Přeskočit na hlavní obsah

PINK ♥


Protože největší úspěch u vás mají pokaždé ty outfity, které nejsou tak úplně na denní nošení, po minulém fitness outfitu jsem si pro vás pro připravila něco podobného - můj nový teplákový komplet! :D Hodně lidí má teplákovku spojenou se cvičením, jiní ji nosí jen na povalování doma.. a pak se najdou také ti, kteří ji berou za plnohodnotný outfit a vyrazí v ní téměř kamkoli.. což je i můj případ. Tedy.. já v ní vyrážím především venčit, na návštěvu ke kamarádkám nebo když potřebuju přepravit hromady balíků na poštu (do školy jsem v podobném outfitu vyrazila jen jednou, a to když jsem cestu která běžně trvá 15 minut potřebovala stihnout za 5 = "krajní nouze", budiž mi odpuštěno :D).

Tentokrát jsem se v outfitu vydala za kamarádkou a protože bylo při mém odchodu z domu takové počasí, že by ani psa nevyhnal (teda.. konkrétně můj pes má běžně problém i s daleko vlídnějším počasím :D), teplákovka mi přišla jako ideální outfit! Když jsem ji na stránkách Shein objevila, okamžitě mě zaujala.. Její podoba s teplákovkama od VS se nezapře a když jsem si navíc vzpomněla na clo, které jsem při objednávce z oficiálních stránek Victoria's Secret schytala posledně, usoudila jsem, že tohle bude jednoznačně levnější varianta! :D :)) Takže pokud se vám také líbí věci ve stylu VS, ale peníze za ně vám přijdou přemrštěné, tohle je fajn alternativa! :)
A co vy a teplákovky na běžné nošení? Ano nebo ne? :))













teplákovka Shein, kabelka Guess, Pompom Korallina, sluneční brýle Rayban Mister Optic, náhrdelník Gate, náramek Trollbeads, hodinky Daniel Wellington, tenisky Lacoste - answear



A protože byl včera Valentýn, je čas také na vyhlášení soutěže o šampon Kérastase od L'Oréal, který do soutěže věnoval e-shop Paradivka.cz - za což mu tímto ještě jednou mnohokrát děkuji! :)
Všechny vaše odpovědi, které dorazily, byly správné a vítězkou se na základě random.org stává slečna s komentářem č. 14 - Tereza Kopalova, které tímto gratuluji! :* Všem ostatním děkuji za účast a co nejdříve se pokusím přijít zase s nějakou další soutěží.. co třeba na moje narozeniny? ♥ A když už jsme u těch "událostí".. minulou středu jsem se zúčastnila dokonalé valentýnské párty pořádané Trollbeads, o níž vám určitě v nejbližších dnech napíšu, jen co nashromáždím všechny fotky! :)) Tak už se můžete těšit :*.
Krásný zbytek večera ♥..

Komentáře

  1. Proti teplákovkám nic nemám, ale sama bych si ji ven nevzala. Nejspíš asi proto, že žádnou nevlastním :D Staré kusy jsem vyhodila a nové si zatím nepořídila. Je mi totž hrozně líto utrácet za věci, které nenosím zas tak často. Jak jsem o víkendu zjistila, nemám vlastně ani žádné dlouhé tepláky, takže se stejně budu muset vydat na nákupy:)
    U tebe mi příjde, že ti sluší nejenom sukničky a podpatky, ale zároveň k tobě neskutečně jdou i sportovní věcí :) Takže outfit chválím:)

    ...Instantní krása//Giveaway...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi zlatíčko, děkuji mnohokrát! ♥ každopádně s Tebou musím souhlasit - já mám s nákupem teplákovek také trošku problém, protože když si uvědomím, že komplet teplákovka často vyjde dráž, než třeba džíny, sakra přemýšlím, jestli ji opravdu potřebuju! :D

      Vymazat
  2. Krásne hodinky! ♥ A celkovo aj celý outfit sa mi veľmi páči. Niekedy dám naozaj radšej niečomu športovému, ako nepohodlnej obtiahnutej sukni. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta kabelka k tomu určitě ne! ...hrůza.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta teplákovka je vážně krásná! :) Kdybych takovou vlastnila určitě bych v ní chodila i do školy. Jinak se moc těším na článek z Valentýnské párty :) PS: Samozřejmě ti to jako vždy sluší! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná mikina, ale taky asi nejsem úplně typ na teplákovku do města :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  6. mnohokrát děkuji za komentáře! :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).