Přeskočit na hlavní obsah

Blazer with leather details ♥


Pokud sledujete můj instagram, tak jste mohli nabýt dojmu, že mi tohle sako přirostlo k tělu.. tak často ho totiž nosím (jak mě nedávno upozornila kamarádka :D).. Ale víte, co se říká "Čím víc musíme o něco usilovat, tím víc si toho v závěru vážíme.." a ona je to pravda!
Na tohle sako jsem narazila už při letních nákupech s babičkou, bohužel jsem ale v té stejné chvíli objevila také šedé biker džíny, které se vám tolik líbí.. A jelikož moje "bohatství" stačilo jen na jeden z těch dvou pokladů, vyhrály džíny, jelikož jsem je sháněla už delší dobu.. Babička mi sice nabídla, že si mám vzít i sako, které mi dá jako dárek za promoce, ale protože jsem měla ještě před státnicemi, moje pověrčivost mi pomyslně pohrozila, že nemám říkat hop, dokud nepřeskočím.. a tak jsem sako v H&M nakonec s těžkých srdcem nechala..

Když jsem pak o pár dnů později (a několika přepočítání svého rozpočtu :D) usoudila, že s vynecháním několika káviček, si sako klidně koupit můžu, okamžitě jsem se pro něj vydala.. Jenomže ve zlínském H&M nebylo a nebylo vlastně ani v žádném jiném, protože při dnech Marianne se po něm prý doslova zaprášilo! Takže jsem projela ještě Vinted, abych se nakonec smířila s tím, že první sako v životě, které se mi opravdu líbilo, mi holt nebylo souzeno..
Ale opak byl pravdou.. když jsem před pár dny s kamarádkou obcházela obchody, aby si vybrala nějakou podzimní bundu, zabloudily jsme také do H&M, kde mé pozornosti nemohly uniknout svetry s flitrovanými potisky sobů a jiné vánoční poklady :D.. a mezi nimi.. jedno jediné.. sako mých snů!? Řekla bych, že mi bylo sesláno snad jako předčasný vánoční dárek, ale vzhledem k tomu, že jsem si ho musela sama zaplatit, o žádném dárku nemůže být řeč! :D Každopádně to ani trošku nemění nic na tom, že jsem z něj absolutně unešená.. a vlastně o něm píšu už několikátý odstavec :D..
Doufám, že se Vám outfit bude líbit a také doufám, že nám počasí dopřeje ještě alespoň pár teplých dnů, jako ten, kdy jsme fotily tenhle outfit ♥.









sako a náhrdelník H&M, tričko Topshop, džíny Guess, hodinky Esprit, náramek Trollbeads, kabelka LYDC, kulička ebay, boty Mango

Komentáře

  1. Ty jsi tak krásná, brouku <3 a sako je fakt boží, skvěle ti sedí a hodí se k tobě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, děkuji miláčku ♥ po delší době konečně šťastná, tak třeba se to odráží i na vzhledu :D a sáčko už nevysleču! :3

      Vymazat
  2. Sako je luxusní, to se mi líbí hodně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky taham porad jednu věc kdyz mi hezky sedí a kdyz jde dobre kombinovat :) takze klidne nos dal je vazne krasne :) a gratuluji ke statnicim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát! :))
      většina z nás má skříň přecpanou k prasknutí a přitom bychom si bohatě vystačily s pár kousky, že? :D :))

      Vymazat
  4. Outfit je pekny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. To sako je nádherne :) Veľmi pekne zladený celý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to sáčko je boží! :) A ty vlasy máš nádherné, strašně ti to sluší ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  7. To není možné, ale ty jsi snad čím dál krásnější :-), sáčko je naprosto peckovní!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to sako je DOKONALY!!! :) wow! :)

    OdpovědětVymazat
  9. děkuju vám za milé komentáře, krásky moje ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu