Přeskočit na hlavní obsah

dokonalý bronzer ♥ - Frais Monde Bio Terracotta Baked Bronzer

Ahoj krásky, dneska pro vás mám tip na jeden produkt z oblasti dekorativní kosmetiky ♥. Vím, že léto není zrovna obdobím, kdy bychom hojně využívaly "dekorativku", protože alespoň za sebe můžu říct, že pod make-upem bych asi umřela horkem a vlastně jakýkoliv produkt "na kůži" navíc je pro mě v těchto vedrech doslova utrpením! Ale přesto právě v létě využívám jeden zkrášlovací zázrak víc, než kdykoli jindy.. a jelikož je opravdu tím jediným, co jsem ochotná na sobě v těchto vedrech snést, řekla jsem si, že bych si mohla pořídit nějaký opravdu kvalitní - takže bych vám v dnešním článku ráda představila bio bronzer Frais Monde Bio Terracotta Baked Bronzer.


Zastávám názor, že bronzer je při líčení klíčový a kdybych si tak z celé své kosmetické výbavy mohla nechat jen dva produkty, jeden nich bude právě bronzer (druhé jsou tekuté oční linky, bez kterých mám pocit, že "nemám oči" :D). Z toho důvodu jsem se rozhodla výběr bronzeru nepodcenit a rozhodla se sáhnout po nějakém z vyšší cenové kategorie. Moje první myšlenky směřovaly ke značkám Dior a Chanel, jež jsou snem víceméně každé ženy, kdy jsem si ale uvědomila, že víc než konkrétní produkt mě vlastně zajímá jeho krásné balení a to je v případě kosmetiky jednoznačně druhořadé, takže jsem se rozhodla nedívat na značku, ale sáhnout po bronzeru, který bude raději splňovat to, co od něj očekávám.. Do oka mi tak padl právě bronzer od Frais Monde, u něhož jsem rozhodně podle balení nevybírala, protože i když jsem z něj vážně nadšená, jeho obal se mi nelíbí vůbec. Vzhledem k tomu, že se jedná o bio produkt, je myšlenka "papírového" obalu na jednu stranu skvělý nápad, na druhou ale dle mého pokulhává využitelnost, protože stačí, aby se vám bronzer třeba jen postříkal vodou a balení je pokřtěno.. což puntičkářce, jako jsem já, prostě vadí! :D :)) V tomhle směru bych tedy jednoznačně uvítala spíše balení plastové, ale protože je to opravdu jediná "vada", kterou jsem u bronzeru objevila, v mých očích zůstává stále jedničkou mezi bronzery, které jsem vyzkoušela (a že jich nebylo málo! :D :))


Dříve jsem sahala po bronzerech s co největším množstvím třpytek, protože jsem si myslela, že jen tak na obličeji krásně vyniknou. Omyl.. matné bronzery vyniknou úplně stejně a mají ještě tu výhodu, že působí přirozeně, kdežto třpytivé jsou vhodnější právě na večerní líčení. Terracotta Baked Bronzer se vyrábí ve třech matných odstínech, kdy #01 je vhodný pro bledulky a #03, který vlastním i já, je naopak vhodný na opálenou pokožku. S hodně bronzery jsem měla problém, že i jejich nejtmavší odstín na mě byl stále dost světlý a tak jsem se v závěru nedočkala žádného výsledku.. S Terracotta Baked bronzerem naštěstí tenhle problém nemám a i když ho aplikuji jen malé množství, barva je krásně pigmentovaná a dokonce při aplikaci ani nepráší! :))


Na pleti vydrží krásný po celý den, není třeba jej obnovovat a i když jej poslední měsíc používám každý den, stále vypadá jako nový a tak tuším, že vydrží věky! :) Podtrženo sečteno jej tak můžu s čistým svědomím jednoznačně doporučit a navíc zvýšil mé mínění o bioproduketech, proti kterým nic nemám, jen mi nikdy tak nějak nezapadaly do oblasti dekorativní kosmetiky :)..
A co vy a bio produkty v rámci dekorativní kosmetiky? Máte nějaké? Jste s nimi spokojené?

Komentáře

  1. Já teda žádné bio produkty z dekorativky nevlastním a ani je teda upřímně moc nemusím :D O téhle značce slyším poprvé, každopádně bronzer mě zaujal :)
    Ráda bych tě pozvala do giveaway, která probíhá na mém blogu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem do bio kosmetiky dřív také nevkládala moc nadějí, ale o to víc překvapená jsem, mile samozřejmě! :))

      Vymazat
  2. Vypada dobre, ja bronzer nepouzivam vubec, ale uz dyl premejslim, ze nakej vyzkousim :)

    xxx

    Cury in the City
    Facebook
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    OdpovědětVymazat
  3. Vlastním jen jeden bronzer a to od Sleeku.. Každopádně tenhle vypadá moc dobře! Strašně se mi líbí jeho matná barva :)

    Victoria's Secret Mango Temptation

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Sleeku? a jsi spokojená? také jsem o jednom uvažovala totiž :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).