Přeskočit na hlavní obsah

Spring is coming ♥


Ahoj krásky, jak si užíváte březen? :* Škola, práce, nová láska, víkend v Londýně, poslední ples.. je toho tolik, až se mi ani nechce věřit, že poslední článek na blog přibyl již před více než dvěma týdny!? O post z Londýna, který jsem slibovala, samozřejmě nepřijdete, jen dá trošku zabrat se prohrabat hromadou všech těch fotek, takže prosím o chvilku strpení! :) Mezitím mám pro Vás outfit, se kterým trošku předbíhám, jelikož je z dnešního dne a v záloze mám přitom ještě nějaké další.. Jenomže z dnešního krásného počasí jsem měla tak skvělou náladu, že jsem se nemohla dočkat, až se pustím do upravování fotek.. a tak holt muselo všechno ostatní počkat! :D :))

Stejně jako v minulém outfit postu, jsem i tentokrát vyměnila kalhoty za sukni, kterou jsem doplnila novou mikinkou od Nike. Běžně "sportovní značky" nejsou nic pro mě, ale když jsem uviděla tuhle, zdobenou flitry, musela být moje! Flitry (kamínky), jsou totiž právě tím, co mi na sportovním oblečení chybí a od pořízení mikiny už pomalu přemýšlím nad tím, kde sehnat bílé Airmaxy zdobené kamínky, protože tuším, že se ke mně vlastně budou hodit určitě více, než ty klasické! :D Nějaké tipy? :))
A protože i přes krásné počasí teploty zase tak úplně jarní nejsou, pod conversky jsme nazula ještě nadkolenky, které jsem sehnala ve výprodejích Tezenisu. Nevěřili byste, jak těžké bylo objevit nějaké šedivé, proto z nich mám dvojnásobnou radost a doufám, že něco vydrží, protože jsou jednoznačně nejpříjemnější a nejteplejší nadkolenky, které vlastním! :)
A co vy a nadkolenky? Líbí se vám? Nosíte je?












mikina Nike a conversky - Ringit.cz, sukně Boohoo, kabelka Mohito, nadkolenky Tezenis, náušnice a náramek Guess, hodinky Miss Sixty, prstýnek Swarovski, sluneční brýle Amisu

Komentáře

  1. nadkolenky jsou parádní a já vždycky přemýšlela, k jakým botům by se nejvíc hodily
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Na Londýn se vždycky hezky dívá, těším se na tvůj příspěvek, outfit se mi líbí, ale fakt bych v něm umrzla :D. A podkolenky mám max takový ty chlupatý na doma a pak jedny, podobný těm tvým, ale černý a nosím je pouze pod kozačky, když je zima a mám náhodou sukni. :) BTW. Mikina za mě ANO, ANO, ANO!

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji podkolenky, nadkolenky .. všechny -kolenky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tento look je super, moc se mi libi i kabelka :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. Mikina se mi libi, super outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit a super fotky jako vždy ♥ :) Nadkolenky se mi moc líbí, ale nosit bych se je asi neodvážila, přijde mi, že mi zkracují nohy :D Škoda, že to počasí moc dlouho nevydrželo, už ať je teplo! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, overknee socks again! I love your style with long socks and I missed them from your outfits in last few months. You weared long socks quite often a year ago and these outfits were the best! You are very pretty wearing them, I would see more new outfits with overknee socks. Your blog is super! <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
  8. Jej tebe to ale pristane. Krásny outfit veľmi sa mi páči ako si to vymyslela s tými podkolienkami a cele to spolu pekne zladila.

    OdpovědětVymazat
  9. I would join to the prevoious comment, I like your outfits with long socks, too. And also missed them this autumn/winter. I would see more new outfits with overknee socks!

    OdpovědětVymazat
  10. Again a very cute outfit, your style is fascinating. I love your outfits with overknee socks, you are very pretty wearing them. I love to wear long socks quite often with skirts, shorts, you give me good inspiration ideas how to wear them. Would see new long socks outfits from you. Best wishes: Anna

    OdpovědětVymazat
  11. mnohokrát vám děkuji za milé komentáře! jste úžasné :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).