Přeskočit na hlavní obsah

gold cardigan & leather leggings ♥


Vzpomínáte, jak jsem v jednom z minulých outfit postů zmiňovala, že cardigany nejsou nic pro mě? Tak omyl! :D - Vlastně šlo jen o to najít ten správný, protože když jsem tohoto zlatého krasavce uviděla, byla to láska na první pohled a hned jsem si ho představila v "milionu" nejrůznějších kombinací! :))

Miluju třpytivé věci, do toho perfektní materiál a navíc vypadá skvěle ke koženým kalhotům/ legínám, čímž se jednoznačně stává "must have" kouskem mého šatníku. V celokožených outfitech se vyžívám, ale přece jen se ne vždy hodí a tak jsem ráda, že mám konečně kousek, který můžu kombinovat právě s koženými věcmi a tím trochu odlehčit "rockový look", který kůže většinou budí :D :)). Ale vlastně nejen tenhle cardigan, celá podzimní/ zimní kolekce modina je víc než vydařená, takže pokud sháníte bundičky, svetry, kalhoty,.. prostě cokoliv do chladnějšího počasí, určitě kukněte na jejich stránky, nebudete litovat! :))
Doufám, že se vám outfit bude líbit, těším se na reakce a budu ráda, když se vyjádříte také k prostředí, ve kterém jsem s kamarádkou fotily, protože já jsem z něj unešená a rozhodně jej tak nevidíte naposledy! :))
Mějte krásné pondělí ♥.













nátělník H&M, legíny leginy.cz, cardigan modino, kabelka z italského butiku, náhrdelník oodji, hodinky Esprit, náramek Trollbeads, boty Mango

Komentáře

  1. Cardigan je velice pekny.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Svetřík se mi moc líbí, máš pravdu, trochu aspoň prorazil tu celo-černou/celo-koženou kombinaci ;)
    A foceno je to před knihovnou ve Zlíně, že? :) tam je to hodně fotogenické místo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :* a ano, místo jsi poznala správně! :) miluju to tam ♥

      Vymazat
  3. Sluší ti to! :) Moc se mi líbí boty, ty jsou vážně super, ale to celý outfit se ti povedl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Andrejko ♥ já ty botky milovala hned, jak se objevily v nové kolekci, bohužel za nereálnou cenu.. takže díky bohu za bazary blogerek! :D

      Vymazat
  4. Když jsem viděla jen náhled první fotky, tak jsem si říkala: Páni, ona se ostříhala na úplně krátký mikádo! :D Vypadalo to, jak když máš udělanou podkovu :)
    Jinak prostředí je super, hlavně se mi líbí, že tam není ani noha. Přitom to vypadá, že tam asi lidi normálně bývají podle těch laviček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, musím se přiznat, že o podkově jsme už párkrát uvažovala, jen odvaha schází! :D
      outfit jsme s kamarádkou fotily ráno před školou, tak asi všichni ještě vyspávali! :D

      Vymazat
  5. Krásný outfit, sluší ti :) Ten kardigan je opravdu super a prostředí se mi taky hodně líbí! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Co se týče místa, tak za mě skvělé! Jako milovník Baťi jak obuv tak architektury!
    Outfit se povedl a ty vlasy ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Jani ♥ já tu architekturu taky miluju a o to víc mě udivuje, kolik lidí ji vyloženě nemusí!
      za lichotku na vlásky mnohokrát děkuji, ani nevíš, jak mě to vždycky potěší! :D :*

      Vymazat
  7. Legíny jsou nádherné... Koukám, že je nosíš docela často. :) Děláš dobře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ♥ mám je moc ráda, jsou pohodlné, i když možná nepůsobí! :) akorát je v nich teda pěkná zima, budu už muset vytáhnout jejich zimní verzi :D :))

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).