viděla jsem tě na přijímačkách na veřejnou správu na PrF MU. Dostala ses? Pokud ano, byli bychom spolužačky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, děkuji za komentář :) budu se v září těšit <3 klidně mi písni na facebooku, ráda se předem seznámím :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).