Přeskočit na hlavní obsah

Sundown ♥


Miluju západ slunce.. a pak taky bezmezně miluju svého úžasného muže! - a když se tyhle dvě lásky spojí, vzniknou fotky, jaké najdete právě v dnešním článku. Protože víte co? Pokaždé, když se na toho svého blonďáčka dívám, nemůžu se zbavit spokojeného výrazu a zároveň jsem zas a znova neskutečně vděčná, že se můj princ na bílém koni fakt objevil a kromě toho, že jsem do něj blázen, vypadá taky úplně přesně jako princové, které jsem malovala už jako malá! :D

Musím se přiznat, že dnešní fotky nejsem zrovna nejnovější, měsíc budou mít určitě.. a i když se mi moc líbí, vznikly v době, kdy bylo snad pořád krásně, takže se fotilo jak na běžicím páse, fotky jsem pak rychle stahovala do počítače, abych na paměťovce udělala místo.. až jsem na ně nakonec málem zapomněla.. Jenomže včera jsem měla po dlouhé době konečně volnější den, tak jsem se dala do úklidu (jak mého růžového doupěte, tak toho virtuálního úklidu :D) a při té příležitosti jsem objevila (mimo jiné :D) právě tyhle fotky.. a taky hromadu citátů, ať už až po uši zamilovaných nebo těch ve stylu "budu nová Bridget Jones" :D.. A v hlavě mi uvízl konkrétně tady ten..


Kolikrát se vám v životě stalo, že jste si něco moc přáli a nakonec byli zklamaní, že se to nesplnilo? Kolikrát jste si nabili čumák a kolikrát se z toho skutečně poučili? Nevím, jestli je to tím, co nás v životě potká nebo "jen" tím, že prostě stárneme, ale faktem je, že ať nás v životě potká cokoli, dřív nebo později dostaneme vysvětlení, proč tomu tak bylo a nakonec i sami uznáme, že to bylo to nejlepší, co se mohlo stát! Vyhazov ze školy, změna práce, špatní muži.. Všechno nás směřuje, kam má a tak vždycky říkám, že některým pitomcům, které jsem v životě potkala vlastně vděčím za to, že mi ukázali, jak špatní lidé umí být a zároveň, jak moc velké štěstí mám, že mám teď po svém boku tak úžasného muže a o to víc si jej vážím :).
A z oufitového článku se pomalu stává vyznání lásky, takže si to nechám na doma a konečně se přesunu k tématu! :D Mému drahému tímto děkuji za krásné fotky a doufám, že do jara jich zvládneme ještě hodně, protože co se počasí týká, na focení přestává být světlo a na moje tělo naopak začíná být moc velká zima :D.. Ale jak jsem už říkala, tenhle outfit je ještě z dob babího léta, bylo tehdy opravdu krásně a navíc jsme vyráželi jen do kina, takže žádné extra zachumlání nebylo třeba :). Víte, jak vždycky říkám, že áčkové střihy šatů/ sukní moc nemusím? Tak si za tím stojím (nenechte se mýlit dnešním ani minulým outfit postem! :D), pravdou ale je, že na fotkách vypadají nesrovnatelně líp právě střihy "rozevláté" a tak občas prostě neodolám :D:)).
Zbytek outfitu už pak dobře znáte, teda s výjimkou botek, protože když jsem před podzimem třídila boty, aby mohly ty "nevyužívané" skončit na Vinted, s botníkem jsem zatočila natolik, že mi zbyly jen jedny kotníkové boty.. a to je na fashion blogera fakt málo! :D Takže jsem, čistě z "nemám co na sobě" :D, obohatila svůj botník o tyhle krásky se střapečkama, které teď skoro nesundávám a jen čekám, kdy mě od podpatků zase odnaučí nějaký "zvednutý" chodník :D.
A v čem do ulic vyrážíte vy? Ještě občas vytáhnete sukýnku nebo jste už zachumlané od hlavy až k patě? :)














šaty Atmosphere, bunda Bershka, řetízek, náramek a náušnice - dárek od přítele, hodinky Rosefield - Woodies, kabelka Guess - Destore, botky Časnaboty

Komentáře

  1. Moc hezké boty a šaty ti fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. jednoduchý pekný ale sexi outfit. Ešte dobre že si poznamenala, že nie je z aktuálneho obdobia, lebo teda by som sa čudovala, že či v tom nezamrzneš :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit. Já ještě sukni a šaty nosím. Sice už mám i teplejší silonky, ale nechci se sukní a šatů vzdát tak brzy. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Vše, co se píše v článku, je naprostá pravda.. a když mám špatné dny nebo přijde něco, co mě porazí, tak se na tohle snažím myslet - že vše se děje z nějakého důvodu a všechno špatné se stalo proto, aby mohlo přijít něco lepšího.. Jsem moc ráda, že jsi zamilovaná, láska je dokonalá a moc ti to přeji.

    Jak ráda bych taky nosila podpatky.. Zlín je na to fajn město (zvlašt ted ty nové chodíky u podchodu a v parku, to je jako molo <3 :D .. ale vzhledem k tomu, že mnohem víc času trávím v Olomouci, nemůžu si s podpatkama moc vyskakovat :D)

    OdpovědětVymazat
  5. jsi strašně krásná a máš naprosto top postavu :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).