Přeskočit na hlavní obsah

PINK ♥


Protože největší úspěch u vás mají pokaždé ty outfity, které nejsou tak úplně na denní nošení, po minulém fitness outfitu jsem si pro vás pro připravila něco podobného - můj nový teplákový komplet! :D Hodně lidí má teplákovku spojenou se cvičením, jiní ji nosí jen na povalování doma.. a pak se najdou také ti, kteří ji berou za plnohodnotný outfit a vyrazí v ní téměř kamkoli.. což je i můj případ. Tedy.. já v ní vyrážím především venčit, na návštěvu ke kamarádkám nebo když potřebuju přepravit hromady balíků na poštu (do školy jsem v podobném outfitu vyrazila jen jednou, a to když jsem cestu která běžně trvá 15 minut potřebovala stihnout za 5 = "krajní nouze", budiž mi odpuštěno :D).

Tentokrát jsem se v outfitu vydala za kamarádkou a protože bylo při mém odchodu z domu takové počasí, že by ani psa nevyhnal (teda.. konkrétně můj pes má běžně problém i s daleko vlídnějším počasím :D), teplákovka mi přišla jako ideální outfit! Když jsem ji na stránkách Shein objevila, okamžitě mě zaujala.. Její podoba s teplákovkama od VS se nezapře a když jsem si navíc vzpomněla na clo, které jsem při objednávce z oficiálních stránek Victoria's Secret schytala posledně, usoudila jsem, že tohle bude jednoznačně levnější varianta! :D :)) Takže pokud se vám také líbí věci ve stylu VS, ale peníze za ně vám přijdou přemrštěné, tohle je fajn alternativa! :)
A co vy a teplákovky na běžné nošení? Ano nebo ne? :))













teplákovka Shein, kabelka Guess, Pompom Korallina, sluneční brýle Rayban Mister Optic, náhrdelník Gate, náramek Trollbeads, hodinky Daniel Wellington, tenisky Lacoste - answear



A protože byl včera Valentýn, je čas také na vyhlášení soutěže o šampon Kérastase od L'Oréal, který do soutěže věnoval e-shop Paradivka.cz - za což mu tímto ještě jednou mnohokrát děkuji! :)
Všechny vaše odpovědi, které dorazily, byly správné a vítězkou se na základě random.org stává slečna s komentářem č. 14 - Tereza Kopalova, které tímto gratuluji! :* Všem ostatním děkuji za účast a co nejdříve se pokusím přijít zase s nějakou další soutěží.. co třeba na moje narozeniny? ♥ A když už jsme u těch "událostí".. minulou středu jsem se zúčastnila dokonalé valentýnské párty pořádané Trollbeads, o níž vám určitě v nejbližších dnech napíšu, jen co nashromáždím všechny fotky! :)) Tak už se můžete těšit :*.
Krásný zbytek večera ♥..

Komentáře

  1. Proti teplákovkám nic nemám, ale sama bych si ji ven nevzala. Nejspíš asi proto, že žádnou nevlastním :D Staré kusy jsem vyhodila a nové si zatím nepořídila. Je mi totž hrozně líto utrácet za věci, které nenosím zas tak často. Jak jsem o víkendu zjistila, nemám vlastně ani žádné dlouhé tepláky, takže se stejně budu muset vydat na nákupy:)
    U tebe mi příjde, že ti sluší nejenom sukničky a podpatky, ale zároveň k tobě neskutečně jdou i sportovní věcí :) Takže outfit chválím:)

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi zlatíčko, děkuji mnohokrát! ♥ každopádně s Tebou musím souhlasit - já mám s nákupem teplákovek také trošku problém, protože když si uvědomím, že komplet teplákovka často vyjde dráž, než třeba džíny, sakra přemýšlím, jestli ji opravdu potřebuju! :D

      Vymazat
  2. Krásne hodinky! ♥ A celkovo aj celý outfit sa mi veľmi páči. Niekedy dám naozaj radšej niečomu športovému, ako nepohodlnej obtiahnutej sukni. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta kabelka k tomu určitě ne! ...hrůza.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta teplákovka je vážně krásná! :) Kdybych takovou vlastnila určitě bych v ní chodila i do školy. Jinak se moc těším na článek z Valentýnské párty :) PS: Samozřejmě ti to jako vždy sluší! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná mikina, ale taky asi nejsem úplně typ na teplákovku do města :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  6. mnohokrát děkuji za komentáře! :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu