Přeskočit na hlavní obsah

lace-up detail ♥


Přesto, že miluju podzim, jedno mě na něm pořádně vzteká - sluníčko, které zachází snad ještě dřív, než pořádně vyjde.. a tak se stalo, že i když jsme tenhle outfit fotily jen něco málo po čtvrté hodině, ke konci už byla taková tma, že jsem se bála, aby z fotek vůbec něco bylo! Teď si ale říkám, že je to alespoň něco jiného a jsem zvědavá, jak se fotky budou líbit vám :))..

V outfitu je tentokrát hned několik novinek, tak doufám, že kvůli nim trochu přimhouříte oko nad sáčkem, které je tu opět a zas :D.. Kožených sukní vlastním hned několik a obzvlášť v zimě je nosím opravdu ráda.. nějaká áčkového střihu mi ale ve sbírce chyběla a když jsem tak narazila na tuhle, navíc skládanou, neodolala jsem! ♥
Šedé kozačky nad kolena jsem si zamilovala na první pohled a zkousla jsem tak i fakt, že díky užšímu podpatku s nimi budu možná trošku válčit! :D Vypadají skvěle jak k sukni, tak ke kalhotám a i když jsem čekala, že budou sjíždět, na noze drží dokonce líp, než moje druhé krásky nad kolena, které se upevňují ještě tkaničkou.
Poslední z novinek je pak tričko se šněrováním, které poslední dobou doslova zahltilo módní časopisy.. buďto jej můžete milovat nebo nenávidět, ale myslím, že není možné k němu nezaujmout žádné stanovisko :D.. Já osobně na šněrování "na čemkoli" příliš nejsem, ale v tomhle případě se mi šíleně líbí a už mám políčeno na dvě další! :D A jelikož vypadá nejlíp právě bez podprsenky, alespoň jednou v životě jsem vděčná, že si to s mojí "výbavou" můžu dovolit :D..
A jak se lace-up / šněrovací detaily líbí vám? :))









sako H&M, tričko Vero moda, sukně intimia.cz, kabelka Jej.sk, hodinky Esprit, náramek Trollbeads, kozačky Časnaboty.cz

Komentáře

  1. Skvely outfit.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. zaujímavo zladený outfit :) pekná kabelka
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný outfit! :) To tričko na šněrování se mi hodně líbí! No a kozačky jsou prostě boží :) Sluší ti to :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, máme stejné kozačky! A máš pravdu, že na noze drží dobře....Proto jsem si ještě jedny ty samé objednala i v černé :).Sukně je hezká, také mám podobné a v zimě je moc ráda nosím. A ta kabelka je boží!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný outfit :). Mám podobnou sukni! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sacko je opravdu bozi! A jsi desne sexy! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mooc povedený outfit!! :)
    A musím říct, že fotky mají díky tomu světlu-nesvětlu, takovou super ponurou atmosféru, hrozně se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, Anet, ty si uzaasna a dokonala :-) Krásny outfit !!
    XoxoPatty

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké! A především ty kozačky a tričko. Moc se mi líbí to šněrování!

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).