Přeskočit na hlavní obsah

Khaki shirt dress


Také se vám občas stává, že máte den, kdy se vám pokazí doslova všechno, co může? Já jej měla zrovna včera, v den, na který jsem se neuvěřitelně těšila, protože jsme měli s mužem výročí ♥. Nebo ehm.. výročí.. jsme ve fázi, kdy slavíme každý úžasný měsíc, který jsme strávili společně, takže výročí není ten správný pojem, spíše "výměsíčí" :D.. Takže jsem se nemohla dočkat na večer, kdy se konečně uvidíme a při té příležitosti nafotíme třeba také outfit, protože i když tomu pořád nemůžu uvěřit, můj drahý tuhle činnost zvládá fakt na jedničku a dokonce ho to prý i baví (muž snů.. ach ♥).

A i když jsem poslední dobou neustále přivolávala krásné počasí, když teď konečně dorazilo, stačilo pár hodin, abych z něj byla úplně na nervy! :D Make-up se mi začal roztékat snad ještě dřív, než jsem se dolíčila, šaty se po chvíli sezení v autě totálně dožmaly.. a když jsme pak dostali ještě defekt, bylo mi jasné, že na focení nevypadám ideálně já a teď už vlastně nespolupracuje ani světlo! :D
Jenomže můj muž, je na rozdíl ode mě, v těchto situacích neuvěřitelně klidný a tak jsme fotit nakonec přece jen začali a i přes moje protesty, že dneska to prostě není ono, jsme outfit nafotili a teď jsem za to samozřejmě vděčná! :D
Šatičky mám už nějaký ten pátek a i když mají dlouhý rukáv, jsou na tyhle vedra ideální, protože díky vzdušnému materiálu jsou jedněmi z mála kousků, které na sobě v tomhle počasí snesu! Stejně tak jsem si oblíbila kabelku, kterou jste viděli už v předminulém postu (tady), ale vzhledem k bílé barvě, které je na léto určitě vhodnější, než kabelky tmavé, ji teď nosím skoro pořád :). Jedinou novinkou v dnešním outfitu tak zůstávají espadrilky, které jsem si pořídila teprve nedávno a dnešním outfit post je vlastně jejich premiérou. Do tohoto typu bot jsem se zamilovala, už když jsem si pořídila své první espadrilky (tady) a zas a znovu musím opakovat, že to jsou nejpohodlnější boty na světě, protože je úplně jedno, kolik v nich nachodíte kilometrů, na noze po nich nezůstane ani škrábaneček, puchýř.. prostě cokoli.. a že s tím mívám v létě problémy u většiny bot!
A když u jsem u toho pohodlí, co se botek týká, ráda bych vám doporučila jednu vychytávku! - Znáte silonky ve spreji? Já o tomhle zázraku slyšela už celkem dávno, ale nikdy jsem si neuměla představit, jak to vlastně funguje.. Když jsem se pak v jednom článku dočetla, že tyhle silonky slouží k tomu, aby vás neotlačily například právě sandálky všeho druhu nebo aby se vám noha v létě v uzavřených botkách nepotila, řekla jsem si, že za těch pár korun to za zkoušku stojí.. a světe div se, ono to vážně funguje! :)) Takže pokud vás také občas pěkně potrápí sandálky nebo máte naopak problémy spíše s lodičkami, určitě silonky ve spreji Silky Touch od Pedag vyzkoušejte! Pak mi můžete dát vědět, co na ně říkáte a jestli jste si díky nim také konečně oblíbily botky, které vám do té doby doma třeba jen ležely v krabici! :))











šaty Vero moda, hodinky Esprit, náramek OPS! Objects, kabelka LYDC London - fashion shop, espardilky Michael Kors

Komentáře

  1. Tak teď jsem se zasmála, taky slavíme "výměsíčí", dokonce už 6 let :D Nádherný fotky, outfit dokonalej, ty jsi překrásná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný outfit :) A silonky v spreji používam a je to naozaj skvelá vec :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. pekné šaty a ten výstrih tam dáva riadny šmrnc ;)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty šaty jsou fakt úžasné a k tobě tento styl sedí:) Líbí se mi na tobě více než sportovní styl oblékání:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. O silonkách ve spreji jsem ještě neslyšela, ale zní to wow, jdu hned googlit. Jinak ti to moc sluší a co bych vypíchla, jsou nádherný MK botky :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šatičky jsou super! A ty botičky? Dokonalost! ♥ :) Jinak o silonkách ve spreji jsem už něco málo slyšela, ale nikdy jsem je nezkoušela, takže díky za tip! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. děkuji vám za úžasné komentáře kočky :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).