Přeskočit na hlavní obsah

geometric minidress ♥


Občas se mi stává, že se například při listování časopisem totálně zblázním do nějakého kousku oblečení, všude ho sháním.. a když na něj konečně narazím a vítězoslavně ho vyzkouším, zjistím, že to bylo vyloženě "mnoho povyku pro nic", protože i když věc vypadá krásně na slečně v časopise, na sobě bych občas ani nepoznala, že se jedná o jednu a tutéž věc.. Ale tentokrát bych to ráda vzala přesně z opačné strany - rozhodně by mě nenapadlo si říct "nutně potřebuju minišaty s grafickým potiskem na kterých se střídají snad všechny barvy světa" :D.. Jenomže když jsem tyhle šaty objevila, něčím mě okamžitě zaujaly a věděla jsem, že budeme super parťáci! Ostatně..většina mých šatů je výrazných a tak když v nich někam vyrážím, dlouho je pak zase nevytáhnu, aby se mi rychle neokoukaly! :) Ale s těmito to mám přesně naopak - když jsem je po prvním večeru sundávala, říkala jsem si, že se nemůžu dočkat, až v nich zase někam vyrazím :)). 

A ještě jedna věc se mi na nich líbí - ten dokonalý průstřih na zádech, který tak hezky vyniká právě proto, že jsem ostříhaná! :D Když jsem tu novinku, že mám více než půl délky vlasů pryč, oznámila do telefonu kamarádce, jen se mě zděšeně zeptala: "Jak dlouho jsi plakala?" Ani chvilku! :D A víte proč? I když bezmezně miluju dlouhé vlasy, opravdu krásné jsou jen ty zdravé.. a to ty moje jednoznačně nebyly! Takže jsem si řekla, že si zaslouží nabrat nový dech, mezitím si užívám to minimum práce, které s nimi mám.. a vlastně se s nimi cítím líp, než jsem čekala! Navíc.. už Coco Chanel přece říkala "Žena, která si ostříhá vlasy, je připravená na to změnit celý svět." Tak šup ♥..














šaty modino, řetízek H&M, hodinky Esprit, kabelka Mohito, peněženka Jej.sk, lodičky Milujeme boty

Komentáře

  1. Cute clutch :)
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    OdpovědětVymazat
  2. krásne šaty :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Those shoes are so pretty !
    Xoxo

    atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  4. Boží outfit Anetko :) Ty šaty jsou krásné a barva lodiček a kabelky je prostě top! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty jsou krásné :) A tyhle kratší vlasy na tobě vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi k tomu kabelka a botky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. moc se mi líbí ty boty<3 i ta barva je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty jsou hezký i lodičky :) a nehty krása

    OdpovědětVymazat
  9. děkuji za úžasné komentáře! ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).