Přeskočit na hlavní obsah

London shopping 2016 ♥

Když jsem před několika lety poprvé navštívila Londýn, více než "studijní zájezd", který to měl být původně, to v podání mě a mé kamarádky Andrejky vypadalo spíše jako nákupní maraton! :D Každou volnou chvilku jsme trávily po obchodech a když jsem se po týdnu vrátila domů, naši to okomentovali slovy, že "kdyby tušili, využili by moji nepřítomnost k přistavení, ať to máme všechno kam dát", protože takové hromady věcí, jaké jsem tenkrát dovezla, nechápu ještě teď (jen pro objasnění - v Londýně jsme byli na začátku května, já odtamtud vezla už vánoční dárky pro celou rodinu i všechny kamarádky! :D)..
Tentokrát jsem ale Londýn pojala opravdu "výletně" a měla v plánu navštívit především památky, které mě tenkrát zaujaly a které jsem tak chtěla ukázat také taťkovi! :) Původně jsem vlastně ani neplánovala samostatný článek o londýnských nákupech.. Když jsem ale samotný článek o Londýně natáhla na x-stránek a některé z vás mi psaly, že daleko víc než na povídání o Londýně se těší na samotné nákupy :D, řekla jsem si, že vám udělám radost a článek přece jen bude! :))
Protože jsem letěla jen s příručním zavazadlem a nemohla si dovolit táhnout povlečení, x párů bot a nevím co ještě (jako tenkrát :D), řekla jsem si, že je nesmysl, aby mi místo zabíraly věci, které seženu i u nás a na místo toho jsem se zaměřila na to, co u nás stojí "sto milionů" a v Londýně se dá sehnat mnohonásobně levněji.. Ale protože se mi úvod článku zase prodlužuje víc, než jsem chtěla, pojďme už raději ke konkrétním věcem! :D


Pořízení nových džínů jsem neplánovala, jak jsem říkala už v Londýnském článku - přece jen jich mám až až.. jenomže ty "prajmarkovské" mají vážně prvotřídní kvalitu, do toho trhání (které mimochodem fakt můžu :D) a když vezmete v potaz, že džíny, ve kterých jsem vyrazila, mě po pár hodinách chození táhly jako ďábel.. - nové jsem prostě potřebovala! :D
Burgundy top z Bershky je v mé oblíbené barvě, má dokonalý střih, který krásně rýsuje postavu a vzhledem k tomu, že už jej mám i na "blogové profilovce", je vám snad jasné, jak moc jsem si ho stihla oblíbit! :)
Šátek od CK tak trochu je i není položkou z mého wishlitu.. abych to tedy uvedla na pravou míru - můj vysněný, je šátek od LV, přesně v tomhle odstínu.. ale jelikož bych za něj měla zhruba 6 těchto šátků od Calvina, víc asi dodávat nemusím :D..


"A pokud letíte do Londýna jen s příručním zavazadlem, určitě si nezapomeňte koupit kabát." - tak by mohla znít moje "rada" na cestu, protože mě vážně nenapadá, do jakého hůře skladného kousku oblečení, jsem se mohla na první pohled zamilovat! :D Ale vzhledem k tomu, že mi ještě žádný kabát neseděl líp, než právě tento, už jsem skoro zapomněla i na to, jak jsem se pařila v něm i teplé zimní bundě zároveň, jen abych mohla obojí "pronést" do letadla :D..

A hlavní cíl mých londýnských nákupů? Jednoznačně Victoria's Secret! Když jsme dorazili do jejich království na Bond Street, málem mi vypadly oči z důlků, jaká nádhera to byla! Křišťálové lustry, všechno se třpytilo, vonělo.. vlastně i ty prodavačky byly milejší než obvykle, až měl člověk chvílemi pocit, že není v obchodě, ale na kávě s kamarádkou, jak se o vás zajímaly :D..
A i když je to trošku mimo "new in" článek, musím se s vámi podělit ještě o jednu vtipnou historku, kterou mám s návštěvou VS obchodu spojenou. - Když na mě chudák taťka, ověšený taškama, čekal, než se z prohrabování prádla vrátím opět do reality, procházel kolem něj nějaký mladý pár a slečna povídá "Hele, tady ten chlap je oblečenej úplně česky!" :D Jen teda nevím, podle čeho slečna soudila, žádné ponožky v sandálech se nekonaly, ani batůžek! :D




Victoria's Secret je především rájem prádla, takže nepřicházelo v úvahu, abych si taky nějaké nepřivezla. A když už, tak už.. takže jsem to vzala z gruntu a pořídila si zrovna pořádnou výbavu! :D Kalhotky vyjdou sice stále dráž, než například ty v H&M, Lindexu.. ale když to porovnám s cenami VS kalhotek, které jsem si koupila u nás, cena je častokrát skoro dvojnásobná. Navíc můžete narazit na akce ve stylu 4 kalhotky za cenu 3 a tak podobně.. takže pak už jen hrabete a hrabete a máte pocit, že to bude v závěru ještě #supervýhodné! :D
Kalhotky od Viktorky jsou jednoznačně mými nejoblíbenějšími, protože tyhle "kolotočářské barvy" byly vždycky moje :D.. ale když jsem tu hromadu prádla viděla najednou naživo a pohromadě, dalo mi zabrat, abych vybrala jen pár kousků, protože bych si nejraději odnesla úplně všechny :D. Protože byla většina barev divokých (přesně tak, jak to mám ráda :D), rozhodla jsem se zaměřit spíše na střih. Nejraději mám Cheekstery, které (alespoň dle mého) dělají luxusní zadek a jsou pohodlné i v krajkových provedeních, na které si jinak příliš nepotrpím. Ale v závěru jsem neodolala ani klasickému T střihu a musím říct, že mě překvapily především ty bezešvé, protože jsou tak jemné, že máte pocit, jakoby na těle ani nebyly! :)


Pokud si vzpomínáte na článek o mých vánočních dárcích (tady), možná si pamatujete taky na úžasnou černou peněženku z Mohita, kterou mi Ježíšek přinesl. Byla jednoduchá, ale zajímavou ji dělaly dvě velké koule, které ji zdobily. Na pohled? - úžasné, z pohledu praktičnosti už míň, protože jsem koulí o všechno bouchala, stahovala mi peněženku doslova k zemi a pomalu ale jistě jsem na ni přestávala mít nervy :D.. Když jsem pak na letišti, v bezcelní zóně, objevila tuhle růžovou nádheru, bylo mi jasné, že do letadla bez ní prostě nenastoupím! :D O výhodné ceně se v jejím případě sice moc mluvit nedá, ale víte, co se říká "peníze budou, my nebudem..", tak proč si občas neudělat radost! :))


Potřebovala jsem pyžamo s pořadovým číslem tak "dvě stě padesát"? Ne! Ale bylo totálně boží, takže si doufám rozumíme! :D ♥ A pokud jste ještě neměli možnost navštívit obchod VS, o kterém jsem se zmiňovala dříve v článku, kukněte alespoň na video a pak doufám pochopíte moje pobláznění! :D :)) 
Doufám, že se vám dnešní článek líbil a příště už doufám opět outfit ♥.


Komentáře

  1. já jsem si v Amsterdamu pořídila svoje první kalhotky VS, které byly v akci za 9 euro. A byly to takový ty krásný sametový a ne ty bavlnený bombardáky, který u nás stojí skoro 400,- jsem z nich opravdu nadšená a vždy. když jsem na centrálu tak se tam jdu mrknout jestli náhodou nemají zase nějakou akci:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten velký lustr ve VS v Bond Street dělala česká designérka Petra Krausová, shodou okolností moje kamarádka. Heč. :)

    OdpovědětVymazat
  3. VS je nejlepší! Miluju oblečení, prádlo i vůně!

    OdpovědětVymazat
  4. Dokonalé kousky a hlavně to prádlo, nádhera! ♥ V tom obchodě by to moje peněženka asi nezvládla :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).