Přeskočit na hlavní obsah

Hollister konečně v ČR ♥


Ještě před půl rokem se na mém blogu co chvíli objevoval nějaký "New in" post, nedokázala jsem minout obchod, který měl ve výloze velký transparent "Sales" a už vůbec jsem pak z takového obchodu nedokázala odejít s prázdnou, protože "za tu cenu to tam přece nemůžu nechat".. vždyť to určitě moc dobře znáte :D. Jenomže když jsem se rozhodla protřídit šatník a vyřadit z něj věci, které nenosím, nešlo si nevšimnout, že hodně kousků, které jsem "tak výhodně" nakoupila, má na sobě ještě visačky, protože se mi ve většině případů třeba ani tolik nelíbily.. A tak jsem si řekla dost!

"Výhodné věci" jsem ze šatníku postupně vytřídila a zařekla se, že další už nepřibudou! A když jsem za ně přestala utrácet, najednou jsem zjistila, že si můžu pořídit věci, které jsou sice dražší, ale také kvalitnější.. ale především jsou to věci, které opravdu využiju! A tak se můj šatník začal rozrůstat především o značky A&F a také Hollister, které jsou sice u nás hůře dostupné, ale alespoň v nich nepotkáte půlku města! :D :))
Každopádně, teď si s tou dostupností musím trochu protiřečit :D, protože bych se s vámi ráda podělila o objev jednoho skvělého e-shopu, na který jsem nedávno narazila! Je jím napasport, který nejenže nabízí nové kolekce Hollister (jako jediný v ČR!), ale veškeré zboží je skladem a tudíž na něj nemusíte týdny čekat, jako tomu je u většiny internetových obchodů, které tuhle značku nabízí :)). A protože jsem si onu dostupnost chtěla ověřit na vlastní kůži, objednala jsem si hned tři věci - dvě trička a kraťásky! :D Vše bleskově dorazilo a tak se už moc těším, až vám jednotlivé kousky představím přímo v outfitech! :))
Jako první jsem se rozhodla provětrat temně modré tričko, které jsem zkombinovala s bílýma kraťáskama téže značky. Původně jsem místo bílých kraťásků chtěla vzít nějaké džínové, ale zjistila jsem, že jsou mi všechny velké, takže budu muset zítra vyrazit za švadlenou a všechno nechat "nějak" zmenšit :D.. což bude ale nějaký ten pátek trvat a tak bych potřebovala nějakou náhradu.. odkud máte džínové kraťasy vy? :)
Místo kabelky jsem vzala psaníčko, protože mě čekala jen káva s kamarádkama a po delší době jsem také obula Vansky, které jsou sice po práci za výčepem trochu pokřtěné pivem, ale protože se schylovalo k dešti, doufala jsem, že se alespoň trošku "operou".. :D
A jak se outfit líbí vám? Znáte značku Hollister?














tričko a kraťásky Hollister - napasport, sluneční brýle New Yorker, kabelka Guess - Destore, hodinky Daniel Wellington, náramek Trollbeads, botky Vans

foto: Wája

Komentáře

  1. Bozi! Miluju tenhle styl .. sedi k tobe, za me mozna i vic nez sukynky a podpatky :-) kratasky jsou naprosta pecka, asi je potrebuju!!

    OdpovědětVymazat
  2. Pohodlný outfit :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tričko je boží, je super, že je tahle značka konečně někde ihned dostupná :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší Ti to moc! Hrozně se mi líbí i hodinky

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný outfit! Moc ti to sluší! :)
    Moje džínové kraťasy jsou, tuším, z H&M a možná nějaké i z New Yorkeru a Tally Weijlu. Teď si nejsem moc jistá, ale vím, že ve všech těchto obchodech se dají najít hezké kraťasy. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  6. V jaké velikosti máš prosím tričko? :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní outfit Anetko, moc ti sluší a to tričko je vážně úžasné :)

    New in: June 2015

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).